Айде, черпи сега с онези любими курабийки с мустакати човечета, ммммняммм...
Яяяя...Клео! Таааман си мислех за теб и цъфна като маргаритка! ЕДИТ - честито му задочно и от мен. Таз година задочоно, по-догодина очно.Dark Angel написа:Оооооо, Гасподе
Честит рожден ден!
Здраве, щастие и много успехи
ЧРД!vyara написа:Да си жив и здрав и все така неотразим!
Айде, черпи сега с онези любими курабийки с мустакати човечета, ммммняммм...
![]()
- оооо, виж какви иконки имало!

Имай милост бе, сирсемино! Някои сме вече само на две топчици млечна салата колкото...такова...и магданозче между тях...ЕДИТ И спрайт...ЕДИТ ЕДИТ Познай какво става...ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ГАсподииии, не веди нас в изкушениееееее!Gaspode написа:Тъй и тъй сте ми вдигнали... темата... да ви разкажа една
НовогАдишна приказка
(без хепи енд)
Приказката започва съвсем обикновено по някое време на 31-12 с една Печка. Печката, както обикновено правят печките, с много ентусиазъм и жар изпече три Блата. Също така, успя междувременно да направи и един Крем Млечен. Трите Блата и Крема се подредиха един върху друг както бяха гледали в една книга с чуждоземско заглавие... нещо за утро... и се получи следната Конфигурация:
Останалия в тенжурата Крем Млечен, виждайки, че изпуска забавлението, побърза да се присъедини към купона.
След това два комплекта Пъргави Детски Ръчички поработиха върху Конфигурацията и, понеже не бяха виждали (надявам се) онази книга с трудното име, придадоха на цялата Конфигурация вид на Торта. И то не каква да е, а Празнична Торта.
Предполагам, сега всички си представяте, как тази Празнична Торта, след кратък престой в Хладилника, е заела подобаващото и се място на Празничната Трапеза, как Устите, вървящи в комплект с Пъргавите Ръчички са духали свещите... няколко пъти... и запалката дори накрая... докато настъпил тържественият момент да бъде поднесен Десерта, как Празничната Торта била нарязана на парчета и подобаващо оценена от тълпата Лакомници покрай масата?
Да, ама не. Защото в един момент, докато мирно и кротко Празничната Торта си чакала реда в Хладилника, се появило Малкото Природно Бедствие с думите "Аз само едно парченце ще си отрежа..." и ... обърнало тортата. С Празничната Украса нананадолу. Върху Кухненския Килим.
За съжаление, от този момент фотографически доказателства няма, защото автора на тази приказка светкавично прецени, че ако се появи в този момент с фотопапарак в ръка, рискува да остане без фотопапарак, очи, уши и други принадлежностиЗатова се налага да повярвате само на Честната му Дума. Заклевам се начи
ПП. Все пак, след известно колебание, Майсторката на Тортата се въоръжи с лъжица и изгреба около половината от падналата Празнична Торта, коята ня вкус се оказа по-добра дори от колкото на вид.

Тен кю. На теб ти дължа специални благодарности за клоунесата - дойдоха двамца и успяха да грабнат фниманието на децата още с първите си думи. По едно време и масата на "възрастните" се беше строила при тяхStranniche написа:ЧРД и тук![]()
![]()
- черно на бяло! Нищо че със зЪкъснение - нали ЕГН-то е целогодишно
!
Да си здрав и усмихнат, успешлив и късметлив и да те радват много природните бедствия!
Съобщиха, че 9 свещички си духнал /правилно ли съм запомнила числото?/ !
Хич не се изкушавай дори.lancelote написа: Имай милост бе, сирсемино! Някои сме вече само на две топчици млечна салата колкото...такова...и магданозче между тях...ЕДИТ И спрайт...ЕДИТ ЕДИТ Познай какво става...ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ГАсподииии, не веди нас в изкушениееееее!![]()
![]()
Ти го стори вече, гяволък такъв! Сега обмислям как да стигна я до Скалата я до сладкарница неделя! ЕДИТ Ти ли си майстора на това произведение на изкуството! Ако си ти аз вече скачам от Марково тепе, защото май останах единствения мъж дето освен едни варени яйца и бланширани пържени картофи, по-далеч не мога...Gaspode написа:Хич не се изкушавай дори.lancelote написа: Имай милост бе, сирсемино! Някои сме вече само на две топчици млечна салата колкото...такова...и магданозче между тях...ЕДИТ И спрайт...ЕДИТ ЕДИТ Познай какво става...ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ГАсподииии, не веди нас в изкушениееееее!![]()
![]()
Всичко, което спасихме, свърши отдааааавна.
Мдам
Специално на туй аз съм му майстора като опре до яденеlancelote написа: Ти го стори вече, гяволък такъв! Сега обмислям как да стигна я до Скалата я до сладкарница неделя! ЕДИТ Ти ли си майстора на това произведение на изкуството! Ако си ти аз вече скачам от Марково тепе, защото май останах единствения мъж дето освен едни варени яйца и бланширани пържени картофи, по-далеч не мога...ЕДИТ ЕДИТ И чай на пакетчета.
Етва е! Знаех си че съм останал последния рицар на Камелот! Докато ходя да се боря с дракони и други такива баровци, народа се самозадоволява! ЕДИТ На маса де!:crying:Gaspode написа:Специално на туй аз съм му майстора като опре до яденеlancelote написа: Ти го стори вече, гяволък такъв! Сега обмислям как да стигна я до Скалата я до сладкарница неделя! ЕДИТ Ти ли си майстора на това произведение на изкуството! Ако си ти аз вече скачам от Марково тепе, защото май останах единствения мъж дето освен едни варени яйца и бланширани пържени картофи, по-далеч не мога...ЕДИТ ЕДИТ И чай на пакетчета.
- за правенето - жена ми
Иначе мръвките са ми специалност. И измишльотини разни. Когато ми дойде музата...
За мен беше Одоволствие. Клоунесата ми е голяма страст.Gaspode написа:Тен кю. На теб ти дължа специални благодарности за клоунесата - дойдоха двамца и успяха да грабнат фниманието на децата още с първите си думи. По едно време и масата на "възрастните" се беше строила при тяхStranniche написа:ЧРД и тук![]()
![]()
- черно на бяло! Нищо че със зЪкъснение - нали ЕГН-то е целогодишно
!
Да си здрав и усмихнат, успешлив и късметлив и да те радват много природните бедствия!
Съобщиха, че 9 свещички си духнал /правилно ли съм запомнила числото?/ !
Супер купон се получи
Благодаря ти
Вярвам ти на думата, оххххх, извинявайGaspode написа: Да, ама не. Защото в един момент, докато мирно и кротко Празничната Торта си чакала реда в Хладилника, се появило Малкото Природно Бедствие с думите "Аз само едно парченце ще си отрежа..." и ... обърнало тортата. С Празничната Украса нананадолу. Върху Кухненския Килим.
За съжаление, от този момент фотографически доказателства няма, защото автора на тази приказка светкавично прецени, че ако се появи в този момент с фотопапарак в ръка, рискува да остане без фотопапарак, очи, уши и други принадлежностиЗатова се налага да повярвате само на Честната му Дума. Заклевам се начи
Значи:Gaspode написа: Да, ама не. Защото в един момент, докато мирно и кротко Празничната Торта си чакала реда в Хладилника, се появило Малкото Природно Бедствие с думите "Аз само едно парченце ще си отрежа..." и ... обърнало тортата. С Празничната Украса нананадолу. Върху Кухненския Килим.