Тук отново започва да прилича на "моя клуб"!
Наздраве другарчета!
Ахъхаахахааа! Частит ви 8-март, другарки и другари! EДИТ - И преди и сега навсекъде има матриал...МЪЖжжж написа:старият аватар.
Тук отново започва да прилича на "моя клуб"!Малко по малко ...или в големи дози.
Наздраве другарчета!![]()
Верен ми е чЕсовничето... Нали е пясъчно! Ми... Да...От сън спомени няма...Магия написа:Добро утро ! Или тоя часовник не е верен или Ланселот не спи много:-)
Хубав аватар:-), леко носталгично ми действа, но и аз първо за маТряла се сетих:-)
Наздраве МъЖжжжМЪЖжжж написа:старият аватар.
Тук отново започва да прилича на "моя клуб"!Малко по малко ...или в големи дози.
Ей, шъ ти дам аз едно Ел Ниньо... ЕДИТ - Погача, охааа... И може да меси! Тцтцтцтц! Става от тебе образцова тъща...Dark Angel написа:Наздраве МъЖжжжМЪЖжжж написа:старият аватар.
винаги е бил "твоя" и "моя" и "нашия" клуб
като небето, и звездите, и вятъра, и усмивките, и, и, и.....
само понякога облаците стават толкова черни, че закриват всичко и сякаш ...... айде стига
пека една обредна погача за училището на щерката
мирише на хляб
и ми е едно хубаво
ахъмlancelote написа:
Ей, шъ ти дам аз едно Ел Ниньо... ЕДИТ - Погача, охааа... И може да меси! Тцтцтцтц! Става от тебе образцова тъща...
Ся ей ти един виц. Пресновтасала снаха и превтасала свекърва:Dark Angel написа:ахъмlancelote написа:
Ей, шъ ти дам аз едно Ел Ниньо... ЕДИТ - Погача, охааа... И може да меси! Тцтцтцтц! Става от тебе образцова тъща...
образцова тъща, че и свекърва надам се
казала съм на мъж ми следното "Мъжо, ако откача и почна да се държа противно със снахите, избий ме един хубав бой да се освестя"
Наздраве, брато!МЪЖжжж написа:старият аватар.
никога не можеш да влезнеш два пъти в една и съща река...МЪЖжжж написа:старият аватар.
Древногръцките философи... ЕДИТ - Само че спора там беше че водата е изтекла, а бреговете са същите.bead_ написа:никога не можеш да влезнеш два пъти в една и съща река...МЪЖжжж написа:старият аватар.
уж е същото, ама колко хора ги няма...
ако трябва да бъдем точни тази мисъл преписват на хераклит, а неговата идея е, че както реката тече и се променя, така и човекът се променяlancelote написа:
Древногръцките философи... ЕДИТ - Само че спора там беше че водата е изтекла, а бреговете са същите.
рядко за доброbead_ написа:ако трябва да бъдем точни тази мисъл преписват на хераклит, а неговата идея е, че както реката тече и се променя, така и човекът се променяlancelote написа:
Древногръцките философи... ЕДИТ - Само че спора там беше че водата е изтекла, а бреговете са същите.
Моят професор ги отнесе към "крайните" философи.bead_ написа:ако трябва да бъдем точни тази мисъл преписват на хераклит, а неговата идея е, че както реката тече и се променя, така и човекът се променяlancelote написа:
сега в ерата на силикона и пластичните операции...Green Light написа:
рядко за добро
Кого? Хераклит ли?lancelote написа:Моят професор ги отнесе към "крайните" философи.bead_ написа:ако трябва да бъдем точни тази мисъл преписват на хераклит, а неговата идея е, че както реката тече и се променя, така и човекът се променяlancelote написа:
Да. И му вярвам...На професора де.Все пак много го е мислил. Аз не съм се замислял чак толкова над това дали като влезеш на едно място в реката ще си на същото място...или ако ти откъснат косъм от главата ще оплешивееш ли.Green Light написа:Кого? Хераклит ли?lancelote написа:Моят професор ги отнесе към "крайните" философи.bead_ написа:ако трябва да бъдем точни тази мисъл преписват на хераклит, а неговата идея е, че както реката тече и се променя, така и човекът се променяlancelote написа:
bead_ написа:сега в ерата на силикона и пластичните операции...Green Light написа:
рядко за добро
По-добре екологично чистото и естественото.bead_ написа:сега в ерата на силикона и пластичните операции...Green Light написа:
рядко за добро
това с реката е само метафора. хераклит е известен с учението си за простоянната промяна.lancelote написа:Аз не съм се замислял чак толкова над това дали като влезеш на едно място в реката ще си на същото място...или ако ти откъснат косъм от главата ще оплешивееш ли.
Green Light написа:bead_ написа:сега в ерата на силикона и пластичните операции...Green Light написа:
рядко за добро
Ами душата, бе! Не те е срам! Мисля, че бях много по- добър и изобщо качествен човек на 18. От там нататък взех да се развалям
Ами аз не съм учил философия и ми стана интересно. Като как краен? Понеже орича напълно нещо, а приема изцяло нещо друго ли? В неговия случай промяната е всичко, материята нищо. За това ли е краен?lancelote написа:
Да. И му вярвам...На професора де.Все пак много го е мислил. Аз не съм се замислял чак толкова над това дали като влезеш на едно място в реката ще си на същото място...или ако ти откъснат косъм от главата ще оплешивееш ли.
Ами професора повече наблегна на това, че абсолютизирал... Сигурно не го е харесвал много.bead_ написа:това с реката е само метафора. хераклит е известен с учението си за простоянната промяна.lancelote написа:Аз не съм се замислял чак толкова над това дали като влезеш на едно място в реката ще си на същото място...или ако ти откъснат косъм от главата ще оплешивееш ли.
някои неща не изискват мислене, а познание.
Грийни, не мога да ти отговоря защо учената глава го бе определила като такъв. Одеве бийд написа нещо, което наистина отговаря на същността на идеята, но... не на нея бе наблегнато пред нас. Освен това философията е доста субективистично нещо. Нещо като "Ти си прав, и ти си прав, няма проблем..."Green Light написа:Ами аз не съм учил философия и ми стана интересно. Като как краен? Понеже орича напълно нещо, а приема изцяло нещо друго ли? В неговия случай промяната е всичко, материята нищо. За това ли е краен?lancelote написа:
Да. И му вярвам...На професора де.Все пак много го е мислил. Аз не съм се замислял чак толкова над това дали като влезеш на едно място в реката ще си на същото място...или ако ти откъснат косъм от главата ще оплешивееш ли.
грийни, пий кафе, човече, още не си се събудил! написах в твоя защита, че в ерата на силикона и пластичните операции човек рядко се променя за добро - http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... _burns.jpgGreen Light написа:bead_ написа:сега в ерата на силикона и пластичните операции...Green Light написа:
рядко за добро
Ами душата, бе! Не те е срам! Мисля, че бях много по- добър и изобщо качествен човек на 18. От там нататък взех да се развалям
Не, не! Събудил съм се аз, но към 11 пак заспивам обикновенно. Първото двойно късо го пия към 11. Закъснея ли малко, на- виж кво става! После пия още едно след обяд към 2 и край! Тва еbead_ написа:
грийни, пий кафе, човече, още не си се събудил! написах в твоя защита, че в ерата на силикона и пластичните операции човек рядко се променя за добро - http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... _burns.jpg
бива, бива. просто държа да отбележа, когато съм в твоя подкрепа, да не излезне, че само се дърлям натам-насам из форума. /шъъъът! бийд тихичко излиза на пръсти, че грийн-а похърква и промърморва нещо в просъница и не иска да го стряска/Green Light написа:Не, не! Събудил съм се аз, но към 11 пак заспивам обикновенно. Първото двойно късо го пия към 11. Закъснея ли малко, на- виж кво става! После пия още едно след обяд към 2 и край! Тва еbead_ написа:
грийни, пий кафе, човече, още не си се събудил! написах в твоя защита, че в ерата на силикона и пластичните операции човек рядко се променя за добро - http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... _burns.jpg
Евардзан!МЪЖжжж написа:старият аватар.
ъъъ честито и наздраве и моя също клуб евала на грийна за зораМЪЖжжж написа:старият аватар.
Честито и наздраве!МЪЖжжж написа:старият аватар.
Къде фукна и ти сега?lancelote написа:И умната, момчета и момичета. Да не вземете отново да...я таковате, че втория път е много по-лошо...![]()
![]()
/Тва да е спомен от мен/. Аny away - ако желаете да се чуем некой път - Мираж ми има скейпа. Ако я калесате както трябва.../Ъни, мъжж - съвета ми е една яка бъчонка/. Целувки и...Правете любов, а не война...
А! какъв скайп, бе! Я стой! Тука нестандартните маймуни, като тебе не се пускат.lancelote написа:И умната, момчета и момичета. Да не вземете отново да...я таковате, че втория път е много по-лошо...![]()
![]()
/Тва да е спомен от мен/. Аny away - ако желаете да се чуем некой път - Мираж ми има скейпа. Ако я калесате както трябва.../Ъни, мъжж - съвета ми е една яка бъчонка/. Целувки и...Правете любов, а не война...
Добре завърнал се, Тошо:-):winkw:МЪЖжжж написа:старият аватар.

Тоя па...lancelote написа:И умната, момчета и момичета. Да не вземете отново да...я таковате, че втория път е много по-лошо...![]()
![]()
Всичко е относително,МЪЖжжж написа:старият аватар.
К'во, к'во?[unknown] написа:Тоя па...lancelote написа:И умната, момчета и момичета. Да не вземете отново да...я таковате, че втория път е много по-лошо...![]()
![]()
Клъвнаха го веднъж и побягна...
Я ме виж мене- целият накълван, ама стоя...стоически...
![]()
И нищо ми няма- нниии-що... Добре съм, добре съм...![]()
![]()
Та, исках да кажа- Стой тука, бе!

Само аз съм красив и добър!frisky lioness написа:К'во, к'во?[unknown] написа:Тоя па...lancelote написа:И умната, момчета и момичета. Да не вземете отново да...я таковате, че втория път е много по-лошо...![]()
![]()
Клъвнаха го веднъж и побягна...
Я ме виж мене- целият накълван, ама стоя...стоически...
![]()
И нищо ми няма- нниии-що... Добре съм, добре съм...![]()
![]()
Та, исках да кажа- Стой тука, бе!
Кой кого кълвал?
Нещо пак съм пропуснала
Някой е разритал гнездото с осите ли?
Мислех, че всичко се е успокоило
и отново сме красиви и добри:-)