участвам аз - таратанци! останах си сиротна и самотна в понеделник, сряда, петък и неделя!!! вие жал и срам нямате ли?!?:(ELBI написа:
ако беше тук, можеше да участваш в разпределението ... важното, че участваш, даже като пропускаш
Нови правила
- Dark Angel
не подсмърчай - приготвил съм много белана. Оопс.. за тебе - клинекс.bead_ написа:участвам аз - таратанци! останах си сиротна и самотна в понеделник, сряда, петък и неделя!!! вие жал и срам нямате ли?!?:(ELBI написа:
ако беше тук, можеше да участваш в разпределението ... важното, че участваш, даже като пропускаш
сърцето ми се къса... направо...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
почвай... мога да ти дам орехи, ако нямашDark Angel написа:тц, тц, тц..... вчера Щрунца ми регистрира сайт в Турско, днес ти за Истанбул ми приказвашELBI написа: такъв ти късмета ;)
а, да - това го пише и на магистралата за Истанбул...
взема да направя една баклава тия дни
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
отказах се. Не еееее - недей да плачеш... спри ... ще се засечем друг път там, макар и да навивах колектива за Банско...Dark Angel написа:само ако минеш да ядеш баклава на 1-ви (това ако си в Банско де)ELBI написа: почвай... мога да ти дам орехи, ако нямаш
Няма ли шанс за по-рано
- Dark Angel
е няма да плача деELBI написа: отказах се. Не еееее - недей да плачеш... спри ... ще се засечем друг път там, макар и да навивах колектива за Банско...
Няма ли шанс за по-раноняма да те водя по мънички басейнчета...
голямо момиче съм
живот и здраве ще се засечем някой ден там
по-рано.... не знам, утре рано се качвам на планина
евентуално може ски на 28 и/или 29-ти....
хубу - аз утре и неделя съм по страната и у нас. Но след 25-ти (начи 26-27-28-ако стане) може да зацепя по посока Банско и ако съм съвсем оздравял да преслушам планинката...Dark Angel написа:е няма да плача деELBI написа: отказах се. Не еееее - недей да плачеш... спри ... ще се засечем друг път там, макар и да навивах колектива за Банско...
Няма ли шанс за по-раноняма да те водя по мънички басейнчета...
голямо момиче съм
живот и здраве ще се засечем някой ден там
по-рано.... не знам, утре рано се качвам на планина
евентуално може ски на 28 и/или 29-ти....
до колкото разбрах - засичане на пистите. Не в малко басейнче. Да няма грешка неква и да не плъзнат слухове...че нали ги знаеш тез извратеняци
- Green Light
- Dark Angel
In the next life... Мисли му, ако се преродиш в хълцавица....Дарки в немска овчарка, Грийн в рижа котка, Штрунц в д-р Фройд II, Метаморф в Метаморф, Мираж в мъгла, Мнемозина в академик - лингвист и прочя...МЪЖжжж написа:Никой не добави у правилата моите правила /лъц..а! избега ми некъде "х"лъцето.. :eek: /
К`о стана с наздравето ежеседмично и 1-нъж на месец на живо?!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Green Light
- Dark Angel
- Dark Angel
Многая лета, многая лета, мнооогаяяяя леееетаааа!Dark Angel написа:дай да те цунаМЪЖжжж написа: Съгласих се моментално.
Довечера ли?
![]()
довечера не
довечера празнуваме зимното слънцестоене и много години от как се бракувахме
са сме негодни за нищо
брак
Отново на път

Ауеее! Под немска овчарка разбирам жена-овчарка - алюзиорно с дойланде ин ту сексо! А не куче...Dark Angel написа:немска овчарка?
стига бе
не ме кефи
по-добре да се слея със слънчевия вятър
Отново на път

- Dark Angel
Ама патрахиля някъде съм го смотал след снощното...Dark Angel написа:lancelote написа: Многая лета, многая лета, мнооогаяяяя леееетаааа!
Отново на път

Лъки Алфоф Грийнофф...Green Light написа:Ма Лъки ли шсе казвам?lancelote написа: ..Грийн в рижа котка...
Отново на път

Re: Нови правила
"1. Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата."
Какво точно се брои за обидна реплика? И защо пък всички трябва да се уважават. Малко тъпо ми звучи:shocked:
Какво точно се брои за обидна реплика? И защо пък всички трябва да се уважават. Малко тъпо ми звучи:shocked:
Ама изобщо не опитвай, няма смисъл.Макаров написа:"1. Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата."
Така сме обръгнали на провокации, че нямаш никакъв шанс.
Panta rhei...
Ха-ха...Щях да му напиша нещо злъчно в неговият тон, ама и така става...Мнемозина написа:Ама изобщо не опитвай, няма смисъл.Макаров написа:"1. Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата."
Коледа иде.[unknown] написа:Ха-ха...Щях да му напиша нещо злъчно в неговият тон, ама и така става...Мнемозина написа:Ама изобщо не опитвай, няма смисъл.Макаров написа:"1. Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата."
Зарежи злъчта и виж с Ланселот какво става.
Panta rhei...
Мълчи! Като комунист на разпит...Мнемозина написа: виж с Ланселот какво става.
Абе какво стана с тоз човек, кой го обиди или той на кого се обиди, въобще какво стана? Светнете ме моля, че съм пропуснал.[unknown] написа:Мълчи! Като комунист на разпит...Мнемозина написа: виж с Ланселот какво става.
И вие там, от Пловдив, вземете направете нещо в реала с него, че да се върне във виртуала, баси
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Е па пиянствахме си заедно до късна доба оня ден, гъбичкахме се с девойката нова и сега изчезнал?! Не видях някой нещо да се е дърпал с него.. освен аз да съм се сдърпал някъде по темите с наздравиците..Wishes написа: Абе какво стана с тоз човек,
Ама изобщо не опитвай, няма смисъл.
[/quote]
Не бе, сериозно питам. Щото май и на теб не ти е ясно, ама си пишеш.
А относно уважението, ти всичките ли колеги си уважаваш? Щото аз путьовците не ги уважавам, ама хич.
Не бе, сериозно питам. Щото май и на теб не ти е ясно, ама си пишеш.
А относно уважението, ти всичките ли колеги си уважаваш? Щото аз путьовците не ги уважавам, ама хич.
О, твърде си ми е ясно даже.Макаров написа:Не бе, сериозно питам. Щото май и на теб не ти е ясно, ама си пишеш.Мнемозина написа:Ама изобщо не опитвай, няма смисъл.
Това за колегите ти е една изключително ценна информация. Приемам я за сведение, преизпълнена с уважение към твоето неуважение, естествено, както се полага - особено за един такъв ден като днешния.
Panta rhei...
Добре де, като ти е толкова ясно, сподели го и с мен. Щото ми прилича на милиционерския параграф, "Несъобразена скорост". Има такава, ама никой не я е виждал и чувал.Мнемозина написа:О, твърде си ми е ясно даже.Макаров написа:Не бе, сериозно питам. Щото май и на теб не ти е ясно, ама си пишеш.Мнемозина написа:Ама изобщо не опитвай, няма смисъл.
Това за колегите ти е една изключително ценна информация. Приемам я за сведение, преизпълнена с уважение към твоето неуважение, естествено, както се полага - особено за един такъв ден като днешния.
Лекции днес няма да изнасям, в почивка съм.Макаров написа: Добре де, като ти е толкова ясно, сподели го и с мен. Щото ми прилича на милиционерския параграф, "Несъобразена скорост". Има такава, ама никой не я е виждал и чувал.
Предлагам да се съсредоточиш върху плановете за новогодишната нощ.
Panta rhei...
Що писане изписа, за да ми кажеш, че си в почивка. Аре ще оставим отговора ти за след празниците.Мнемозина написа:Лекции днес няма да изнасям, в почивка съм.Макаров написа: Добре де, като ти е толкова ясно, сподели го и с мен. Щото ми прилича на милиционерския параграф, "Несъобразена скорост". Има такава, ама никой не я е виждал и чувал.![]()
Предлагам да се съсредоточиш върху плановете за новогодишната нощ.
Само едно казусче, ако можеш ми дай съвет.
Значи аз хората, които ги уважавам, не ги лъжа. Имам една позната, която е пимерно около 65-70 кила. Ако и кажа, че е дебела, ще я обидя, ако я излъжа, че не, значи не я уважавам.
Е кажи ми как да постъпя с нея.
Ооо, не знаеш ти що е писане!Макаров написа: Що писане изписа, за да ми кажеш, че си в почивка. Аре ще оставим отговора ти за след празниците.
Значи аз хората, които ги уважавам, не ги лъжа. Имам една позната, която е пимерно около 65-70 кила. Ако и кажа, че е дебела, ще я обидя, ако я излъжа, че не, значи не я уважавам.
Е кажи ми как да постъпя с нея.
Казах ти, че няма смисъл да опитваш.
Весели празници!
Panta rhei...
Абе да си призная честно, послъгвам я. После се успокоявам, че това е благородна лъжа.Мнемозина написа:Ооо, не знаеш ти що е писане!Макаров написа: Що писане изписа, за да ми кажеш, че си в почивка. Аре ще оставим отговора ти за след празниците.
Е кажи ми как да постъпя с нея.![]()
Казах ти, че няма смисъл да опитваш.
Весели празници!
Ама ти не се чувствай задължена да ми отговаряш, просто убивам малко време
- Dark Angel
грехота е да се убива времеМакаров написа:.... просто убивам малко време
миговете и без това отлитат прекалено бързо.....