”Ще стане един град от София до Пловдив”
Честито, от утре вече и те са столичани:
Е верно, малко по-тъмно зелени, ама са си софианци вече:crying:
Охххх, не, не е истина простоМакаров написа: 33.Горд си, че си от Варна и не ти пука, дето софиянци смятат акцента ти за смешен.
34.Софийският акцент е смешен. Ама ха!
45.Твърдиш, че чушките трябва да се наричат пиперки и никой не може да те убеди в обратното.
Онемях като го прочетох това в дир-а.
Направо ми олекна, че ходя във Варна само на почивка.
А на теб казвали ли са ти "Убичам тъ":lol::lol:4avdar4e написа:Охххх, не, не е истина простоМакаров написа: 33.Горд си, че си от Варна и не ти пука, дето софиянци смятат акцента ти за смешен.
34.Софийският акцент е смешен. Ама ха!
45.Твърдиш, че чушките трябва да се наричат пиперки и никой не може да те убеди в обратното.
Онемях като го прочетох това в дир-а.
Направо ми олекна, че ходя във Варна само на почивка.:rotfl24::rotfl24:
Макаров, тва съвпадна с един мой спор преди малко, ще умра от смях:rotfl24:
Чак до там не съм стигалаМакаров написа: А на теб казвали ли са ти "Убичам тъ":lol::lol:
по наше време се срещахме на козирката и не се друсахмеМакаров написа:Ако разбираш всичко, написано по-долу, със сигурност можеш да се наречеш Истински Варненец.

Честита Коледа Сноу!snowprincess написа:по наше време се срещахме на козирката и не се друсахмеМакаров написа:Ако разбираш всичко, написано по-долу, със сигурност можеш да се наречеш Истински Варненец.
когато нашето поколение бяхме деца - делфинариум нямаше
човекът пред ХЕИ не свири на гайда
преди да има ФК, имаше поне 5 зимни и 3 летни кина
половината неща не ги знам, нямам и най-малка представа какво е шано, къде е “Улицата на Глада“ и къде е “дървото на дъвките“
в какви форуми на тийнейджъри влизаш? това не е писано от някой на нашата възраст
Весела Коледа, БоЕВ!БоЕВ написа:
Честита Коледа Сноу!
Човекът си търси от сутринта да скапе настроението на някого, но нещо не му връзва. Само Чавето му изръкопляска, но всички знаем защо - така че - весел празник.

БоЕВ написа:Само Чавето му изръкопляска, но всички знаем защо - така че - весел празник.
Ако си служил в ШЗОМнемозина написа:Дай сега нещо и за Плевен.Макаров написа:...