Весели празници...И умната.

И у нас е така.snowprincess написа:всяка година моите деца си получават подаръците на Бъдни вечер, не изтрайват до сутринтаjazz написа:елхата добре
ами къде са подаръците
или ти си ги изпил вече
Пирамида със вграден скорпион...Wishes написа:
Кво е тва бе, Ланс
Стига бе! Как ще беси котката!:shocked:Не може ли да я опакова във станьол - и на елхата.Wishes написа:Обеси коткатаpocti_bezobidna написа:Аз нямам елха.
Ква елха с тая котка, начи...
Че как ще проявява интерес, когато сигурно си й дръпнала една хубава морално-поучителна реч за доброто поведениеМнемозина написа:Закачаш я на тавана.pocti_bezobidna написа:Аз нямам елха.
Ква елха с тая котка, начи...
Котката, не елхата.![]()
Нашата не прояви никакъв интерес. Удивително възпитано се държа и изобщо не се заинтригува от украсата.
Не бе, не съм. Откакто ми счупи една саксия, не съм й чела морал!lancelote написа:Че как ще проявява интерес, когато сигурно си й дръпнала една хубава морално-поучителна реч за доброто поведениеМнемозина написа:
Нашата не прояви никакъв интерес. Удивително възпитано се държа и изобщо не се заинтригува от украсата.
А ако мръдне - камшик и белезници... Или ФС...Dark Angel написа:котката на гирлянда и на върха на елхата
нямаме елха тази годинаlancelote написа:елхите... стига сте ги крили уа...
TerE написа:Ето го - стяга се...Dark Angel написа:котката на гирлянда и на върха на елхата
Хей, ама какво ви става...Всички имате елхи с котки....Тере, тази топка истинска ли е?
lancelote написа:Топката или котката... ъъъ... котарака, де...TerE написа:Ето го - стяга се...Dark Angel написа:котката на гирлянда и на върха на елхата
Хей, ама какво ви става...Всички имате елхи с котки....Тере, тази топка истинска ли е?
топката не е стъклена, ако това имаш предвид... нечуплива е... чупливи не останаха
TerE написа:Значи е опитомен котарак...Нещо от рода на котката на Мнемо...Леле, ама наистина - аз съм от града на Многото котки - както отбеляза един френд - бе много смаян че нямаме никакви бездомни кучета, а котки, а си нямам такова чудо...Всъщност не рискувам.Все пак имам 4 златни рибки...ЕДИТ - още нещо коледно...lancelote написа:Топката или котката... ъъъ... котарака, де...TerE написа:Ето го - стяга се...Dark Angel написа:котката на гирлянда и на върха на елхата
топката не е стъклена, ако това имаш предвид... нечуплива е... чупливи не останаха
Опитомен той... миналата година не остана играчка на най-долните клони на елхата... всичко бе свалено и се гонеше по апартамента... предпочитано време - в около 3 през нощта, примерно...lancelote написа:
Значи е опитомен котарак...Нещо от рода на котката на Мнемо...Леле, ама наистина - аз съм от града на Многото котки - както отбеляза един френд - бе много смаян че нямаме никакви бездомни кучета, а котки, а си нямам такова чудо...Всъщност не рискувам.Все пак имам 4 златни рибки...
О, писали са до Дядо Коледа като мине кризата да ги настаня и тях в по-голямо жилище.TerE написа:Опитомен той... миналата година не остана играчка на най-долните клони на елхата... всичко бе свалено и се гонеше по апартамента... предпочитано време - в около 3 през нощта, примерно...lancelote написа:
Значи е опитомен котарак...Нещо от рода на котката на Мнемо...Леле, ама наистина - аз съм от града на Многото котки - както отбеляза един френд - бе много смаян че нямаме никакви бездомни кучета, а котки, а си нямам такова чудо...Всъщност не рискувам.Все пак имам 4 златни рибки...
Тази година няма изобщо закачени играчки най-долу... ама той ходи важно... погледне, поиграе си малко с тези по-горе, сякаш да покаже, че и там стига (то аз си знам, де)... ма, айде, от него да мине, само така, да я поразлюлее малко и толкоз...
Златни рибки, викаш... късметлия... пространството за бели им е някак по-ограничено
нещо с такива размери ли?lancelote написа:О, писали са до Дядо Коледа като мине кризата да ги настаня и тях в по-голямо жилище.
TerE написа:нещо с такива размери ли?lancelote написа:О, писали са до Дядо Коледа като мине кризата да ги настаня и тях в по-голямо жилище.
де сте, рибки златни...
без рибарчето, де...
Ами изпълняват...Досега сума ти и желания изпълниха....Ама като се ядосат - вървим с Маджикмоб след тях да убираме...TerE написа:бре, пропуснах - златни, нали?lancelote написа:
:blum:
:rotfl24: Ама без това черното! Смятам да ги имам още 10 години...ЕДИТ - живеели до 15 години тия рибки.
а желания изпълняват ли или са само демо версия?
мда... а ние - котки, кучета... ми, няма приказки за златни котки, ня-ма... е като не се ориентира човек правилно овреме...lancelote написа:Ами изпълняват...Досега сума ти и желания изпълниха....Ама като се ядосат - вървим с Маджикмоб след тях да убираме...
Рискуваш да имаш малко лебедово езеро насред персийския ти килим.TerE написа:мда... а ние - котки, кучета... ми, няма приказки за златни котки, ня-ма... е като не се ориентира човек правилно овреме...lancelote написа:Ами изпълняват...Досега сума ти и желания изпълниха....Ама като се ядосат - вървим с Маджикмоб след тях да убираме...
п.п. как ли изглежда ядосана златна рибка:roll:
lancelote написа:Рискуваш да имаш малко лебедово езеро насред персийския ти килим.TerE написа:мда... а ние - котки, кучета... ми, няма приказки за златни котки, ня-ма... е като не се ориентира човек правилно овреме...lancelote написа:Ами изпълняват...Досега сума ти и желания изпълниха....Ама като се ядосат - вървим с Маджикмоб след тях да убираме...
Определено и аз все повече мисля така...Знаеш ли какъв проблем е като наближи времето за тупане.TerE написа:lancelote написа:Рискуваш да имаш малко лебедово езеро насред персийския ти килим.TerE написа:мда... а ние - котки, кучета... ми, няма приказки за златни котки, ня-ма... е като не се ориентира човек правилно овреме...lancelote написа:Ами изпълняват...Досега сума ти и желания изпълниха....Ама като се ядосат - вървим с Маджикмоб след тях да убираме...
знаех си аз, че персийските килими принципно не си пасват не само с космати четирикраки животинки...
ама в килима е проблема, изцяло...да...
Яяяя! Това е моя реплика...На другаря Сталин!:blum:/То доста преди да се родя!/...TerE написа:знам аз, знаам... ох, как знамlancelote написа:Определено и аз все повече мисля така...Знаеш ли какъв проблем е като наближи времето за тупане.ЕДИТ - а лятоска за пране.
![]()
няма килим (вече) - няма проблем (не и с килима)
Аха... една такава универсална, с леко обобщаващо-нихилистичен оттенък, решаваща почти всички (битови и не толкова) проблеми реплика...lancelote написа:Яяяя! Това е моя реплика...На другаря Сталин!:blum:/То доста преди да се родя!/...ЕДИТ - Подходяща е за много ситуации...
Нет, милейди! Пусть всегда будет солнце!:blum:TerE написа:Аха... една такава универсална, с леко обобщаващо-нихилистичен оттенък, решаваща почти всички (битови и не толкова) проблеми реплика...lancelote написа:Яяяя! Това е моя реплика...На другаря Сталин!:blum:/То доста преди да се родя!/...ЕДИТ - Подходяща е за много ситуации...
п.п. Да сгинут те, кто раньше нас высказал наши мысли! (Латинское изречение)