Повелителка на забравата? О, няма как да не сте в комбина с Бакхус. Не ми се измъквай по допирателната, а пращай кашончето/бъчончетоМнемозина написа:Аз отговарям само за забравянето.ELBI написа:Поклон повелителко. Кога ще удоволетвориш молбата ми за каса червено - резерве Максима, Каберне?Мнемозина написа:
Ще го забравиш
Тия неща аз ги повелявам.
За другите молитви... и ти ли отговаряш?:blum:
За виното се обърнете към колегата Бакхус.![]()
За другите молитви... към завеждащия съответния ресор.
И една сериозна
Re: хмммм
Не. Бакхус все нещо с Афродита се каращисва. Мен ме викат накрая да оправя кашите, дето са ги забъркали.ELBI написа:Повелителка на забравата? О, няма как да не сте в комбина с Бакхус. Не ми се измъквай по допирателната, а пращай кашончето/бъчончетоМнемозина написа:
Аз отговарям само за забравянето.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Аз отговарям само за забравянето.
Ъ-ъ, ако поискам на татко Зевс нещо дали Хера няма да го сдъвче после ако ми угоди? Добре де, може да ги наречем и Юпитер и Юнона като ще е Бакхус. Даже Iuppiter Optimus Maximus.
Да бе, Дионис.Remmivs написа:Мнемозина написа:Аз отговарям само за забравянето.
Ъ-ъ, ако поискам на татко Зевс нещо дали Хера няма да го сдъвче после ако ми угоди? Добре де, може да ги наречем и Юпитер и Юнона като ще е Бакхус. Даже Iuppiter Optimus Maximus.
Panta rhei...
Не се праи, момиченце. Знаеш, че се хилех. За удовлетворяването на желанията иде реч. Все пак, това време на годината е....Мнемозина написа:Да бе, Дионис.
Ма ако знаеш само колко време изчислявах кой беше гърка и кой - римлянина, и пак ги обърках.Remmivs написа:Не се праи, момиченце. Знаеш, че се хилех. За удовлетворяването на желанията иде реч. Все пак, това време на годината е....Мнемозина написа:Да бе, Дионис.
За желанията и Хера... Що не го поискаш направо от Хера?
Panta rhei...
Уф! Знаех си! Що ли питам, като все до жена опира работата. Шерше ла фам (фатале) или както се пише там, Лейди Вяра ще ни каже.Мнемозина написа:За желанията и Хера... Що не го поискаш направо от Хера?По-сигурно е някак...
За да получиш точно този отговор, който искаш, трябва да питаш правилния човек (в случая - не жена).Remmivs написа:Уф! Знаех си! Що ли питам, като все до жена опира работата. Шерше ла фам (фатале) или както се пише там, Лейди Вяра ще ни каже.Мнемозина написа:За желанията и Хера... Що не го поискаш направо от Хера?По-сигурно е някак...
Panta rhei...