Купих си винетка
Купих си винетка
и хапвам кестени...
и нещо ми е едно хубаво... свършва една луда, но успешна година.
Догодина - може би още много свършена работа, но и повечко от други неща? Някой да каже какво би искал от "другите" неща (може и под шифрована форма - примерно "тухли" ... както бе в оня виц...)
и нещо ми е едно хубаво... свършва една луда, но успешна година.
Догодина - може би още много свършена работа, но и повечко от други неща? Някой да каже какво би искал от "другите" неща (може и под шифрована форма - примерно "тухли" ... както бе в оня виц...)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз минетката ще си я купя догодина. До края на януари важи старата... поне преди беше така.
А за годината - тази беше по-добра от очакваното. Ако и другата е така ще се радвам. Но пък може да е и МНОГО по-добра от очакванията примерно... Пак няма да се сърдя
Искам повече свободно време и достатъчно средства, за да го оползотворявам по различни интересни начини. Толкова ли много искам?
А за годината - тази беше по-добра от очакваното. Ако и другата е така ще се радвам. Но пък може да е и МНОГО по-добра от очакванията примерно... Пак няма да се сърдя
Искам повече свободно време и достатъчно средства, за да го оползотворявам по различни интересни начини. Толкова ли много искам?
минетките май важат само до 1-ви (не до 31-ви, както бе предните години)...
Свободното време - само от тебе си зависи
Един близък (е...фирма в Калифорния, али бали, много успехи, много кинти...предполагам - никога не питам и не ме интересува) от няколко години се отдаде на пътувания, екзотични места и живот. Аз ... поради по-ограничените кинти в портфолиото ми и по-малкото акции - правя го по-рядко, но не пропускам ... т.е. свободното време си зависи САМО от тебе. Не от Господ
Един близък (е...фирма в Калифорния, али бали, много успехи, много кинти...предполагам - никога не питам и не ме интересува) от няколко години се отдаде на пътувания, екзотични места и живот. Аз ... поради по-ограничените кинти в портфолиото ми и по-малкото акции - правя го по-рядко, но не пропускам ... т.е. свободното време си зависи САМО от тебе. Не от Господ
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Предполагам, че ще е година на промени. Пожелавам си да бъдат хубави. Пожелавам си здраве, искам всички около мен да са здрави. Това толкова много го искам че всичко друго ми изглежда маловажно.
От другите неща: искам да успея да я направя най- после тая почивка за която от години си мисля. В планина, в хижа сред много зеленина, камина вечер... Аз, моя милост и интересна книга. И никой друг наоколо.
От другите неща: искам да успея да я направя най- после тая почивка за която от години си мисля. В планина, в хижа сред много зеленина, камина вечер... Аз, моя милост и интересна книга. И никой друг наоколо.
Има някаква зависимост, която за сега ми убягва, между свободното време и средствата за оползотворяването му.ELBI написа:минетките май важат само до 1-ви (не до 31-ви, както бе предните години)...
Иначе моето си зависи баш от Гаспод, ако не възразяваш
Пътувания и по много - това е истината. Поне моята. Относителна такава...
- Dark Angel
- Dark Angel
да бе... знам за здравето и т.н. Това са необходимите условия (без него и т.н. - няма нищо друго).
Иначе и без да съм Г...., след някой друг месец ще мога да удоволетворя едно от желанията на Грийна...
Хм, това малко звучи да играеш Господ
Ама малко.
Примерно.
Иначе и без да съм Г...., след някой друг месец ще мога да удоволетворя едно от желанията на Грийна...
Хм, това малко звучи да играеш Господ
Ама малко.
Примерно.
- Dark Angel
аз точно за това си я купих днес... не може да се разчита на онези извратеняци... освен ако не си по червено бельо...Dark Angel написа:о....Gaspode написа:Елби, като никога си прав за минетките - новите важат до 31-12. Баси изрУдите
начи да намеря врееме да купя
щото на 2-ри като се прибираме живот и здраве като нищо ще ме глобят 100 лева
Само веднъж?:shocked:Елби,трябва да си милионер тогава! ЕДИТ - Поне Ротшийлд.ELBI написа:Мъча се да се сетя за последните 30 години кога не съм бил прав... баси, май веднъж не познах тотото...Gaspode написа:Елби, като никога си прав за минетките - новите важат до 31-12. Баси изрУдите
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

обикновенно играя не на традиционното тотоlancelote написа:Само веднъж?:shocked:Елби,трябва да си милионер тогава! ЕДИТ - Поне Ротшийлд.ELBI написа:Мъча се да се сетя за последните 30 години кога не съм бил прав... баси, май веднъж не познах тотото...Gaspode написа:Елби, като никога си прав за минетките - новите важат до 31-12. Баси изрУдите
БИНГО!ELBI написа:обикновенно играя не на традиционното тотоlancelote написа:Само веднъж?:shocked:Елби,трябва да си милионер тогава! ЕДИТ - Поне Ротшийлд.ELBI написа:Мъча се да се сетя за последните 30 години кога не съм бил прав... баси, май веднъж не познах тотото...Gaspode написа:Елби, като никога си прав за минетките - новите важат до 31-12. Баси изрУдите
1 21 3 4 5 6...Ти си милионер...9 0 34 56 Дари един милион...50 40 30 20 10...
Отново на път

може и шахbead_ написа:няма. освен тва мразя тото-то. сигурна съм, че и ти предпочиташ покер.ELBI написа:
няма да ми четеш мислите днес!
Ама де с ама де...със събличане.
със събличане
камина, пукащо 40 см дънерче, светлината на огъня, бутилката и мазната, тиха музика...
Пропусна циганския оркестър.ELBI написа:не е интересно само събличане... не сме на 19-22, все пак..
извадено е и шампанско, грозде, сиренце, порт ...
и една хубава пура... мммм...
Отново на път

ти зададе въпрос. Още нямаш принос към епизодаbead_ написа:е, аз какво написах току що?!?!? че само събличане не е интересно!!!ELBI написа:не е интересно само събличане... не сме на 19-22, все пак..
не ща й да имам... като се намеси някакъв оркестър:winkw:ELBI написа:ти зададе въпрос. Още нямаш принос към епизодаbead_ написа:е, аз какво написах току що?!?!? че само събличане не е интересно!!!ELBI написа:не е интересно само събличане... не сме на 19-22, все пак..
п.п. въпрос не беше. просто в клуба интонациите са недоловими.
just perfect
Никога не казвай "никога".bead_ написа: не ща й да имам... като се намеси някакъв оркестър:winkw:
Примерно...
Panta rhei...
И този е страхотен!...Мнемозина написа:Никога не казвай "никога".bead_ написа: не ща й да имам... като се намеси някакъв оркестър:winkw:
Примерно...
Пък с това мога и за Нова година да ви поздравя, ако не забравя!
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Re: Купих си винетка
ъъъ... що си й написал на таз мадама името с малка буква?
и от де я купи? други продават ли?
и все с малки букви на имената ли са?

и от де я купи? други продават ли?
и все с малки букви на имената ли са?
Виж подводницата!