Веднага го изтълкувах правилноRemmivs написа:ама че сте
човек на възраст съм все пак
имайте малко уважение...
стрийптийз?!?![]()
Може!![]()
И напред и нагоре (кой както иска да го тълкува)
Чалга - супер туристическа атракция
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не разбрах какво им е на кючеците? И защо се свързват единсвено и само с наште чалгаджийки и поп-фолк...Мнемозина написа: Абе кючеците, бе!Що сега да използвам евфемизми.
В арабския свят се нарича "Raqs Sharqi" (رقص شرق), което означава източен танц.
(т'ва викето го казва) Води началото си от Египет....Танц и като всеки такъв много красив
Предполагам, че дразнението се получава от това, че често виждаме запотени и разгърдени моми и момци с провиснали шкембета, след порядъчно пийване, да правят бледи опити, граничещи с агонизиращи гърчове в усилието си да подобят нещо като....кючек

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Ех!графинята написа:ще напишеш ли азбуката , щото това в първи курс съм го пропуснала:shy::shy::shy:Green Light написа: Сега като
А
Адам е бил съпруг на Ева,
аллах верди, аллах верда
Абортът струва двеста лева
аллах верди, аллах верда
Б
Бананът южно е растение
аллах верди, аллах верда
Барът е нощно заведение
аллах верди, аллах верда
В
Враца е наш курорт планински
аллах верди, аллах верда
Вулва е путка на латински
аллах верди, аллах верда
Г
Градинско цветенце е здравец
аллах верди, аллах верда
Гьотферен значи дупедавец
аллах верди, аллах верда
Д
Дарвин на арфа свирел звучно
аллах верди, аллах верда
Да бийш чикии е доста скучно
аллах верди, аллах верда
Е
Елените са във горите
аллах верди, аллах верда
Ебливо племе са жените
аллах верди, аллах верда
Ж
Жабата да си знае гьола
аллах верди, аллах верда
Жената важи само гола
аллах верди, аллах верда
сега малко ще работя, после пак
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боже, човеко:shocked::blink: де си учил ти:shocked:Green Light написа:
Ех!
А
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Б
Бананът южно е растение
аллах верди, аллах верда
Барът е нощно заведение
аллах верди, аллах верда
В
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Г
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Д
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Е
Елените са във горите
аллах верди, аллах верда
Ебливо племе са жените
аллах верди, аллах верда
Ж
Жабата да си знае гьола
аллах верди, аллах верда
Жената важи само гола
аллах верди, аллах верда

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ако трябва да ти отговоря с цитат, то той ще е "Традициите не са това, което бяха".frisky lioness написа:Не разбрах какво им е на кючеците? И защо се свързват единсвено и само с наште чалгаджийки и поп-фолк...Мнемозина написа: Абе кючеците, бе!Що сега да използвам евфемизми.
В арабския свят се нарича "Raqs Sharqi" (رقص شرق), което означава източен танц.
(т'ва викето го казва) Води началото си от Египет....Танц и като всеки такъв много красив
Предполагам, че дразнението се получава от това, че често виждаме запотени и разгърдени моми и момци с провиснали шкембета, след порядъчно пийване, да правят бледи опити, граничещи с агонизиращи гърчове в усилието си да подобят нещо като....кючек
Разбира се, че този кючек не е онзи. Въпросът е ние като какво го възприемаме по някакви си причини. Една от които може да е и посочената от тебе.
Panta rhei...
понякога се срамувам от богатата си обща култура /прекалено, в случая/frisky lioness написа:Боже, човеко:shocked::blink: де си учил ти:shocked:Green Light написа:
Ех!
А
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Б
Бананът южно е растение
аллах верди, аллах верда
Барът е нощно заведение
аллах верди, аллах верда
В
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Г
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Д
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Е
Елените са във горите
аллах верди, аллах верда
Ебливо племе са жените
аллах верди, аллах верда
Ж
Жабата да си знае гьола
аллах верди, аллах верда
Жената важи само гола
аллах верди, аллах верда
не чети като стигне до "Я"
Навремето се правеха в в двора на едно училище пловдивско до ВСИ
адски купони с китари ....
Последно промяна от Semiramis на 21.12.06, 15:22, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не мога да не чета....Очите ми се изчервяват, но чета:winkw: Ама това пее ли се:shocked:Semiramis написа:
не чети като стигне до "Я"
Навремето се правеха в в двора на едно училище пловдивско до ВСИ
адски купони с китари ....

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кой виц?Remmivs написа:Изчервяват или насълзяват? Добре, добре, няма да продължавам с вица и без това го развалих вече.frisky lioness написа:Не мога да не чета....Очите ми се изчервяват, но чета:winkw: Ама това пее ли се:shocked:

Ами онзи за мадамата на стоп. Дето много й ухаела ъ-ъ как го каза Грийн, а да, вулвата. И спира един, той я кара двеста метра и и вика марш навън! Втори, трети - по 200 метра и шут. Спира едни най-накрая и му казва така и така умам една миризма. Качвай се, вика оня, аз съм с тежка хрема и запушен нос. И след 500 метра вика слизай. и тя ама нали нос запушен, това онова, а той ми насълзиха ми се очите, не мога да шофирам...frisky lioness написа:Кой виц?
- Green Light
ЗGreen Light написа:Ех!графинята написа:ще напишеш ли азбуката , щото това в първи курс съм го пропуснала:shy::shy::shy:Green Light написа: Сега като
А
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Б
Бананът южно е растение
аллах верди, аллах верда
Барът е нощно заведение
аллах верди, аллах верда
В
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Г
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Д
аллах верди, аллах верда
аллах верди, аллах верда
Е
Елените са във горите
аллах верди, аллах верда
Ебливо племе са жените
аллах верди, аллах верда
Ж
Жабата да си знае гьола
аллах верди, аллах верда
Жената важи само гола
аллах верди, аллах верда
Зелена пролет е тревата.
аллах верди, аллах верда
Зелен умът е на жената. (май! за тоя куплет не съм сигурен. пък имах пълно 6 навремето на таоя изпит)
аллах верди, аллах верда
И
забравих.
Й
Йогите са били факири.
аллах верди, аллах верда
Йордан със хуя вдига гири.
аллах верди, аллах верда
К
Колата е превозно средство.
аллах верди, аллах верда
Курва се става много лесно.
Л
Лалето не расте на урва.
аллах верди, аллах верда
Лили Марлен е немска курва.
аллах верди, аллах верда
М
Марица Пловдив прекосява.
аллах верди, аллах верда
Минет лицето разкрасява.
аллах верди, аллах верда
Н
Наполеон в Москва отива.
аллах верди, аллах верда
На хуй се лесно не заспива.
аллах верди, аллах верда
О
Олег е княза на Русия.
аллах верди, аллах верда
Онан е първи чекиджия.
аллах верди, аллах верда
П
Попове пеят алилуя.
аллах верди, аллах верда
Путката е калъф за хуя.
аллах верди, аллах верда
Р
Рапан да вадиш е геройство.
аллах верди, аллах верда
Рядкото лайно е разтройство.
аллах верди, аллах верда
С
Слонът живее сто години.
аллах верди, аллах верда
Спермата има витамини.
аллах верди, аллах верда
Т
Татарите са мръсно племе.
аллах верди, аллах верда
Ташаците са мъжко бреме.
аллах верди, аллах верда
У
Украйна житница е златна.
аллах верди, аллах верда
Уят е жила благодатна.
аллах верди, аллах верда
Ф
Фикусът си расте в саксия,
аллах верди, аллах верда
ъъъ как беше. пуу
Х
Хавана нещо си там лалала
Ц
Циганите са катунари.
аллах верди, аллах верда
Цениме путки млади, стари.
аллах верди, аллах верда
Ч
Часовник “Сейко” се купува.
аллах верди, аллах верда
Чикия кура ти раздува.
аллах верди, аллах верда
Ш
Шосето не е път за крави.
аллах верди, аллах верда
Широка путка кеф не прави.
аллах верди, аллах верда
Щ
Щъркели щъркат по полята.
аллах верди, аллах верда
Щръкна ми хуя до брадата.
аллах верди, аллах верда
Ъ
Ъгъл се мери в радиани.
аллах верди, аллах верда
Ъглова путка прави рани.
аллах верди, аллах верда- не съм го измислил аз, не ме питайте!
Ю
Юфката госба е прекрасна.
аллах верди, аллах верда
Юнашки хуй гъза ми прасна.
аллах верди, аллах верда
Я
Ямайка е остров в океана.
аллах верди, аллах верда
Я си ебете вашта мама
аллах верди, аллах верда
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не го знаеш:lol::lol::lol:Remmivs написа:Ами онзи за мадамата на стоп. Дето много й ухаела ъ-ъ как го каза Грийн, а да, вулвата. И спира един, той я кара двеста метра и и вика марш навън! Втори, трети - по 200 метра и шут. Спира едни най-накрая и му казва така и така умам една миризма. Качвай се, вика оня, аз съм с тежка хрема и запушен нос. И след 500 метра вика слизай. и тя ама нали нос запушен, това онова, а той ми насълзиха ми се очите, не мога да шофирам...frisky lioness написа:Кой виц?
Ама той много така

Green Light написа:и без това си развалих репутациятаGreen Light написа:................графинята написа:ще напишеш ли азбуката , щото това в първи курс съм го пропуснала:shy::shy::shy:Green Light написа: Сега като
я да дам и другата версия на Я-то
Ясно се описва какво точно да направите с някои работи на певеца
- Green Light
Semiramis написа:версии много, ама как беше?Green Light написа:и без това си развалих репутациятаGreen Light написа:................графинята написа:ще напишеш ли азбуката , щото това в първи курс съм го пропуснала:shy::shy::shy:Green Light написа: Сега като
??????????????????????
аллах верди, аллах верда
я яжте хуя на певеца
аллах верди, аллах верда
Green Light написа:ябълка нещо-си-на-на-наSemiramis написа:версии много, ама как беше?Green Light написа:и без това си развалих репутациятаGreen Light написа:................графинята написа:ще напишеш ли азбуката , щото това в първи курс съм го пропуснала:shy::shy::shy:Green Light написа: Сега като
??????????????????????
аллах верди, аллах верда
я яжте хуя на певеца
аллах верди, аллах верда
забравила съм
това цялото не го знам
само избрани моменти помня
плюс това е мелодична
което си е така - така си е
Semiramis написа:Green Light написа:ябълка нещо-си-на-на-наSemiramis написа:версии много, ама как беше?Green Light написа:и без това си развалих репутациятаGreen Light написа:................графинята написа:ще напишеш ли азбуката , щото това в първи курс съм го пропуснала:shy::shy::shy:Green Light написа: Сега като
??????????????????????
аллах верди, аллах верда
я яжте хуя на певеца
аллах верди, аллах верда
забравила съм
това цялото не го знам
само избрани моменти помня
плюс това е мелодична
което си е така - така си е
последно: http://krank.8k.com/Songs.htm
и не съм го пускала аз
- Green Light
Yes!Semiramis написа: последно: http://krank.8k.com/Songs.htm
и не съм го пускала аз
Жива да си
- Dark Angel
са кво се правиш на цапнатGreen Light написа:ОК, нави ме, сбъркал съм! Сега като го прочетох и видях че съм объркал нещата. Замислям се и променям на:Dark написа:ветър и мъглаGreen Light написа:.............
- слушащите чалга- в болшиството си са нискообразовани бачкатори.
- класическа музика- в болшинтвото си са музиканти, научни работници, буржоа от старото поколение
или казано математичекски - глупост на квадрат:lol:
- Слушащите чалга са водещи мениджъри в международни фирми KPMG, PriceWaterHouse, висшисти или завършили в чужбина, завършилите елитните гимназии Английска, Немска, Математическите, Класическата, инженери, научни работници, целият личен състав на БАН, с изключение на чистачките(те са хеви метълки)
- Бах, Римски- Корсаков и Шопен можеш да чуеш от всеки цех, често ги слушам в рейс 204 когато закъснея вечер и съм без колата, от фургоните на строителните обекти най- често звучи Танц със саби, заради ритъма, а нощната смяна в Кремиковци са в плен на Калман и оперетата.
ти кво мислиш, че като гледаш някой в костюм за 5 К и обувки за 2 К и големия бизнес ала-бала, и той ходи само на опера????
много водещи мениджъри правят точно такива работи - да, те са възвишени и хай, но какви пари пръскат по чалгаджийски заведения - не е истина просто. и хич не им пука за група интелектуалци и мнението им за чалгата, ранна предкласика и късен сецесион
хората търсят забавление, и нещо което ме кефи в тях, те не се срамуват да кажат "Аз ходя в СинСити"
стана ми смешно от масовото Ви възмущение - няколко века назад и дамите щяха да припадат при произнасяне на думата "чалга"
аз пуснах тема не в защита и възхвала на чалгата, а да опиша нещо което наблюдавам напоследък - как хора от БГ бизнеса и чужди бизнесмени се забавляват от сърце
ПП/ са като щерката обожава да слуша гайда трябва ли да я класифицирам като селянка? и как се връзва гайдата с нейната любима "Кармен"?
ППП/ миналата година се слушаше нон-стоп една чалгичка "Осем часа учим, осем часа спим, а в останалите осем...." така, деца от елитни гимназии, от "добри" семейства...какъв срам а
ей, светът е едно голямо и шарено място
И в какво по-точно се изразява възвишеността им? В костюма и обувките?Dark написа: ти кво мислиш, че като гледаш някой в костюм за 5 К и обувки за 2 К и големия бизнес ала-бала, и той ходи само на опера????
много водещи мениджъри правят точно такива работи - да, те са възвишени и хай, но какви пари пръскат по чалгаджийски заведения - не е истина просто. и хич не им пука за група интелектуалци и мнението им за чалгата, ранна предкласика и късен сецесион
хората търсят забавление, и нещо което ме кефи в тях, те не се срамуват да кажат "Аз ходя в СинСити"
Протестирайки срещу класификациите, правиш също класификация. Всъщност говорехме за съвсем друго - ние, тези, от чието възмущение се възмущаваш.Dark написа: са като щерката обожава да слуша гайда трябва ли да я класифицирам като селянка? и как се връзва гайдата с нейната любима "Кармен"?
миналата година се слушаше нон-стоп една чалгичка "Осем часа учим, осем часа спим, а в останалите осем...." така, деца от елитни гимназии, от "добри" семейства...какъв срам а
стана ми смешно от масовото Ви възмущение - няколко века назад и дамите щяха да припадат при произнасяне на думата "чалга"
Dark написа:аз пуснах тема не в защита и възхвала на чалгата, а да опиша нещо което наблюдавам напоследък - как хора от БГ бизнеса и чужди бизнесмени се забавляват от сърце
Сега ще ме извиниш, но ей тук е мястото да напиша нещо, което пропуснах вчера докато си бъбрехме с Ремиус.
И виж сега, Реме, какво се получава: Още от Възраждането насам пред българите като цяло стои проблемът: ние тук Ориент ли да бъдем или да се цивилизоваме. Югоизтока или Запада.
И точно сега, когато уж сме направили цивилизационния си избор (Запада, ЕС), се оказва, че тези, които ще ни цивилизоват и ще ни водят уж напред (хора от БГ бизнеса и чужди биснесмени) търсят у нас точно ориенталското (в този, смисъл, в който си говорехме с Фриски).
Чудничко.
Panta rhei...
Ние не сме " ориент" , а циганската махла на Европа . Ориента са си точно арабите с тяхната си култура и майнетата / пищялките / , и азиатската част на Турция / щото другата уж европейска ама се тая /. Това което ти познаваш доста по- добре от мен и което няма нищо общо с чалгата и нашата балканска " култура" .frisky lioness написа: Ама чакай сега. Какво точно е "ориент" и носи ли тази дума нещо негативно в себе си...Питам аз, защото нали обичам арабска музика, та тя ориенталска ли е? Повечето от нашите чалгаджийски песни са всъщност откраднати сръбски
Не че пита мене , ама да ти кажа аз какво мисля по въпроса .
Нищо лично, само изказах мнение!
Така е, но това е нашият поглед.графинята написа:Ние не сме " ориент" , а циганската махла на Европа . Ориента са си точно арабите с тяхната си култура и майнетата / пищялките / , и азиатската част на Турция / щото другата уж европейска ама се тая /. Това което ти познаваш доста по- добре от мен и което няма нищо общо с чалгата и нашата балканска " култура" .frisky lioness написа: Ама чакай сега. Какво точно е "ориент" и носи ли тази дума нещо негативно в себе си...Питам аз, защото нали обичам арабска музика, та тя ориенталска ли е? Повечето от нашите чалгаджийски песни са всъщност откраднати сръбски
За бизнесмените на Дарки ние сме си ориент в най-наслажденския му вид.
Panta rhei...
- Dark Angel
голема си бъбрицаМнемозина написа: Така е, но това е нашият поглед.
"мойте си бизнесмени" начи
ПП/ относно възвишеността - за да си културен и възвишен требват пари. без пари не става да си възвишен, или се слчува само в редки случаи.
таз работа с копането 15 часа на нивата/пред компютъра/в офиса/.... и после да турнеш вечерната рокля, за да идеш на бала на офицерите е описана в детските приказки
в момента обществото е разбъркано, пластовете са се омесили, има крещящи несъответствия, но всичко това ще се изглади с времето. Децата на бившите разбойници /независимо с бухалки или бели якички/ ще бъде утрешната публика за културата.
Това не е е български феномен - това се е случвало много пъти, в мътни времена изплуват и оцеляват най-силните/безскрупулните/приспособимите, после минава време, забравя се кой какво и как, децата им отиват да се учат из Европата, попиват култура, знания, ново мислене и изпреварват децата на бедния интелигент които учат, работят в пицария от мрак до зори и постепенно разбират, че ни Рахманинов, ни Чайковски са важни за оцеляването
ППП/ просто ми е забавно
Последно промяна от Dark Angel на 22.12.06, 10:57, променено общо 1 път.
Всеки има право на мнение . Особенно ако не са ходили наистина в Ориента .Мнемозина написа:Така е, но това е нашият поглед.графинята написа:Ние не сме " ориент" , а циганската махла на Европа . Ориента са си точно арабите с тяхната си култура и майнетата / пищялките / , и азиатската част на Турция / щото другата уж европейска ама се тая /. Това което ти познаваш доста по- добре от мен и което няма нищо общо с чалгата и нашата балканска " култура" .frisky lioness написа: Ама чакай сега. Какво точно е "ориент" и носи ли тази дума нещо негативно в себе си...Питам аз, защото нали обичам арабска музика, та тя ориенталска ли е? Повечето от нашите чалгаджийски песни са всъщност откраднати сръбски
Със сигурност сме атракция голяма - ориент или не .
Нищо лично, само изказах мнение!
Поне да беше като в Елада, мамка му! Хетери - хетери, екзотика - екзотика, страсти - страсти, а то... безмозъчно, крехко (и не дотам) женско месце.Мнемозина написа:И виж сега, Реме, какво се получава: Още от Възраждането насам пред българите като цяло стои проблемът: ние тук Ориент ли да бъдем или да се цивилизоваме. Югоизтока или Запада.
И точно сега, когато уж сме направили цивилизационния си избор (Запада, ЕС), се оказва, че тези, които ще ни цивилизоват и ще ни водят уж напред (хора от БГ бизнеса и чужди биснесмени) търсят у нас точно ориенталското (в този, смисъл, в който си говорехме с Фриски).
Чудничко.
Хетерите поне са били едни от най-образованите, да не говорим че далеч не са били толкова еФтени. А ние тука се продаваме за жълти стотинки и с празни тикви. Ми като това харесват бизнесмените, това ще получават. Бе не я разбирам аз тази работа и това си е. Жената не е просто досаден израстък около онази си работа. И сексът не е само е.бане. Простете френския ми рано сутрин.
PS
Мислиш ли, че има смисъл да продължаваш, Мнемо?
Абе човек!Remmivs написа:Поне да беше като в Елада, мамка му! Хетери - хетери, екзотика - екзотика, страсти - страсти, а то... безмозъчно, крехко (и не дотам) женско месце.Мнемозина написа:И виж сега, Реме, какво се получава: Още от Възраждането насам пред българите като цяло стои проблемът: ние тук Ориент ли да бъдем или да се цивилизоваме. Югоизтока или Запада.
Чудничко.
Хетерите поне са били едни от най-образованите, да не говорим че далеч не са били толкова еФтени. А ние тука се продаваме за жълти стотинки и с празни тикви. Ми като това харесват бизнесмените, това ще получават. Бе не я разбирам аз тази работа и това си е. Жената не е просто досаден израстък около онази си работа. И сексът не е само е.бане. Простете френския ми рано сутрин.
PS
Аз ти говоря за цивилизоване, ти ми разправяш за крехко женско месце, на френски даже!
Спри се, моля ти се, още е ранна утрин!
Panta rhei...
Ще ставам бизнесмен! Ама ха! И аз мога да танцувам гол на масата! Да не съм нещо недъгав! Цивилизация... Пфю!Мнемозина написа:Абе човек!![]()
Аз ти говоря за цивилизоване, ти ми разправяш за крехко женско месце, на френски даже!
Спри се, моля ти се, още е ранна утрин!
PS
Може да е от инерцията рано сутрин.
- Dark Angel
о, хора - не сте "хванали" новата тенденцияRemmivs написа:Поне да беше като в Елада, мамка му! Хетери - хетери, екзотика - екзотика, страсти - страсти, а то... безмозъчно, крехко (и не дотам) женско месце.Мнемозина написа:И виж сега, Реме, какво се получава: Още от Възраждането насам пред българите като цяло стои проблемът: ние тук Ориент ли да бъдем или да се цивилизоваме. Югоизтока или Запада.
Чудничко.
PS
сега не са модерни празноглави девочки с голи пъпове и поп-фолк визия. Такива за малко, за една бърза свирка, за малко ебане.
сега е модерно любовницата ти да е класна жена, направила кариера или устремена към върховете, с добро образование, собствени пари, връзки и влияние. Във всяка една област. Мда, прави добро впечатление. Жена която е интелигентна, забавна, симпатична и можеш да заведеш навсякъде.
Това е новото - евоюлция с една дума
- Piqndurnik
От Габрово ще да е тръгнала тая модаDark написа:о, хора - не сте "хванали" новата тенденция
сега не са модерни празноглави девочки с голи пъпове и поп-фолк визия. Такива за малко, за една бърза свирка, за малко ебане.
сега е модерно любовницата ти да е класна жена, направила кариера или устремена към върховете, с добро образование, собствени пари, връзки и влияние. Във всяка една област. Мда, прави добро впечатление. Жена която е интелигентна, забавна, симпатична и можеш да заведеш навсякъде.
Това е новото - евоюлция с една дума
Наздраве