моят отчет за Коледа и поздрав за НГ
Някои прекараха Коледата
ТАКА

Други-
ТАКА

и
Така,
и
така,
и
така, замислени за новата година,
така,
най-накрая, уморени и отегчени
така
Весело от мен
за Новата година и
внимателно с яденето и алкохола

Да нацелуваш от мен джуджето, а "брат" му да намаже нещо вкусноfrisky lioness написа:.. и не така технично, но...
моят отчет за Коледа и поздрав за НГ:-)
![]()
Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....frisky lioness написа:.. и не така технично, но...
Някои прекараха Коледата
Весело от мен
за Новата година и
внимателно с яденето и алкохола:winkw:
Нееее, ти си геврееек.lancelote написа:Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....frisky lioness написа:.. и не така технично, но...
Някои прекараха Коледата
Весело от мен
за Новата година и
Тъй тъй кузум... Сандвич с котка... ЕДИТ Обичам котките, ама се оказва че тук те се гонят през темичка... ЕДИТ ЕДИТ Особено на елхите. ЕДИТ ЕДИТ Сериозно се замислям догодина да стана Дядо Котарак. И да донеса подаръци на всички коткоимащи по няколко котенца.Баба Яга написа:Нееее, ти си геврееек.lancelote написа:Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....frisky lioness написа:.. и не така технично, но...
Някои прекараха Коледата
Весело от мен
за Новата година и
Хи... и у наше село така...frisky lioness написа:
Гонят се... това щото по коледно време котките са някак неразривно свързани с елхите...lancelote написа: ЕДИТ Обичам котките, ама се оказва че тук те се гонят през темичка... ЕДИТ ЕДИТ Особено на елхите. ЕДИТ ЕДИТ Сериозно се замислям догодина да стана Дядо Котарак. И да донеса подаръци на всички коткоимащи по няколко котенца.
frisky lioness написа:
Весело от мен
за Новата година и
Благодаря!frisky lioness написа: моят отчет за Коледа и поздрав за НГ:-)
Понякога и котките влизат в употреба.lancelote написа: Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....
БоЕВ написа:Понякога и котките влизат в употреба.lancelote написа: Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....
Мяууууууууууууууууу!:shocked:
Ми да вземем да казваме вече Дядо Коледа и Котката.TerE написа:Гонят се... това щото по коледно време котките са някак неразривно свързани с елхите...lancelote написа: ЕДИТ Обичам котките, ама се оказва че тук те се гонят през темичка... ЕДИТ ЕДИТ Особено на елхите. ЕДИТ ЕДИТ Сериозно се замислям догодина да стана Дядо Котарак. И да донеса подаръци на всички коткоимащи по няколко котенца.
Благодаря ти:-)4avdar4e написа:Да нацелуваш от мен джуджето, а "брат" му да намаже нещо вкусноfrisky lioness написа:.. и не така технично, но...
![]()
Весело посрещане на новата година, Фриски, много късмет и всичко, което си пожелаеш през другата!!!

Не позна:blum:lancelote написа:Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....frisky lioness написа:.. и не така технично, но...
Някои прекараха Коледата
Весело от мен
за Новата година и

Бързо щракамTerE написа:Хи... и у наше село така...frisky lioness написа:
само дето твоят риж красавец е доста по-търпелив... моят косматко не дава да му се придава вид, различен от котешкия...
Весело посрещане на Новата година и на теб, Фриски
Да има в дома ти здраве, много късмет и обич![]()
![]()

Имам поръчка за кашонче от онази халва:winkw:Мираж написа:frisky lioness написа:
Весело от мен
за Новата година и
![]()
![]()

БоЕВ написа:Благодаря!frisky lioness написа: моят отчет за Коледа и поздрав за НГ:-)
Пожелавам крепко здраве и много успехи, на теб и цялото ти къщно войнство.

Така еБоЕВ написа:Понякога и котките влизат в употреба.lancelote написа: Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....

Само да не е коткофобия!frisky lioness написа:Така еБоЕВ написа:Понякога и котките влизат в употреба.lancelote написа: Пак котка... Вече ставам котарак...Мяууууу...Мяууууу мяуууу....
като попрекали човек с алкохола предната вечер:lol::lol:
За всичко има лек:winkw:lancelote написа: Само да не е коткофобия!

Има зер...ЕДИТ - Най-добрия лек като не ни харесват да ни вземат у тех си.frisky lioness написа:За всичко има лек:winkw:lancelote написа: Само да не е коткофобия!