Добро утро!
Добро утро!
Добро утро на всички!
Ако някой си мисли, че с този поздрав целя да му скапя настроението, нека не се чувства задължен да пише:lol::lol::lol:
Ако някой си мисли, че с този поздрав целя да му скапя настроението, нека не се чувства задължен да пише:lol::lol::lol:
- Dark Angel
Не ти ли казах, че няма смисъл да опитваш?Макаров написа:Е то Нова година май беше преди няколко дни, а и не се знае дали няма да засегна някоя чувствителна и ранима душичка:lol::lol::lol:Мнемозина написа:Добро утро.![]()
И честита Нова година даже.
Къде е къпинака бе, да не успяхте и него да изгоните:shocked:
Ако не съм - казвам ти го.
Panta rhei...
Да опитвам какво?Мнемозина написа:Не ти ли казах, че няма смисъл да опитваш?Макаров написа:Е то Нова година май беше преди няколко дни, а и не се знае дали няма да засегна някоя чувствителна и ранима душичка:lol::lol::lol:Мнемозина написа:Добро утро.![]()
И честита Нова година даже.
Къде е къпинака бе, да не успяхте и него да изгоните:shocked:
Ако не съм - казвам ти го.
Май просто попитах за къпината, не че ми е мъчно за него, ама не беше човек, който цепи басма, а такива ги уважавам. Щото другото е "Доктор Ливайн"
- Dark Angel
- Dark Angel
чудесно е че не пише тукМакаров написа: Къде е къпинака бе, да не успяхте и него да изгоните:shocked:
обаче може да го намериш ето Тук
За теб може и да е чудесно, но ви раздвижваше и си беше откровен споед мен. Щото се наслушах и нагледах на разни "доброжелатели"Dark Angel написа:чудесно е че не пише тукМакаров написа: Къде е къпинака бе, да не успяхте и него да изгоните:shocked:
обаче може да го намериш ето Тук
Както и да е, не съм приритал за него та да хукна да го търся. Нас примерно някой ако иска да ни намери, сме почти постоянно в www.gepime.cом
- Dark Angel
да бе даМакаров написа: За теб може и да е чудесно, но ви раздвижваше и си беше откровен споед мен. Щото се наслушах и нагледах на разни "доброжелатели"
Както и да е, не съм приритал за него та да хукна да го търся. Нас примерно някой ако иска да ни намери, сме почти постоянно в www.gepime.cом
:blum::blum:
а нема нужда от отявлени простаци и тук
Ще разказвам в края на годината.Dark Angel написа:ти в приключения?Мнемозина написа:
"Късмет" и "приключения".
Малко поразгърнати в стихотворна форма.
я как искам да видя
може ли да напишеш някое от "стихотворните"?
"късмет"-а се падна на къщата ни
Не ги помня, а листчетата изчезнаха вече.
Но пък остана едно добро чувство.
Panta rhei...
Имах едни познати. Много интелигентни хора. Не са простаци както ти спомена. И много се обичаха и много бяха влюбени един в друг. Направо пример за останалите. И непрекъсното обясняваха колко много се обичат и как живота без другия няма смисъл.Dark Angel написа:да бе даМакаров написа: За теб може и да е чудесно, но ви раздвижваше и си беше откровен споед мен. Щото се наслушах и нагледах на разни "доброжелатели"
:blum::blum:
а нема нужда от отявлени простаци и тук
Само аз им казвах, че са лицемери.
Всички ме хулеха, докато не се разведоха. И се оказа, че и тя с 2-3 любовника и той с няколко любовници.
После ми викат, "Абе ти май беше прав"
- Dark Angel
да не забравишМнемозина написа: Ще разказвам в края на годината.![]()
Не ги помня, а листчетата изчезнаха вече.![]()
Но пък остана едно добро чувство.
може ей тъй, към средата да дадеш отчет
при нас беше фул с късмети - щото мъненките деца много се заплениха от идеята да слагат и баницата не ставаше за ядене
беше пълна с късмети
- Dark Angel
може би повечко са стояли в гепиме.комМакаров написа: Имах едни познати. Много интелигентни хора. Не са простаци както ти спомена. И много се обичаха и много бяха влюбени един в друг. Направо пример за останалите. И непрекъсното обясняваха колко много се обичат и как живота без другия няма смисъл.
Всички ме хулеха, докато не се разведоха. И се оказа, че и тя с 2-3 любовника и той с няколко любовници.
Ужас, ужас, добре, че си бил ти, та да поставиш нещата на мястото им.Макаров написа: Имах едни познати. Много интелигентни хора. Не са простаци както ти спомена. И много се обичаха и много бяха влюбени един в друг. Направо пример за останалите. И непрекъсното обясняваха колко много се обичат и как живота без другия няма смисъл.
Panta rhei...
Да си забравя приключенията?Dark Angel написа:
да не забравиш
може ей тъй, към средата да дадеш отчет
при нас беше фул с късмети - щото мъненките деца много се заплениха от идеята да слагат и баницата не ставаше за ядене
беше пълна с късмети
Абсурд!
У нас пък имаше струпване на баници и имаше и късмети, и за ядене...
Panta rhei...