Има още много многоо снимки, ама нещо не успях да ги линкна както трябва, абе като се прибера ще показвам още, ама догодина... а за сега приятно ви посрещане
Инж, споко, аз ще ви нося червеното фенерче. Ще съм и онзи със ветрилото... А вие ще си пиете сока от кокос.inj написа:Билияна не знам, ама Биляна върви комплект с менlancelote написа:Както ми е студено, грабвам Билияна и отиваме на тропиците.:rotfl24:
А аз се карах на кхан Аспарух дето не ни е повел малко по-назаапад да ни вкара в ЕС предсрочно... Тцтцтц...ЕДИТ - Започвам да му пиля за тропиците...Че го е домързяло да слезе по-наюг.bibilyana написа:просто нямаш представа,че в сравнение с там - в маджарско, тук температурата е почти като в тропиците - поне 10-15 градуса на горе от тях смеlancelote написа:Както ми е студено, грабвам Билияна и отиваме на тропиците.
В 3 часа сутринта ми бе кеф да се прибирам в Пловдив. Сняг снаяг сняг...Като сладолед.Мнемозина написа:Тук е толкова бяло сега, направо не мога да повярвам, че някъде съществува нещо толкова цветно.
Точно като шоп жираф ги гледам.![]()
Красиви са, благодаря!