Бяла България - само Славия!
ЧНГ на всички!
Моля, моля, пак заповядай.Green Light написа:То тва е оригиналното заглавие. После се е променило.Мнемозина написа:Аз съм за "Рапсодия в бяло".![]()
Айде, хаирлия да е, честита и на теб Нова година.
Мерси! Да ти се връща!
"Бяло е млякото, бял е снегът,Green Light написа:Бяло е небето, бяла е земята, бяла е водата...
ЧНГ на всички!
Идея си нямам за никакъв филм. Сега разбирам, по вързания ти поглед! Аз само за Гершуин говоря! ..тоя левскар!Мнемозина написа:Моля, моля, пак заповядай.Green Light написа:То тва е оригиналното заглавие. После се е променило.Мнемозина написа:Аз съм за "Рапсодия в бяло".![]()
Айде, хаирлия да е, честита и на теб Нова година.
Мерси! Да ти се връща!![]()
Чакай, че ми върза заспалия поглед... Така си се казва филмът, пък грам сняг няма в него!
Което иде да каже, че всеки път след баня хората са слависти. После, като се изцапат и се променятМетаморф написа:"Бяло е млякото, бял е снегът,Green Light написа:Бяло е небето, бяла е земята, бяла е водата...
ЧНГ на всички!
бял е на всеки след баня гъзът."
"Черно фередже"
Green Light написа: Което иде да каже, че всеки път след баня хората са слависти. После, като се изцапат и се променят
Само Славия!
На тях са им бели дланите, начи и те са славистиDark Angel написа:
а какво за негрите?
което от своя страна иде да покаже защо са толкова малко феновете на СлаБия... щото рядко се къпят гадовете... баси как смърди понякога адския транспорт... от бивши слависти...Green Light написа:Което иде да каже, че всеки път след баня хората са слависти. После, като се изцапат и се променят
Само Славия!
Не, негрите не са слависти, за съжаление. Щяха да ни отиват на резервните екипи, обаче всички знаят, че в България ако някой чернокож мине покрай футболна топка и веднага подписва с ЦСКА. На секундата.4avdar4e написа:На тях са им бели дланите, начи и те са славистиDark Angel написа:
а какво за негрите?
Green Light написа:
Идея си нямам за никакъв филм. Сега разбирам, по вързания ти поглед! Аз само за Гершуин говоря! ..тоя левскар!
Иначе филма хубав ли е? С тва заглавие- естествено, де. Питам "колко е хубав"?
няма мое, няма твое - всичко е БероеGreen Light написа:Бяло е небето, бяла е земята, бяла е водата...
ЧНГ на всички!
Ех, баня, ех кеф...Турската баня голям кеф...Ей га кметицътъ, сапунисва ци....лисицътъ...Ей го и топа, сапунисва попа...Метаморф написа:"Бяло е млякото, бял е снегът,Green Light написа:Бяло е небето, бяла е земята, бяла е водата...
ЧНГ на всички!
бял е на всеки след баня гъзът."
"Черно фередже"

Ч и на Т.... ЕДИТ Ще видиш като допълзи и ти поиска да му платиш за използуване на Рекламното лице!:rotfl24:Green Light написа:Бяло е небето, бяла е земята, бяла е водата...
ЧНГ на всички!