Който ходи по планините,
- Green Light
Който ходи по планините,
да се пързаля, да се кефи, риш, на слънцето и да прави снежни човеци, тая събота и неделя, гък да не е казал тука! Хич не ща да знам!
Да пише само ако е било гадно!
Re: Който ходи по планините,
Грийни, утре си е работен денGreen Light написа:да се пързаля, да се кефи, риш, на слънцето и да прави снежни човеци, тая събота и неделя, гък да не е казал тука! Хич не ща да знам!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Там е гадно, бе...Green Light написа:да се пързаля, да се кефи, риш, на слънцето и да прави снежни човеци, тая събота и неделя, гък да не е казал тука! Хич не ща да знам!
Що па да не се оплачат хората, а
Студ на кутийки
мраз
и мокри крака
а може и счупени крайници...
непочистени пътища
високи цени
Отврат
За много години, хора

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така ли?:blink:4avdar4e написа:Грийни, утре си е работен денGreen Light написа:да се пързаля, да се кефи, риш, на слънцето и да прави снежни човеци, тая събота и неделя, гък да не е казал тука! Хич не ща да знам!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
За щастие - даfrisky lioness написа: Така ли?:blink:
А така! Да видим кое коте не е в панерчето си!frisky lioness написа:Така ли?:blink:4avdar4e написа:Грийни, утре си е работен денGreen Light написа:да се пързаля, да се кефи, риш, на слънцето и да прави снежни човеци, тая събота и неделя, гък да не е казал тука! Хич не ща да знам!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Смятам да пропусна:winkw:

- Green Light
Най- после те хванах и аз тебе! В изречението ти има грешка! Пише се: "Елби, утре е работен ден"4avdar4e написа:
Грийни, утре си е работен ден
- Dark Angel
Гадно си беше. Сняг. На повечето писти. Но Ястребец 1 и 3 бяха с камъни и понадрах ските. Не много, но беше гадно.
Гадно беше и слънцето 2 дена. Караше ме да почивам и да се мажа с крем против слънце.
Гадно беше, че хванах мускулна треска от каране. Отврат.
Абе ... гадория от всякъде. И гадно се обадих на приятели, да им кажа, колко е гадно...
Гадно беше и слънцето 2 дена. Караше ме да почивам и да се мажа с крем против слънце.
Гадно беше, че хванах мускулна треска от каране. Отврат.
Абе ... гадория от всякъде. И гадно се обадих на приятели, да им кажа, колко е гадно...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
много гадно скърца...Dark Angel написа:за да не страдат налиELBI написа: Абе ... гадория от всякъде. И гадно се обадих на приятели, да им кажа, колко е гадно...
от добро сърце
сега като е студ и снега е такъв скърцащ е просто божествено за каране на ски
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.