На много, ама много голяма патерица: ЧРД!
Аз тука целувки вече почти не смея да пускам, обаче този път ще се престраша:
Ей този букет харесах за теб:

Ами аз поне на тия напомняния не разчитам много-много (като сменяш темите, тогава изчезва датата), обаче толкова празници и именни дни и чак сега се размислих нещо за козирозите пак и се плеснах по челото.vyara написа:Неизвестно как ми бяха изтрити настройките за датата на раждане от личния профил (а и аз не ги попълних повече след това), така че затова календарът не е напомнил.
Мерси, Мнемо.Не се чувствай виновна. Аз през ноември забравих рожденния ден на сестра си, че какво остава за другите.
Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка... че Верчето други картички поздравителни не признава! малко бродирането е машинно, а не с гобленарски бод...Мнемозина написа:зло да те забрави!

Хехе, мислех си да търся някой букет на гоблен, обаче се отказах.holi_day написа:Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка...Мнемозина написа:зло да те забрави!
Къде е кълбото с куките? Нали ще плетем на една кука?Мнемозина написа:Хехе, мислех си да търся някой букет на гоблен, обаче се отказах.holi_day написа:Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка...Мнемозина написа:зло да те забрави!
Твойта картичка е по-хубава.
като заговорихме за плетки на една кука.........lancelote написа:Къде е кълбото с куките? Нали ще плетем на една кука?Мнемозина написа:Хехе, мислех си да търся някой букет на гоблен, обаче се отказах.holi_day написа:Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка...Мнемозина написа:зло да те забрави!
И въх мори макяяяя...Това ти ли си, Етич! Лелеееееее, разбирам разбирам що му е на съра! Моят меч ще защитава и Вас, благородна милейди!eti4ka написа:като заговорихме за плетки на една кука.........lancelote написа:Къде е кълбото с куките? Нали ще плетем на една кука?Мнемозина написа:Хехе, мислех си да търся някой букет на гоблен, обаче се отказах.holi_day написа:Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка...Мнемозина написа:зло да те забрави!
http://www.damski-klub.info/images/stor ... banski.jpg
:blum:
споко, не съм аз!:rotfl24:lancelote написа:И въх мори макяяяя...Това ти ли си, Етич! Лелеееееее, разбирам разбирам що му е на съра! Моят меч ще защитава и Вас, благородна милейди!eti4ka написа:като заговорихме за плетки на една кука.........lancelote написа:Къде е кълбото с куките? Нали ще плетем на една кука?Мнемозина написа:Хехе, мислех си да търся някой букет на гоблен, обаче се отказах.holi_day написа:Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка...Мнемозина написа:зло да те забрави!
![]()

eti4ka написа:споко, не съм аз!:rotfl24:lancelote написа:И въх мори макяяяя...Това ти ли си, Етич! Лелеееееее, разбирам разбирам що му е на съра! Моят меч ще защитава и Вас, благородна милейди!eti4ka написа:като заговорихме за плетки на една кука.........lancelote написа:Къде е кълбото с куките? Нали ще плетем на една кука?Мнемозина написа:Хехе, мислех си да търся някой букет на гоблен, обаче се отказах.holi_day написа:Мнемич, забавянето е заради бродираната картичка...Мнемозина написа:зло да те забрави!
![]()
пък и аз си имам кой да ме защитава.......![]()
споко, не съм аз!:rotfl24:lancelote написа: И въх мори макяяяя...Това ти ли си, Етич! Лелеееееее, разбирам разбирам що му е на съра! Моят меч ще защитава и Вас, благородна милейди!![]()
[/quote] eti4ka написа:споко, не съм аз!:rotfl24:lancelote написа: И въх мори макяяяя...Това ти ли си, Етич! Лелеееееее, разбирам разбирам що му е на съра! Моят меч ще защитава и Вас, благородна милейди!![]()
свикайте си една кръгла маса и се разбрете.....lancelote написа:eti4ka написа:споко, не съм аз!:rotfl24:lancelote написа: И въх мори макяяяя...Това ти ли си, Етич! Лелеееееее, разбирам разбирам що му е на съра! Моят меч ще защитава и Вас, благородна милейди!![]()
Нам нам... ма още един рицар да ви пази и него и вас! Не е за изпускане...
![]()

На още по-голяма патерица: ЧРД,Мнемозина написа: На много, ама много голяма патерица: ЧРД!