Размечтах се за хижа в планината, бумтящ огън и "тихо се сипе ентия сняг" навън
Тишина
Тишина
Забелязвали ли сте колко тихо е когато има сняг? И особено когато вали. Преди малко шпацирах около офистът си и се наслаждавах на тишината. Вместо дрънченето на трамваите, моторните песни и жуженето на градското население имаше само бяла тишина (да не се бърка с бял шум
). Голям кеф.
Re: Тишина
както е тръгнало с това парно, газ, ток и пр. май и без хижи ще сме на бумтящ огън вечер, а снегът си е сипеGaspode написа: Размечтах се за хижа в планината, бумтящ огън и "тихо се сипе ентия сняг" навън
just perfect
Мани, сега погледнах навън - натрупало е доста. Тази вечер прибирането от работа ще е купон, мисля. Освен ако не ни изненадат концесионеритеbead_ написа:както е тръгнало с това парно, газ, ток и пр. май и без хижи ще сме на бумтящ огън вечер, а снегът си е сипеGaspode написа: Размечтах се за хижа в планината, бумтящ огън и "тихо се сипе ентия сняг" навън
ПП. С теб явно няма да се видим за скиците... имаш ли възможност да сканираш и пратиш на емайл? Ако не е прекалено нагло от моя страна...
е, ти кажи нагло ли е? ксерокопирах ги. в офиса те чакат... ако искаш и панделка ще им вържа?Gaspode написа:Мани, сега погледнах навън - натрупало е доста. Тази вечер прибирането от работа ще е купон, мисля. Освен ако не ни изненадат концесионеритеbead_ написа:както е тръгнало с това парно, газ, ток и пр. май и без хижи ще сме на бумтящ огън вечер, а снегът си е сипеGaspode написа: Размечтах се за хижа в планината, бумтящ огън и "тихо се сипе ентия сняг" навън
ПП. С теб явно няма да се видим за скиците... имаш ли възможност да сканираш и пратиш на емайл? Ако не е прекалено нагло от моя страна...
п.п. абсолютно безвъзмездно всичко това!!! шшшт, че куида направо ше ме гръмне, ако разбере:blum:
just perfect
- Света вода ненапита
Не е нагло бе, ти па. Питам просто...bead_ написа: е, ти кажи нагло ли е? ксерокопирах ги. в офиса те чакат... ако искаш и панделка ще им вържа?
п.п. абсолютно безвъзмездно всичко това!!! шшшт, че куида направо ше ме гръмне, ако разбере:blum:
Панделка не ща - къса ми е косицата...
В офиса ви секретарица има ли?
Не за друго, ми 2-3 пъти пробвах да те улуча на тутурутката, ама нещо не го дигаш... може би само като е за мен, знам ли...
Сериозно, явно все се разминаваме до сега. Ще опитам пак понеделник-вторник... Но ако има човек в офиса може просто да мина да ги взема без да те ангажирам теб. А за безвъзмездното - първа ще си в списъка на поканените за чевермето по откриването
- Dark Angel
- Green Light
Мечтателно време. Има време за всяка работа и всяка такова под небето. Време да сееш, да жънеш, да убиваш и да правиш сякакви такива простии, ама има и време да се размечтаеш. И аз сега ще направя един пешеходен тур. Едно защото е кеф. И друго- само ти ли, бе?! И аз мога.Gaspode написа:Забелязвали ли сте колко тихо е когато има сняг? И особено когато вали. Преди малко шпацирах около офистът си и се наслаждавах на тишината. Вместо дрънченето на трамваите, моторните песни и жуженето на градското население имаше само бяла тишина (да не се бърка с бял шум). Голям кеф.
два часаDark Angel написа:тихо е навън
пред блока е почти като да съм в планината
минавайки над моста на НДК видях колоната по България в посока Бояна - почва от там якото задръстване
никва тишина - щото радиото в колата работеше, не за друго :)
баси първия сняг, баси чудото
пак ни изненадА
ПП. В интерес на истината, имаше и изчистени участъци. Някъде около 10%...
Можеш. Ама все трябва да ти казвам. Кога ли ще се сетиш сам...Green Light написа:
Мечтателно време. Има време за всяка работа и всяка такова под небето. Време да сееш, да жънеш, да убиваш и да правиш сякакви такива простии, ама има и време да се размечтаеш. И аз сега ще направя един пешеходен тур. Едно защото е кеф. И друго- само ти ли, бе?! И аз мога.
О, да.Gaspode написа:Забелязвали ли сте колко тихо е когато има сняг? И особено когато вали. Преди малко шпацирах около офистът си и се наслаждавах на тишината. Вместо дрънченето на трамваите, моторните песни и жуженето на градското население имаше само бяла тишина (да не се бърка с бял шум). Голям кеф.
Сякаш не само мръсотията, ами и шумът потъва в него.
А "Бяла тишина" беше едно стихотворение, че и песен даже.
Panta rhei...
кънтри хауз, каминка, дървата пукат, мартинито леко се стопля ...Gaspode написа:Забелязвали ли сте колко тихо е когато има сняг? И особено когато вали. Преди малко шпацирах около офистът си и се наслаждавах на тишината. Вместо дрънченето на трамваите, моторните песни и жуженето на градското население имаше само бяла тишина (да не се бърка с бял шум). Голям кеф.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и още са...Георги Минчев, москвичите, волгите...Мнемозина написа:О, да.Gaspode написа:Забелязвали ли сте колко тихо е когато има сняг? И особено когато вали. Преди малко шпацирах около офистът си и се наслаждавах на тишината. Вместо дрънченето на трамваите, моторните песни и жуженето на градското население имаше само бяла тишина (да не се бърка с бял шум). Голям кеф.
Сякаш не само мръсотията, ами и шумът потъва в него.
А "Бяла тишина" беше едно стихотворение, че и песен даже.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
Шо речити ви виси?:shocked:Gaspode написа:Виси...Dark Angel написа: какво прави мартеница на елха не ми е ясно обаче .....
У гората при вуците живея
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Аааа, разбрах!ELBI написа:туй, дето не стои...
Отново на път
:harhar::harhar:

Не. Съседите ремонтират.Gaspode написа:Забелязвали ли сте колко тихо е когато има сняг?
Баси..от преумора не мога да легна и да спя даже..