1. Да завали най-после един хубав сняг, че да се почувствам коледно най-накрая.
2. Да се върне Верчето и да вземе да навакса, че голяма срамота се получава.
АммахА!
А къде е Верчето?Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
2. Да се върне Верчето и да вземе да навакса, че голяма срамота се получава.![]()
АммахА!
Сигурно вече празнуваesti написа:А къде е Верчето?Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
2. Да се върне Верчето и да вземе да навакса, че голяма срамота се получава.![]()
АммахА!

Те и двамата предупредиха, да ги не мислимfrisky lioness написа:
Сигурно вече празнува
Да не споменаваме за Сетя, дето се запиля още преди 3 седмици:blink:
По т. 1 се молим всеки ден от известно време насам, щото трябва да навали на Витоша, щото дойде зимната ваканция, пък един сноуборд и цялата му съпътстваща екипировка стоят непробваниМнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
Ми весело и празнуване тогава на Верчето - аз ще гледам да я заместя с писането, за да не мрънка и Мнемо, че няма конкуренция.frisky lioness написа:Сигурно вече празнуваesti написа:А къде е Верчето?Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
Аз не че ги мисля, обаче Верчето каза два-три дни...4avdar4e написа:Те и двамата предупредиха, да ги не мислимfrisky lioness написа:
Сигурно вече празнува
Е как пък да нямам!esti написа: Ми весело и празнуване тогава на Верчето - аз ще гледам да я заместя с писането, за да не мрънка и Мнемо, че няма конкуренция.
Помня бе, ама не стана ясно къде зачезна толкова от раноesti написа:
А Сет си тръгна и го обяви тук бе, Фриски, не помниш ли?

Права си, имаш. Сега погледнах класацията.Мнемозина написа:Е как пък да нямам!esti написа: Ми весело и празнуване тогава на Верчето - аз ще гледам да я заместя с писането, за да не мрънка и Мнемо, че няма конкуренция.
![]()
Хайде, хващай се на хорото...
И кво, ако нямам биляжки, ще ме изключите ли?:(frisky lioness написа:Помня бе, ама не стана ясно къде зачезна толкова от раноesti написа:
Ти пиши, пиши, че нещо много отсъствия са ти се насъбрали в последно време....Дай да видим имаш ли биляшки, та да ти ги извиним:winkw:
Не, шти спрем детскитеesti написа:И кво, ако нямам биляжки, ще ме изключите ли?:(frisky lioness написа:Помня бе, ама не стана ясно къде зачезна толкова от раноesti написа:
Ти пиши, пиши, че нещо много отсъствия са ти се насъбрали в последно време....Дай да видим имаш ли биляшки, та да ти ги извиним:winkw:
Или ще ме глобите само

И ще ги изпиете нали?frisky lioness написа:Не, шти спрем детскитеesti написа:И кво, ако нямам биляжки, ще ме изключите ли?:(frisky lioness написа:Помня бе, ама не стана ясно къде зачезна толкова от раноesti написа:
Или ще ме глобите само
И ще ги изпиете нали?esti написа:
Не, шти спрем детските

Задействам отдела на Грижа за форумджиите!!! Ако не се сбъднат нещата, уволнявам шефа на отдела. И директора същоМнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
Няма ни стигнат, бе, Ести, кво са в днешно време някакви си 18 лв (нали толкова бяха, че аз нямам честта да ги получавам?)esti написа: И ще ги изпиете нали?
Гадни алкаши!
Щот си богата:blum::winkw:4avdar4e написа:Няма ни стигнат, бе, Ести, кво са в днешно време някакви си 18 лв (нали толкова бяха, че аз нямам честта да ги получавам?)esti написа: И ще ги изпиете нали?
Гадни алкаши!

Особено духомfrisky lioness написа: Щот си богата:blum::winkw:
Лъжееееш!esti написа:Права си, имаш. Сега погледнах класацията.Мнемозина написа:Е как пък да нямам!esti написа: Ми весело и празнуване тогава на Верчето - аз ще гледам да я заместя с писането, за да не мрънка и Мнемо, че няма конкуренция.
![]()
Хайде, хващай се на хорото...
И наистина конкуренцията е сериозна - с едно изключение, което трупа количество за сметка на качеството.
Но другите са бетон. Голяма борба ще е.
Аз хоро не играя. Освен ако не е на музика от Чайковски.:blum::blum:
Благодаря за съдействието.ELBI написа:Задействам отдела на Грижа за форумджиите!!! Ако не се сбъднат нещата, уволнявам шефа на отдела. И директора същоМнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!

Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
1. Да завали най-после един хубав сняг, че да се почувствам коледно най-накрая - ще завали, щом Аз идвам на Запад.![]()
2. Да се върне Верчето и да вземе да навакса, че голяма срамота се получава.- въй и тук ли кон-кур-ен-ци-и
![]()
АммахА!
Ни ривете бре, тука съм. Навъртам се чат-пат, обаче съм много заета напоследък, направо ми е бръмнала главата. Ей на, току що приспах децата и си отделям малко време да надникна тук.Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!

Ние че ни обичаш хич не се съмняваме.vyara написа:Ни ривете бре, тука съм. Навъртам се чат-пат, обаче съм много заета напоследък, направо ми е бръмнала главата. Ей на, току що приспах децата и си отделям малко време да надникна тук.Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
Нали знаете, че ви обичам и че дори да не пиша, мислено съм с вас
За теб съм готова да си жертвам титлата за четвъртото мястоМнемозина написа:Ние че ни обичаш хич не се съмняваме.vyara написа:Ни ривете бре, тука съм. Навъртам се чат-пат, обаче съм много заета напоследък, направо ми е бръмнала главата. Ей на, току що приспах децата и си отделям малко време да надникна тук.Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
Нали знаете, че ви обичам и че дори да не пиша, мислено съм с вас
Моят проблем е, че наистина те изпреварих и не може то така!
По точка 1: с удоволствие бих ти помогнала със съвет! Фащай самолета - и на Алпите. Там сняг дал Господ.Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
По брой мненияПенчо Заека написа:По точка 2: Първо да питам - кво да наваксва, бе? Кви класации съм изпуснала?

По точка 1: Благодаря, обаче аз съм патриотица и искам ей така като на аватара ми да си седя вкъщи и да гледам през прозорчето как прехвърча...Пенчо Заека написа:По точка 1: с удоволствие бих ти помогнала със съвет! Фащай самолета - и на Алпите. Там сняг дал Господ.Мнемозина написа:се погрижите за две неща:
АммахА!
По точка 2: Първо да питам - кво да наваксва, бе? Кви класации съм изпуснала?