Аз съм вътре.
Ако някой иска...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
Хм. `97-ма и аз протестирах. Тогава ми предлагаха алтернатива.Мнемозина написа:Просто дръж прозореца с линка отворен.Dark Angel написа:какво да кажа...
всъщност нямам време да протестирам....
някога, преди 20-ина години моите колеги състуденти се скъсваха да протестират.
а аз нямах време - работех на 3 места....
А сега какво ми се предлага? Бат Геройко и Болен-Недоловен. Не, благодаря, ако може.
След 5 месеца има редовни избори, десните да земат да се стегнат и да вършат работа, вместо да се карат кой да командва останките от парада...
- Dark Angel
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Тоя протест е създаден с цел да могат хората от чужбина или пък такива които не могат да присъстват на площада да изразят своята солидарност, съпричастност.Dark Angel написа:...
интернет простеста е тъпота по мое скромно мнение
...
Бройката на присъстващите в сайта не е без значение и по тоя начин се дава възможност на "чужденците" да не са като странични наблюдатели, всъщност, ако беше спряла да се джафкаш с ланселот за две минути и, ако беше прочела в сайта за организаторите, за призивите и тн щеше да разбереш, че този протест не е като другите, има прекрасната възможност да бъде нещо ново и едно добро начало на бъдещите взаимоотношения власт - народ.Участници от 54 държави
На сайта вече са се включили участници от 54 държави. Скоро ще имаме директно информация от площада пред НС.
Напротив, хер щурмовак, чела съм и за разлика от теб, не повтарям това, дето местното фюрерче ми е наляло в главицата. Освен това, предполагам, че лично тиси имаш причини да си толкова ангажиран с протеста, причини като кариерно израстване например в местните полит-структури. Предполагам само. Голяма част от майките и природо защитнтиците дето протестират са манипулирани.БоЕВ написа:Пак не си чела - нали! Знаеш ли нещо за протеста?:-)pocti_bezobidna написа: А сега какво ми се предлага? Бат Геройко и Болен-Недоловен. Не, благодаря, ...
Пак казвам - ако имах алтернатива - щях да протестирам.
Но не искам твоя пастор Волен да ми пише законите, ясно?
Вкараха го в парламента, търпя го щом се налага. Какво повече искаш от мен?
- Dark Angel
Боев, четох азБоЕВ написа: Бройката на присъстващите в сайта не е без значение и по тоя начин се дава възможност на "чужденците" да не са като странични наблюдатели, всъщност, ако беше спряла да се джафкаш с ланселот за две минути и, ако беше прочела в сайта за организаторите, за призивите и тн щеше да разбереш, че този протест не е като другите, има прекрасната възможност да бъде нещо ново и едно добро начало на бъдещите взаимоотношения власт - народ.
ма не ми харесват доста неща
та така
спирам, трябва да вървя по работа
манипулация виждам.....
а ланселот....няма повече, не си струва
В прес-агенциите (Фокус, Медиапул, сайта на Дарик) има интересни отзвуци за бъдещите отношение власт-народ (опазил Господ)!БоЕВ написа:... този протест не е като другите, има прекрасната възможност да бъде нещо ново и едно добро начало на бъдещите взаимоотношения власт - народ.
Боев, наместника на Волен във вашата губерния обясни ли ви кой е Пьотр Верховенски?
Такива като вас, опорочиха всичко!
Кои са тези вас?pocti_bezobidna написа:В прес-агенциите (Фокус, Медиапул, сайта на Дарик) има интересни отзвуци за бъдещите отношение власт-народ (опазил Господ)!БоЕВ написа:... този протест не е като другите, има прекрасната възможност да бъде нещо ново и едно добро начало на бъдещите взаимоотношения власт - народ.
Боев, наместника на Волен във вашата губерния обясни ли ви кой е Пьотр Верховенски?
![]()
И аз съм готова да подкрепя протеста. По-ненормално ми изглежда да се плюят протестите, отколкото да се протестира.
Тези "вас" нямат нищо общо с протестиращите! "Вас" са хората като Волен Сидеров, Боян Расате и техните последователи, които обругават всяка институция в България, оправдават всичко с турското, турците, евреите, арабите,американците, руснаците и въобще който там им падне на мушката, плюят и обвиняват, ни никога не предлагат алтернатива е решение на проблема. Използват, манипулират и канализират недоволството от конкретен проблем, за да сеят нестабилност и омраза. Това са тези "вас" - тези "вас", които опорочиха протеста и го превърнаха в агресивно зрелище, хулиганщина и разруха!vyara написа:Кои са тези вас?pocti_bezobidna написа:В прес-агенциите (Фокус, Медиапул, сайта на Дарик) има интересни отзвуци за бъдещите отношение власт-народ (опазил Господ)!БоЕВ написа:... този протест не е като другите, има прекрасната възможност да бъде нещо ново и едно добро начало на бъдещите взаимоотношения власт - народ.
![]()
И аз съм готова да подкрепя протеста. По-ненормално ми изглежда да се плюят протестите, отколкото да се протестира.
сега имаш интересна виртуална възможност...Dark Angel написа:какво да кажа...
всъщност нямам време да протестирам....
някога, преди 20-ина години моите колеги състуденти се скъсваха да протестират.
а аз нямах време - работех на 3 места....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ами тогава мини пред парламента или Орлов мост...Dark Angel написа:не искамМнемозина написа: Просто дръж прозореца с линка отворен.
не е това начина за мен
интернет простеста е тъпота по мое скромно мнение
както и интернет петициите
освен ако не си фен на по-нататъшното ни изолиране от Европа. Което започна яко с това идиотско правителство...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
И аз съм против Волен-болен и други идиоти, но що да не протестирам. Хиляди пъти съм писал, че на момента не виждам(поне за мен) алтернатива, но управлението на това правителство е унижение за страната ни. Поне това може да се изрази ясно и категорично. Разбира се, ако някой иска.pocti_bezobidna написа:Напротив, хер щурмовак, чела съм и за разлика от теб, не повтарям това, дето местното фюрерче ми е наляло в главицата. Освен това, предполагам, че лично тиси имаш причини да си толкова ангажиран с протеста, причини като кариерно израстване например в местните полит-структури. Предполагам само. Голяма част от майките и природо защитнтиците дето протестират са манипулирани.БоЕВ написа:Пак не си чела - нали! Знаеш ли нещо за протеста?:-)pocti_bezobidna написа: А сега какво ми се предлага? Бат Геройко и Болен-Недоловен. Не, благодаря, ...
Благодаря.ELBI написа: И аз съм против Волен-болен и други идиоти, но що да не протестирам. Хиляди пъти съм писал, че на момента не виждам(поне за мен) алтернатива, но управлението на това правителство е унижение за страната ни. Поне това може да се изрази ясно и категорично. Разбира се, ако някой иска.
То било хубаво някой да пише вместо тебе...
Panta rhei...
- Dark Angel
приказвах с хора които работят на близоELBI написа: ами тогава мини пред парламента или Орлов мост...
освен ако не си фен на по-нататъшното ни изолиране от Европа. Което започна яко с това идиотско правителство...
казаха че е било яко вандализъм и простащина
май-май по тоя начин се опорочават протестите
или някой е платил добре на разни младежи да играят роли
разбира се, че партията веднага прати бройки да чупят и рушат. Както беше на протестите 97 - помня го чудесно - имаше обособени групички, които имаха за цел да рушат и чупят. Въпросът е - в чий интерес са тези групички?Dark Angel написа:приказвах с хора които работят на близоELBI написа: ами тогава мини пред парламента или Орлов мост...
на всеки километърМнемозина написа:Не, напротив.ELBI написа:няма да е време разделно...Мнемозина написа:... на първо време ще стигне, да.ELBI написа:една бутилка хубаво червено...
Ще се събират земя и небо, звяр и природа и певци песни...
- Dark Angel
Ама как, те и сигнал за бомба организираха и изобщо...ELBI написа:разбира се, че партията веднага прати бройки да чупят и рушат. Както беше на протестите 97 - помня го чудесно - имаше обособени групички, които имаха за цел да рушат и чупят. Въпросът е - в чий интерес са тези групички?Dark Angel написа:приказвах с хора които работят на близоELBI написа: ами тогава мини пред парламента или Орлов мост...
Panta rhei...
как не са организирали палеж се чудя...Мнемозина написа:Ама как, те и сигнал за бомба организираха и изобщо...ELBI написа:разбира се, че партията веднага прати бройки да чупят и рушат. Както беше на протестите 97 - помня го чудесно - имаше обособени групички, които имаха за цел да рушат и чупят. Въпросът е - в чий интерес са тези групички?Dark Angel написа:приказвах с хора които работят на близоELBI написа: ами тогава мини пред парламента или Орлов мост...
- Dark Angel
- Dark Angel
за Студентски град ...
начи живеят си студенти, лайф на мах
така де, Студентски град
2 през нощта народа щъка активно и купонясва
хубаво, обаче се построиха много нови кооперации и мирно спящите граждани не искат да чуват красъци под прозорците си, не искат от съседното общежитие да се хвърлят стъклени бутилки на асфалта, не искат в летните нощи да спят на затворени прозорци щото от съседните прозорци дъни яко какво ли не
и почнаха да пишат до кмета да затвори това, да затвори онова, да ограничи студентите тук, пък там...
начи техните протести също са насочвани умело
да не говорим как елегантно искат да ограничат свободи разни - камери, записващи у-ва, режими....
това малко стряскащо звучи
това мисли споделям - по темата за протестта
начи живеят си студенти, лайф на мах
така де, Студентски град
2 през нощта народа щъка активно и купонясва
хубаво, обаче се построиха много нови кооперации и мирно спящите граждани не искат да чуват красъци под прозорците си, не искат от съседното общежитие да се хвърлят стъклени бутилки на асфалта, не искат в летните нощи да спят на затворени прозорци щото от съседните прозорци дъни яко какво ли не
и почнаха да пишат до кмета да затвори това, да затвори онова, да ограничи студентите тук, пък там...
начи техните протести също са насочвани умело
да не говорим как елегантно искат да ограничат свободи разни - камери, записващи у-ва, режими....
това малко стряскащо звучи
това мисли споделям - по темата за протестта
ни знам...vyara написа:И сега ще бъде ли тридневен протестът или заповедта за забраната му е и за следващите дни?ELBI написа:как не са организирали палеж се чудя...Мнемозина написа:
Ама как, те и сигнал за бомба организираха и изобщо...
- Глас в пустиня
Ти нещо караш ли ми се?pocti_bezobidna написа:Напротив, хер щурмовак, чела съм и за разлика от теб, не повтарям това, дето местното фюрерче ми е наляло в главицата. Освен това, предполагам, че лично тиси имаш причини да си толкова ангажиран с протеста, причини като кариерно израстване например в местните полит-структури. Предполагам само. Голяма част от майките и природо защитнтиците дето протестират са манипулирани.БоЕВ написа:Пак не си чела - нали! Знаеш ли нещо за протеста?:-)pocti_bezobidna написа: А сега какво ми се предлага? Бат Геройко и Болен-Недоловен. Не, благодаря, ...