Варна, морето, сините вълни
Варна, морето, сините вълни
ВА, живот и здраве, на 26 и 27 този месец сме на ваша територия с моята прекрасна кралица. Предлагам ви да се видим и да си спретнем малко предновогодишни забавления. Какво ще кажете?

Re: Варна, морето, сините вълни
Като гледам, няма много от ВА, ама дано да се включат овремеRemmivs написа:ВА, живот и здраве, на 26 и 27 този месец сме на ваша територия с моята прекрасна кралица. Предлагам ви да се видим и да си спретнем малко предновогодишни забавления. Какво ще кажете?
Предлагам резервация за 26-и вечерта, хапка, пийка и т.н.
За колко народ, обаче? Дотук сме 4-ма
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Green Light
амии аз няма да мога, рагаци! ще бачкам за да изкарам пари и да стана богатwishes написа:Като гледам, няма много от ВА, ама дано да се включат овремеRemmivs написа:ВА, живот и здраве, на 26 и 27 този месец сме на ваша територия с моята прекрасна кралица. Предлагам ви да се видим и да си спретнем малко предновогодишни забавления. Какво ще кажете?
Предлагам резервация за 26-и вечерта, хапка, пийка и т.н.
За колко народ, обаче? Дотук сме 4-ма
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай, пък кат станеш богат се Обади, щото, нали, ще ти требе и някой, да ти помага в изхарчването....Приятели сме все пак. Требе си помагаме и в хубаво и в лошоGreen Light написа:
амии аз няма да мога, рагаци! ще бачкам за да изкарам пари и да стана богат

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Бе това май не ставаше с бачкане... Да му се не види макар!Green Light написа:амии аз няма да мога, рагаци! ще бачкам за да изкарам пари и да стана богат
- Green Light
ех да стана богат, само, ще видиш ти харчове. Руските царе имат да зимат. Стискай палци а после ще изкупиме пристанището в Кан. На едната яхта ние, на втора след нас шапките ни...frisky lioness написа:Ай, пък кат станеш богат се Обади, щото, нали, ще ти требе и някой, да ти помага в изхарчването....Приятели сме все пак. Требе си помагаме и в хубаво и в лошоGreen Light написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стискам...квот кажеш:winkw:Green Light написа:
ех да стана богат, само, ще видиш ти харчове. Руските царе имат да зимат. Стискай палци а после ще изкупиме пристанището в Кан. На едната яхта ние, на втора след нас шапките ни...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Твърдо не става!Remmivs написа:Бе това май не ставаше с бачкане... Да му се не види макар!Green Light написа:амии аз няма да мога, рагаци! ще бачкам за да изкарам пари и да стана богат
Мога да посреднича за пристанището в Кан, и в Монте Карло, и в Марсилия, и в...Green Light написа:ех да стана богат, само, ще видиш ти харчове. Руските царе имат да зимат. Стискай палци а после ще изкупиме пристанището в Кан. На едната яхта ние, на втора след нас шапките ни...frisky lioness написа:Ай, пък кат станеш богат се Обади, щото, нали, ще ти требе и някой, да ти помага в изхарчването....Приятели сме все пак. Требе си помагаме и в хубаво и в лошоGreen Light написа:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре де. Никой нищо не казва по тази тема. Кога ще тръгвате за Варна и ще ли минавате през Пловдив? Ако да, кога и за колко време ще сте във Филибето, да знаем ние тук как да си организираме купоните....Remmivs написа:ВА, живот и здраве, на 26 и 27 този месец сме на ваша територия с моята прекрасна кралица. Предлагам ви да се видим и да си спретнем малко предновогодишни забавления. Какво ще кажете?
Айде казвайте! И Елби ще идва ли?

Ще се опитаме
да минем и през Пловдив. Не знам дали на отиване или на връщане. И не знам кои проходи ще са отворени. Но ще се опитаме. Пасифик? 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Ще се опитаме
Така като гледам, как нищо не знаеш (на този етап):winkw: явно ще чакаме позвъняване:-) Добре:-)Remmivs написа:да минем и през Пловдив. Не знам дали на отиване или на връщане. И не знам кои проходи ще са отворени. Но ще се опитаме. Пасифик?

Ami da... Мисля да дойда... Не знам как да го съгласувам и с ходене до Варна - и там искам, но просто 3 дена май са ми малко множко за отсъствие (няма да ми разпишат книжката).frisky lioness написа:Добре де. Никой нищо не казва по тази тема. Кога ще тръгвате за Варна и ще ли минавате през Пловдив? Ако да, кога и за колко време ще сте във Филибето, да знаем ние тук как да си организираме купоните....Remmivs написа:ВА, живот и здраве, на 26 и 27 този месец сме на ваша територия с моята прекрасна кралица. Предлагам ви да се видим и да си спретнем малко предновогодишни забавления. Какво ще кажете?
Айде казвайте! И Елби ще идва ли?
Но на 26 или 27-ми бих могъл да дойда до Филибето - какво думаш за това Фриски?
Re: Ще се опитаме
Ако минете на отиване, идвам с вас.Remmivs написа:да минем и през Пловдив. Не знам дали на отиване или на връщане. И не знам кои проходи ще са отворени. Но ще се опитаме. Пасифик?
Ако минете на връщане - връщам се с вас
От Варна ще ми донесете целувки на нежните създания, които ще видите. И ракия от мъжките
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами аз затва попитах, защото вчера със СемираМИС-ката:winkw: нищо не се разбрахме, пък и доктора и Ния си мълчат. Ако си сигурен, пък и Рем и компания тоже, може и да направим някаква договорка за 27-ми:-)ELBI написа:

Искаш да кажа аз да дойда със сигурност (веднъж идвах ... помните ли...ама ви нямашеfrisky lioness написа:Ами аз затва попитах, защото вчера със СемираМИС-ката:winkw: нищо не се разбрахме, пък и доктора и Ния си мълчат. Ако си сигурен, пък и Рем и компания тоже, може и да направим някаква договорка за 27-ми:-)ELBI написа:
до колкото няма да има бури, природни бедствия или извънаредни ситуации, до колкото ще има сбирка на клуба и най- и по- известните му (може и неизвестни - добре са дошли - няма случай на изяден клубар, който преди това само е чел и не е писал) - и до колкото не ми го кажете това в последния момент (ти май ми имаш други координати - със сигурност Рем ми ги има) - да - ще дойда
Даже си уговорих среща с един от най-добрите майстори у нас на обувки за танцуване (той е от Пловдив)!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре. Значи ще се чуваме допълнително:-)ELBI написа:
Даже си уговорих среща с един от най-добрите майстори у нас на обувки за танцуване (той е от Пловдив)!

Ами ... както го виждам - или 26-ти вечерта купон, или 27-ми! Там имате ли предпочитания?frisky lioness написа:Добре. Значи ще се чуваме допълнително:-)ELBI написа:
Пльосвам ти безоговорно цялата организация. Аз идвам на наредена маса и много пловдивчанки
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗА другите не знам. Като цяло ме устройват и двете дати, но предпочитам 27-ми. Требе да се чуя и с останалите. Ще ми се да не организирам, щото последния път беше гадно .....аз като предложих заведение:shy:ELBI написа:Ами ... както го виждам - или 26-ти вечерта купон, или 27-ми! Там имате ли предпочитания?frisky lioness написа:Добре. Значи ще се чуваме допълнително:-)ELBI написа:
Пльосвам ти безоговорно цялата организация. Аз идвам на наредена маса и много пловдивчанки

На мен винаги ми е било хубаво!!! В което и да е заведение, където и да е...frisky lioness написа:ЗА другите не знам. Като цяло ме устройват и двете дати, но предпочитам 27-ми. Требе да се чуя и с останалите. Ще ми се да не организирам, щото последния път беше гадно .....аз като предложих заведение:shy:ELBI написа:Ами ... както го виждам - или 26-ти вечерта купон, или 27-ми! Там имате ли предпочитания?frisky lioness написа:Добре. Значи ще се чуваме допълнително:-)ELBI написа:
27-ми е ОК за мен, ако така ви е по-удобно! Даже може би и за мен ще е една идейка по-добре от 26-ти, но и тази дата ме устройва. Само ми кажете. Плийз...
Те гадостите само на теб ти се случвахаfrisky lioness написа: ЗА другите не знам. Като цяло ме устройват и двете дати, но предпочитам 27-ми. Требе да се чуя и с останалите. Ще ми се да не организирам, щото последния път беше гадно .....аз като предложих заведение:shy:
Уф, тия дни четох отзиви за някакво хубаво заведение, ако го издиря ще го пусна да го проверите.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако съм аз и с оглед на това, че покрай Коледа и Нова година се получава голямо финансово обезкостяване смятам да предложа едно заведение, което вече не е заведение, а частен клуб...Много хитро4avdar4e написа:Те гадостите само на теб ти се случвахаfrisky lioness написа: ЗА другите не знам. Като цяло ме устройват и двете дати, но предпочитам 27-ми. Требе да се чуя и с останалите. Ще ми се да не организирам, щото последния път беше гадно .....аз като предложих заведение:shy:![]()
Уф, тия дни четох отзиви за някакво хубаво заведение, ако го издиря ще го пусна да го проверите.

Поканете и шефа.frisky lioness написа:
Ако съм аз и с оглед на това, че покрай Коледа и Нова година се получава голямо финансово обезкостяване смятам да предложа едно заведение, което вече не е заведение, а частен клуб...Много хитроТа там, плащаш 3 лв. първоначално (нещо като вход да го кажем). След това обаче започваш консумация на едни цени, дето......16-18 ст. минералната вода, 30-60 ст. салатата:shocked: , ама за да не съм съвсем голословна първо трябва да провера още веднъж. Иначе си е ....кръчма, че даже и чалга пускат, когато шефа го няма, защото той е забранил да се слуша такава музика
Аз ли да ви уча сега!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще го питаме кога е там и тогава ще насрочим срещата:-)Мнемозина написа:Поканете и шефа.frisky lioness написа:
Ако съм аз и с оглед на това, че покрай Коледа и Нова година се получава голямо финансово обезкостяване смятам да предложа едно заведение, което вече не е заведение, а частен клуб...Много хитроТа там, плащаш 3 лв. първоначално (нещо като вход да го кажем). След това обаче започваш консумация на едни цени, дето......16-18 ст. минералната вода, 30-60 ст. салатата:shocked: , ама за да не съм съвсем голословна първо трябва да провера още веднъж. Иначе си е ....кръчма, че даже и чалга пускат, когато шефа го няма, защото той е забранил да се слуша такава музика
![]()
Аз ли да ви уча сега!

Аве ей, тая тема е за купона във Варна... Майните, пуснете си друга тема за Пловдив:winkw:
ние ще посрещаме Рем + кралица, но май само ние ще сме им компания, че другите от Варна са се скрили
Реме, верно ли стрийптийз искаш:lol:
ние ще посрещаме Рем + кралица, но май само ние ще сме им компания, че другите от Варна са се скрили
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Както Мнемо пише по-долу - покани шефа. От мен неговото пиене. Освен ако не е на напитки от типа Джони син етикет... Това всичко е много интересно! Фриски, знаех си че може да се разчита на тебе.frisky lioness написа:Ако съм аз и с оглед на това, че покрай Коледа и Нова година се получава голямо финансово обезкостяване смятам да предложа едно заведение, което вече не е заведение, а частен клуб...Много хитро4avdar4e написа:Те гадостите само на теб ти се случвахаfrisky lioness написа: ЗА другите не знам. Като цяло ме устройват и двете дати, но предпочитам 27-ми. Требе да се чуя и с останалите. Ще ми се да не организирам, щото последния път беше гадно .....аз като предложих заведение:shy:![]()
Уф, тия дни четох отзиви за някакво хубаво заведение, ако го издиря ще го пусна да го проверите.Та там, плащаш 3 лв. първоначално (нещо като вход да го кажем). След това обаче започваш консумация на едни цени, дето......16-18 ст. минералната вода, 30-60 ст. салатата:shocked: , ама за да не съм съвсем голословна първо трябва да провера още веднъж. Иначе си е ....кръчма, че даже и чалга пускат, когато шефа го няма, защото той е забранил да се слуша такава музика
Направо да направя оферта/заявлението - който уреди заведение, от мен е пиенето му (и на съпруга/съпругата му)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нидей, че ние многу пийм:shy::winkw:ELBI написа:
Направо да направя оферта/заявлението - който уреди заведение, от мен е пиенето му (и на съпруга/съпругата му)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Требе да сте благодарни, че сме ние, с пловдивската уговорка (по-точно само аз:winkw:), та да ви вдигаме........темата:blum::winkw:latrevw написа:Аве ей, тая тема е за купона във Варна... Майните, пуснете си друга тема за Пловдив:winkw:

- Dark Angel
От както те знам фриски, ти винаги го вдигашfrisky lioness написа:Требе да сте благодарни, че сме ние, с пловдивската уговорка (по-точно само аз:winkw:), та да ви вдигаме........темата:blum::winkw:latrevw написа:Аве ей, тая тема е за купона във Варна... Майните, пуснете си друга тема за Пловдив:winkw:
Бе зависи кой ще е с шапката и кой ще е със сабята. Така де. Не питай Зевс. От Хера всичко зависи.latrevw написа:Аве ей, тая тема е за купона във Варна... Майните, пуснете си друга тема за Пловдив:winkw:
Не знам още, ще измислим нещо. Те ще са за няколко часа (вечерта към 23 пътуват), може би ще минат през нас на баня.Dark написа: где ще се сберем?
ние ще работим, и от ДГ казаха рано да сме вземели децата /ако можело от днес та чак до 8-ми да не сме ги водили
обаче мислим да работим маааалко по-лежерно /еййй, днес ужас, народа полудя/
Аз съм на пълна пара и другата седмица. Някои хора си мислят, че светът се закрива на 1 януари
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кое бе, друже:blink::shocked:ELBI написа:От както те знам фриски, ти винаги го вдигашfrisky lioness написа:Требе да сте благодарни, че сме ние, с пловдивската уговорка (по-точно само аз:winkw:), та да ви вдигаме........темата:blum::winkw:latrevw написа:Аве ей, тая тема е за купона във Варна... Майните, пуснете си друга тема за Пловдив:winkw:
Реме, верно ли стрийптийз искаш:lol::rotfl24:

ами ние според желанията на гостите реагираме:lol:ELBI написа:Альоооо... Рем да изясни желанията си, а вие - какво му предлагате, да знам в коя посока да тръгвам (Пловдив може да направи и по-добра офертаlatrevw написа:Реме, верно ли стрийптийз искаш:lol:)
Just kidding...
ти само ела, дет се вика:blum:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Уф, ако знаеш само как искам... Просто се очертава, че сега ще ми е проблем да отделя 3 дена, както и че почти съм обещал на майстора за обувки в Пловдив! Обаче ако Рем се навие да се върне през Пловдив на 27-ми и на 28-ми като изтрезнеем и си видя майстора да пътуваме за Софето... и с вас съм!!!latrevw написа:ами ние според желанията на гостите реагираме:lol:ELBI написа:Альоооо... Рем да изясни желанията си, а вие - какво му предлагате, да знам в коя посока да тръгвам (Пловдив може да направи и по-добра офертаlatrevw написа:Реме, верно ли стрийптийз искаш:lol:)
Just kidding...
ти само ела, дет се вика:blum: