Да.МЪЖжжж написа: Лесно е да разделиш, трудно е да събереш.
Понеже са единици тези, които могат да владеят, събирайки.
Ми аз съм проЗ човек - искам като съм дал пари за сирене, да получа сирене, не обещания за такова.Мнемозина написа: Добре де, а ти какво сирене искаш, за да склониш да гласуваш?
Бъзикам те, естествено, но всъщност с не-гласуването се постига... какво?
А за средствата за масова информация - ти очакваше ли нещо друго? Те неслучайно са четвъртата власт. Четвърта, но власт.
ОК. Сменяш директора. Кой ти е кандидат за поста му?shshtt написа:вчера протестирах виртуално, но днес ако не изникне нещо супер важно ще отида реално
важно ми е да си кажа че не съм съгласна със случващото се в държавата
кой е виновен?
в една фирма като не вървят нещата виновен е изпълнителния директор и го сменят
или пък му дават шанс, но ако има убедителна оздравителна програма в кратки срокове
ама такъв филм като спокойно изчакване на фалита няма
ами няма да избирам от представители на лобита, а личности, т.е. няма да гласувам докато няма мажоритарен изборpocti_bezobidna написа:ОК. Сменяш директора. Кой ти е кандидат за поста му?shshtt написа:вчера протестирах виртуално, но днес ако не изникне нещо супер важно ще отида реално
важно ми е да си кажа че не съм съгласна със случващото се в държавата
кой е виновен?
в една фирма като не вървят нещата виновен е изпълнителния директор и го сменят
или пък му дават шанс, но ако има убедителна оздравителна програма в кратки срокове
ама такъв филм като спокойно изчакване на фалита няма
Отговорника за противопожарна безопасност на фирмата, а?
Десните къде блеят питам. Мислят ли, че с поведението, което имат ще вкарат и 20 депутата юни?
Което ясно показва кой подстрекаваше (както и 97-ма) провокаторите и кой стои зад тях... Идеята бе да се покажат протестиращите като лумпени и хулигани - т.е. че няма нормални хора, недоволни от управляващите.bead_ написа:почти същото си мислех и аз. исканията на протестиращите бяха тотално засенчени от дебата за провокациите и полицаите. фарс, а трябваше да е сериозно предупреждение.МЪЖжжж написа:.
Да стана дума днес за дупетатините? или за исканията на протеста? Не.. едните на топло и скрито, другото ..търсете го в сайтовете. ?
Не е лошо да знаят, че пролятата кръв винаги се плаща. Скъпо! Със или без униформи.МЪЖжжж написа: Не хвълляй вината в онези момчета дето мръзнаха часове на ред на паветата и бяха на прицела на плюнки и замеряния с кво ли не. Целта е била такава..да отключат и в тях това, дето всеки го има.
www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10868Обръщение към полицаите пред Парламента
Господа полицаи,
Аз не съм сред протестиращите. Тук съм в топлата си стая и чета това, което други предават за протеста пред Парламента. Гледам най-първите снимки и недоумявам.
Кого биете? На кого вдигате палка и разбивате главите? Не са ли същите тези хора, които ви подкрепиха когато протестирахте и искахте? На кого изливате гнева си и демонстрирате силата си?
Биейки дете, жена, пенсионер, студент или мъж в разцвета на силата си скрити зад правата които професията ви дава КАКВО ЗАЩИТАВАТЕ?
Момчето, което блъскате е нечий любим син. Жената, която повалихте и сритахте е нечия майка. Момичето, което дърпахте и влачихте е нечия сестра или любима. Биейки един от протестиращите вие образно удряте всички нас, които сме свързани с тези хора. Всички ние сме НАРОДА. Този, който ви осигурява заплатите, униформите и палките, с които ни удряте.
Да изпълняваш заповед и да имаш служебни задължения не те лишава от собствено мнение. Волята да пролеете кръв е изцяло ваша и тя завинаги ще цапа вашите ръце.
Зад униформите и шлемовете ние знаем, че вие сте хора. Мъже със семейства и мечти. Именно като хора вие имате права:
Имате ПРАВОТО да изберете дали да изпълните и КАК да изпълните поставената ви заповед.
Имате ПРАВОТО да запазите човещината си.
Имате ПРАВОТО да бъдете част от народа, защото сред протестиращите са вашите съпруги, деца, братя, сестри, майки и бащи, независимо че лицата им са ви непознати сред тълпата.
Имате ИЗБОР и не го забравяйте. Ние също няма да забравим, какво сте направили.
Но НЯМА ПРАВО да биете зверски! Не правете „мръсна” професията полицай.
Аз, ти, той, тя, всички НИЕ сме тези които трябва да ЗАЩИТАВАТЕ, а не да биете!
Силва Коен - протестираща
в дир-а има една много хубава тема, мисля да я пусна отделно.vyara написа:Не виня полицаите. Искам да се разбере кой е платил на хулиганите да се опитват да провалят протеста. Искам разследване, което да доведе до истинските виновници.БоЕВ написа:
Като гледам тая кървяща, дебела свиня и изпитвам нечовешко удоволствие... направо екстаз.
Това че изказвам собствено мнение означава ли че те подценявам за каквото и да е - имаш избор - можеш да четеш, а можеш и да не четеш, съвсем друго е да вярваш на нещо си.bead_ написа:първосигнално мислишБоЕВ написа:
Яд ме е само за това, че броят на ранените полицаи е толкова малко.
.
или се опитваш да ни подцениш като аудитория
www.webkeybg.info/the_cave/?p=336Срам за полицията. Тази година нямаше нужда от внедрени провокатори в редиците на протестиращите. Провокацията я направи самата полиция. Когато започнеш да биеш, ясно е че ще има раздразнени, които ще реагират. И ето поводът за ново насилие е готов.
Жалките полицайчета тропкаха с палчиците си по щтитченцата си и по главите на хората и се чувства велики.
Трагедия и фуга в едно действие за палка, щит и глава.
Гражданино полицай, сигурно е много яко да чупиш глави на мирни, невъоръжени и необучени хора. На студенти, пенсионери, учени, лекари. Когато палката е в ръката ти, всички те са по-долу от теб. Кръвта хвърчи, писъците опияняват. Няма по сладка музика, от звука на счупени ребра! Това не е като да се изправиш сррещу истински, опитни и въоръжени престъпници.

Зик хайл!БоЕВ написа:Обичам те, ще те взема да носиш байряка на щурмовата бригада.pocti_bezobidna написа:Ми то си ти личи отдалечБоЕВ написа: Като гледам тая кървяща, дебела свиня и изпитвам нечовешко удоволствие... направо екстаз.:lol:
Хората още вчера го казаха:lancelote написа:Зик хайл!БоЕВ написа:Обичам те, ще те взема да носиш байряка на щурмовата бригада.pocti_bezobidna написа:Ми то си ти личи отдалечБоЕВ написа: Като гледам тая кървяща, дебела свиня и изпитвам нечовешко удоволствие... направо екстаз.:lol:
Утре ще заработи и пропагандният апарат. Сигурно вече е започнал да действа включително и в интернет, то най-вече в интернет и социалния сблъсък ще се принизи до дребно криминално деания, хулигански прояви на футболни ултраси, които изобщо нямат връзка с "прекрасният, нов свят".
dnes.dir.bg/2009/01/15/news3858255.htmlМеждувременно от ведомството уточниха, че възрастен мъж, който е починал тази нощ в сградата на Четвърто РПУ в София, няма нищо общо с протеста. 60-годишният е бил повикан в РУ вчера през деня във връзка с водено срещу него досъдебно производство. Има заявителски материали за обсебване и измами със седем автомобила в няколко столични управления и в ОДМВР-Варна. С идването му той е бил задържан за 24 часа, като очакването на полицаите е било мярката му за задържане днес да бъде удължена на 72 часа. Той не имал оплаквания и не е искал медицинска помощ. Към 1.30 часа тази нощ дежурният по РУ го е посетил и установил, че задържаният се чувства зле. Веднага е извикан екип на спешна помощ, но въпреки усилията на лекарите, мъжът е починал. По първоначалните данни от съдебния лекар смъртта му е настъпила след инфаркт.
Мисля, че се пише с "г"lancelote написа:Зик хайл!БоЕВ написа:Обичам те, ще те взема да носиш байряка на щурмовата бригада.pocti_bezobidna написа:Ми то си ти личи отдалечБоЕВ написа: Като гледам тая кървяща, дебела свиня и изпитвам нечовешко удоволствие... направо екстаз.:lol:
Ауууу! Побойник!БоЕВ написа:Когато се сблъсквам с такъв бабаитлък, несъобразяващ се с нищо, естествено че и аз няма да се съобразя с униформата която носи. Такива ченгета трябва да бъдат пребивани още на мига.
Und daine personalische himne:pocti_bezobidna написа:Мисля, че се пише с "г"lancelote написа:Зик хайл!БоЕВ написа:Обичам те, ще те взема да носиш байряка на щурмовата бригада.pocti_bezobidna написа:Ми то си ти личи отдалечБоЕВ написа: Като гледам тая кървяща, дебела свиня и изпитвам нечовешко удоволствие... направо екстаз.:lol:
Ака слушкаш, Боев ще ти даде желязна пръчка да биеш тия дето са ти несимпатични през пръстите.
И ще те похвалят пред строя на щурмовата бригада.
За железните кръстове отговарят от по-горните стъпала, ама важното е да се стараеш!
Herr Boev; може би нещо такова?БоЕВ написа:Хората още вчера го казаха:lancelote написа:Зик хайл!БоЕВ написа:Обичам те, ще те взема да носиш байряка на щурмовата бригада.pocti_bezobidna написа:Ми то си ти личи отдалечБоЕВ написа: Като гледам тая кървяща, дебела свиня и изпитвам нечовешко удоволствие... направо екстаз.:lol:
Утре ще заработи и пропагандният апарат. Сигурно вече е започнал да действа включително и в интернет, то най-вече в интернет и социалния сблъсък ще се принизи до дребно криминално деания, хулигански прояви на футболни ултраси, които изобщо нямат връзка с "прекрасният, нов свят".
Viktoria Sieg Heil
За бъдещите млади... как беше UgenSS или нещо такова?Бе карай, заставаме зад него!
Не разбираш ли, че точно това е целта?БоЕВ написа: Не е лошо да знаят, че пролятата кръв винаги се плаща. Скъпо! Със или без униформи.
пп Най-големият ташак е, че на 17.01. същите тия мръсници имат планиран протест - дали ще ги подкрепи обществото, хорато които вчера така усърдно и настървено биха?!:-)
Ми щот се чудят с кого да попиянстват и да си поговорят у виртуалното кръчме в това затишие.[unknown] написа: П.П. Само не разбрах- що Боев го набъркахте с нацистите? Че чак и групенфюрер го произведохте...
Е, да... Ама дългият мир не поражда мир в душите, а почва да човърка... И това е вярно.МЪЖжжж написа:Не разбираш ли, че точно това е целта?БоЕВ написа: Не е лошо да знаят, че пролятата кръв винаги се плаща. Скъпо! Със или без униформи.
пп Най-големият ташак е, че на 17.01. същите тия мръсници имат планиран протест - дали ще ги подкрепи обществото, хорато които вчера така усърдно и настървено биха?!:-)Да се озверят и едните и другите.
За мен много от началниците на тези "зверове" в униформи реагираха абсолютно неадекватно на ситуацията. Или съвсем адекватно спрямо някакъв сценарий.
А командите идват обикновено /в случаи като този/ от политическото ръководство или ако приемем, че всичките им преки ръководители са тъпаци и страхливци за да не могат да вземат тактическо решение със собствените си глави, тактически команди няма докато не се изкаже онзи партийния... Само дето началниците според мен и те са с гаусово разпределение и има достатъчно вряли, кипяли и разумни. За мен остава по-вероятен сценарий 2.
Още повече слушайки нелепите изказвания на министъра им по повода.
А останалото....се случва щото и тези зад щитовете са хора и е било изчакано да се натрупа в тях същата омраза и яд. Ако това беше станало към 10? Сигурно щяха да си разменят и телефонни номера и да се разбират за кръчмици вечерта за да изпразнуват поредния тежък ден заедно.Естествено изключвам от това обичайните боклуци, които ги има навсякъде, включително и в силовите министерства въпреки тестовете за пригодност.
Твърде дълго живеем в озлобление и поне аз се убедих за тези години, че това в никакъв случай не е градивна сила.
Чи аз ко правя.... Ей на - и нов ред вкарвам....Бе той е наше момче ще почерпи, ама Райхсмаршалката със Всевластния - тя трябва да черпи, че го направи Главен назгул.МЪЖжжж написа:Ми е те затова са произвели Боев в чин!lancelote написа: Е, да... Ама дългият мир не поражда мир в душите, а почва да човърка... И това е вярно.Щот у тоя мир...нема кой да почерпи. А поне кат дигнат некой у длъжност...редно е черпавкааа..
Глей ся да изврънкаш от него пиячката.
Лейди от почти Безобидните?!lancelote написа: Чи аз ко правя.... Ей на - и нов ред вкарвам....Бе той е наше момче ще почерпи, ама Райхсмаршалката със Всевластния - тя трябва да черпи, че го направи Главен назгул.
Ми как ще черпи. Гепила е Всевластния пръстен и не го пуска! Все едно й е бащиния...МЪЖжжж написа:Лейди от почти Безобидните?!lancelote написа: Чи аз ко правя.... Ей на - и нов ред вкарвам....Бе той е наше момче ще почерпи, ама Райхсмаршалката със Всевластния - тя трябва да черпи, че го направи Главен назгул.Че аз нея едно Наздраве не съм я виждал туканка да рекне..
Ти за черпня си мечтаеш
Проклето нящо са т`ва жените..
Е напоследък все некви руси ми се падат или вегетарянки.
Аааа... за тебе гарантираме със злато и всички активи на банката...викай!Мнемозина написа:Една мъжка солидарност се оформи тук.![]()
Ми как да ви кажа наздраве сега, без да разваля идилията?
Бе то в днешно време даже и в това дето си проверил да не си сигурен... поне пет-шест пъти и тогава...МЪЖжжж написа:lancelote написа:Ммм таковата - ти таковата - сигурен ли си, другарю Живков ...Да бе. Проверявам.
1.умниМнемозина написа:Наздраве тогаз!lancelote написа:Аааа... за тебе гарантираме със злато и всички активи на банката...викай!Мнемозина написа:Една мъжка солидарност се оформи тук.![]()
Все жени да ви се падат!
Това всичкото е излишно.lancelote написа:1.умниМнемозина написа:Наздраве тогаз!lancelote написа:Аааа... за тебе гарантираме със злато и всички активи на банката...викай!Мнемозина написа:Една мъжка солидарност се оформи тук.![]()
Все жени да ви се падат!
2.умно да мълчат
3.умно да готвят
4.умно да домакинстват
5.умно да харчат
6.всички останали умни екстри...
А, няма... !!!:shocked:Мнемозина написа:Това всичкото е излишно.lancelote написа:1.умниМнемозина написа:Наздраве тогаз!lancelote написа:Аааа... за тебе гарантираме със злато и всички активи на банката...викай!Мнемозина написа:Една мъжка солидарност се оформи тук.![]()
Все жени да ви се падат!
2.умно да мълчат
3.умно да готвят
4.умно да домакинстват
5.умно да харчат
6.всички останали умни екстри...
Други жени ня-ма.
Кенте, ко на напрай! Харе Кришна!Кент написа:ALLAH AKBARМнемозина написа:Една мъжка солидарност се оформи тук.![]()