п.п. редактирах си мнението и смених емотикона, щото прегледах и другите клипчета и се накефих на макс:-)
Братя по оружие
Братя по оружие
http://www.youtube.com/watch?v=bhlCC64qA9E&e

п.п. редактирах си мнението и смених емотикона, щото прегледах и другите клипчета и се накефих на макс:-)
Последно промяна от Kent на 17.01.09, 18:18, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Братя по оружие
суперяко направено, пратиха ми ги като майтап а то...bead_ написа:че, точно ти ли се смееш?
братушките и братчедите си ги бива:-)
пък аз се замислих,Мнемозина написа:Да живее руско-турската дружба!
И колко съдбовно-сериозни са, умрях от смях!
две държави които
не са желани по един или друг начин в европата,
или по една или друга причина
или от една или друга страна членка,
с този съвместен проект надскачат здраво
псевдотолерантноста и на псевдоевропейците
Бе то е така наистина, обаче като се замислиш... не знам доколко такива културни мероприятияКент написа:пък аз се замислих,Мнемозина написа:Да живее руско-турската дружба!
И колко съдбовно-сериозни са, умрях от смях!
две държави които
не са желани по един или друг начин в европата,
или по една или друга причина
или от една или друга страна членка,
с този съвместен проект надскачат здраво
псевдотолерантноста и на псевдоевропейците
Ние обаче щото сме между тия двете държави, и щото като ни е оставила едната, ни е почнала другата, и всяка от тях доста ни е влияла И културно и това за нас са били едни такива взаимно изключващи се влияния... та ще ми простиш смеха, надявам се.
Тукашната оптика към такъв концерт е наистина особена.
Panta rhei...
ако турчелята додат тука да изнесат концерт, аз лично шсе изкефя максиНие обаче щото сме между тия двете държави, и щото като ни е оставила едната, ни е почнала другата, и всяка от тях доста ни е влияла И културно и това за нас са били едни такива взаимно изключващи се влияния... та ще ми простиш смеха, надявам се.
понеже така се гради комшолук
плюс тва ,явно са мооооооого добри
ама подозирам, че много повече шсе насерът /прости ми за вулга/
по мои сметки ше дефекира яросно
милка, милка и половина:-)
Хм. Може и да си прав, но пък и не знам ако дойдат тези каква ще им е публиката.Кент написа:ако турчелята додат тука да изнесат концерт, аз лично шсе изкефя максиНие обаче щото сме между тия двете държави, и щото като ни е оставила едната, ни е почнала другата, и всяка от тях доста ни е влияла И културно и това за нас са били едни такива взаимно изключващи се влияния... та ще ми простиш смеха, надявам се.
понеже така се гради комшолук
плюс тва ,явно са мооооооого добри
ама подозирам, че много повече шсе насерът /прости ми за вулга/
по мои сметки ше дефекира яросно
милка, милка и половина:-)
Нито пък имам идея какъв състав ние ще им предложим като партньор. Останаха ли такива военни ансамбли?
Иначе преди три-четири години идва един турски оркестър тук, но не военен, и не мисля, че имаше реакции като яростно насиране (прощавай и пардон).
Panta rhei...