Мерси.Баба Яга написа:По зимно красиво.:))) Много ми харесаха двете сенки. Благодаря ти.Добавям нещо вчерашно.
Кога ще порасна?:lol:
Чаве, надявам се на всички да ви допаднала зимата край морето, за мен си има едно специално очарование, плажовете са пусти и примамват за дълги разходки, остава ми усещането за споделяне с морето и винаги си тръгвам много заредена след едно такова посещение.4avdar4e написа:Благодаря и на двете
Бабо Яго, след Нова година си "говорихме" с лебедите, на 5 метра от морето, зад гърба ми бумтеше камина, детенце събираше мидички, а слънцето блестеше в морето.. Разкошно!!
Stranniche написа:Мерси.Баба Яга написа:По зимно красиво.:))) Много ми харесаха двете сенки. Благодаря ти.Добавям нещо вчерашно.
Кога ще порасна?:lol:
Обичам лебеди, патици, чайки... всякакви птици.
По Нова Година съжалих, че нямах свестен фотоапарат. Гледах прелетните птици - движеха се в небето в такива стройни редици. По една ги водеше, следваха 2 от двете й страни, зад тях по диагонал още две и т.н. Тъй всяко ято образуваше буквата V.
Мисля си каква организация имат тези същества, какви сетива, как възприемат света.
П.П. За какво ти е да порастваш?
Беше прекрасно!! Пусто, тихо, и града, и край морето, тотално и пълно спокойствие, усмихнати и любезни хора.. Слънце... и усещането, че си чуваш мислитеБаба Яга написа: Чаве, надявам се на всички да ви допаднала зимата край морето, за мен си има едно специално очарование, плажовете са пусти и примамват за дълги разходки, остава ми усещането за споделяне с морето и винаги си тръгвам много заредена след едно такова посещение.
Предполагам, че са останали от Втората световна. Не се позволява приближаването до тях, тъй че ги снимах само от разстояние.БоЕВ написа:Благодаря ви за хубавите снимки - заслужавате да ви се изплезя!
пп Странниче, това на третата снимка бункери ли са и какви са тия заграждения?