Ако някой иска...

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
БоЕВ написа:
Green Light написа:
Подменяне на дневния ред е това. Не виждаш ли, бе Боев?
Не, не виждам!
Е! Аз питам риторично
Е, аз питам практично - трябва ли едно престъпление да остане ненаказано в името на някакво неясно бъдещо всенародно благо.
пп Сори ама думи от сорта: "Извинявай мило другарче, аз повече няма да правя така!", не ме топлят от края на 70-те.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
БоЕВ написа:
Green Light написа:
Подменяне на дневния ред е това. Не виждаш ли, бе Боев?
Не, не виждам!
Е! Аз питам риторично
Е, аз питам практично - трябва ли едно престъпление да остане ненаказано в името на някакво неясно бъдещо всенародно благо.
За мен престъпление няма. Докажи ми, че има!
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: За мен престъпление няма. Докажи ми, че има!
Колко повече от това?!

Изображение

Докажи ми, че при арест, полицаят има право да те души със собствения ти шал, да те влачи по земята като парцал към полицейската камионетка и тн?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: За мен престъпление няма. Докажи ми, че има!
Колко повече от това?!

Докажи ми, че при арест, полицаят има право да те души със собствения ти шал, да те влачи по земята като парцал към полицейската камионетка и тн?
Бе няма да се занимавам повече с такъв безсмислен спор. Къде ще го дадеш тоя удушвач на съд? Дали няма да е в някой български съд, където той да получи душевно разстройство и тая работа да продължи до изтичане на мандата на следващото правителство?
Дрън дрън
Ма той ме души със шала
Ми като го замерваш с камъни кво да те прави
ма той ме блъсна, пък съм момиче. Фрасна ме с палката по главата
Ми що плюеш ма, кукувице, тва е ченге, да не мислиш че е пеперудка?
ама блъскаха ме докато седях на пейката, пък съм стара баба
Пак хубаво. Радвай се че бяха ченгета. Ако си седиш на пейката и разбесняло се стадо носорози се зададе срещу тебе, повече щеше да пострадаш. Хем в стадото има къде повече мозък.
Се ла ви.
Не ми се занимава с ченгетата. Ченгетата са необходими и полезни според мен. Ти мислиш другояче, твоя работа. Аз не съм патриот, ти си, аз предпочитам един начин на действие, ти- диаметрално противоположен, аз ти се дразня, ти се дразниш от мен. Но и двамата в абсолютен синхрон мислиме, че управляващите са нещастници. Това не те ли навежда на някакви заключения?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Ма той ме души със шала
Пак хубаво. Радвай се че бяха ченгета. Ако си седиш на пейката и разбесняло се стадо носорози се зададе срещу тебе, повече щеше да пострадаш. Хем в стадото има къде повече мозък.
Се ла ви.
Не ми се занимава с ченгетата. Ченгетата са необходими и полезни според мен. Ти мислиш другояче, твоя работа. Аз не съм патриот, ти си, аз предпочитам един начин на действие, ти- диаметрално противоположен, аз ти се дразня, ти се дразниш от мен. Но и двамата в абсолютен синхрон мислиме, че управляващите са нещастници. Това не те ли навежда на някакви заключения?
Грийни, може ли да се подпиша под тази твоя "петиция"?!?!
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
Green Light написа: Ма той ме души със шала
Се ла ви.
Грийни, може ли да се подпиша под тази твоя "петиция"?!?!
Не може - връщай се в дупката от която изпълзе!:mad:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Това не те ли навежда на някакви заключения?
Да, навежда ме!
Скрит зад имиджа, че си голям демократ, искаш просто да подмениш хората с достъп до кацата с мед. Затова ти трябва и силен репресивен апарат, когато дюкнат И срещу тебе, да има кой да те "пази".
Типично по костовистки.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Не може - връщай се в дупката от която изпълзе!:mad:
Мдам, отново се видя, че си "мъж" :lol: Бой и сръбско..

И не питах теб!
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:

И не питах теб!
Опа си, имаш неква грешка - боят друг от тука списващите го подкрепя, за сръбското не знам.:-)

Мъж съм да - нищо, че не твърдя, че е нормално бременни жени да бъдат пребивани с палки докато абортират само защото не носят в утробата си Яворов на квадрат, па били те и студентки.

Няма значение дали си питала мен - пишеш в моя тема.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
4avdar4e написа:

И не питах теб!
Опа си, имаш неква грешка - боят друг от тука списващите го подкрепя, за сръбското не знам.:-)

Мъж съм да - нищо, че не твърдя, че е нормално бременни жени да бъдат пребивани с палки докато абортират само защото не носят в утробата си Яворов на квадрат, па били те и студентки.

Моля те, опитай се да ме разбереш и да погледнеш нормално. От колко време пишем с теб на едно място? 4 години? 5? Дали е възможно аз да одобря побой и унижение на хора? Не ме ли познаваш дотолкова?
Това знаме също трябва да се развее, но не съм съгласен заради него да свием знамето на протеста срещу правителството.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
БоЕВ написа:
4avdar4e написа:

И не питах теб!

Моля те, опитай се да ме разбереш и да погледнеш нормално. От колко време пишем с теб на едно място? 4 години? 5? Дали е възможно аз да одобря побой и унижение на хора? Не ме ли познаваш дотолкова?
Това знаме също трябва да се развее, но не съм съгласен заради него да свием знамето на протеста срещу правителството.
абе нормален си пич!

Я малко по-друга тема... нъл се сещаш какво ще те питам ... каза, че до края на януари не можеш, но за началото на февруари?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
абе нормален си пич!

Я малко по-друга тема... нъл се сещаш какво ще те питам ... каза, че до края на януари не можеш, но за началото на февруари?
Брой ме
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:
абе нормален си пич!

Брой ме
броя те за 31-ви и 1-ви, че ако кажа 2-ри, ще ни излезе име... иначе аз май ще си тръгна на 6-ти...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Green Light написа:
ELBI написа:
абе нормален си пич!

Брой ме
броя те за 31-ви и 1-ви, че ако кажа 2-ри, ще ни излезе име... иначе аз май ще си тръгна на 6-ти...
Не, не. След ъъ 3ти, 4ти. Става ли?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Няма значение дали си питала мен - пишеш в моя тема.
И откога форумът стана твой, че и темите в него???? Ще си пиша точно където си искам и каквото АЗ преценя, че искам да пиша.
Точка по въпроса.

Грийн, съгласна с тъм теб, това е!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
И откога форумът стана твой, че и темите в него????
Предполагам- от момента, в който ти реши, че форумът е твой. :grin:
jazz

Мнение от jazz »

не знам какво става
и каква е тупурдията
дейжа вю някакво ми е:lol:
полицията не би следвало да се държи така
не биха си позволили
губи си уважението като институция
дори да са прави
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа: Да, навежда ме!
Скрит зад имиджа, че си голям демократ, искаш просто да подмениш хората с достъп до кацата с мед. Затова ти трябва и силен репресивен апарат, когато дюкнат И срещу тебе, да има кой да те "пази".
Типично по костовистки.
Направо не знам какво ти става понякога. :(

Полицията че се оля - това е ясно. Насилието на полицаите е израз на страх, и то в случая не на техния личен страх - което наистина не бива да се подминава.

Но Грийн е прав, че ако в този момент всичко се фиксира само върху това, протестите съвсем ще отидат в девета глуха.
А не бива.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа:Предполагам- от момента, в който ти реши, че форумът е твой. :grin:
Аааааа, аз продадох на когото трябва и когато трябваше дяловете си във форума, сега съм само страничен анализатор :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:
Green Light написа:
ELBI написа:
абе нормален си пич!

Брой ме
Не, не. След ъъ 3ти, 4ти. Става ли?
всичко става. Аз просто в момента планирам идване обратно на 6-ти. Да знаеш. Може и после да идем, но за сега планирането е така... Всъщност ако се пръкнеш тъдявата на 3 или 4-ти рано сутринта ще е суперско!!!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа: Аааааа, аз продадох на когото трябва и когато трябваше дяловете си във форума, сега съм само страничен анализатор :lol:
анализираш страници :winkw:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Моля те, опитай се да ме разбереш и да погледнеш нормално.
Колко по нормално от това бе Грийн?
Какво ненормално има в това да искаш едно престъпление да бъде наказано?
Няма да подценявам интелигентността ти като ти снасям информация, която ти не знам защо не приемаш, на готово. Виж ЗМВР, ППЗМВР и инструкцията(която няколко пъти цитирах тук) за задържане на лица.
Виж в тубата клиповете от антиглобалистките безредици в Сиатъл и потърси прилика с тукашното "разпръскване" на "тълпата" / протестиращите от униформените, и чак тогава ми говори, че полицията е репресивен апарат...да репресивен е, но не полицията в нормална държава каквато искаме да бъде наща родина, а милицията в тоталитарните общества - самото сравнение на едното с другото е обида.
Виж резултатите от щурма на полицията в Генуа на гимназия в която са се барикадирали и подслонили антиглобалисти предизвикащи масови(в истинския смисъл на думата) безредици, след сблъсъка има осъдени 15 полицаи + участъковият лекар който е трябвало да отговаря за задържаните, и в момента продължават да се водят дела срещу полицаи превишили правата си и оказали физическо или психическо насилие по време на задържането и след това(това от 2001г).

Виж резултатите от Рига - 20 000 протестиращи, дни на ред сражения по улиците, нанесени са щети за огромни суми - задържани са...126човека. В София, протестиращи 2 000, акция протекла в рамките на три часа, пострадали витрина и един автомобил - арестувани 156човека.
Виж данните и от погромите в Гърция и сравни с наще. Е!
Кой, кого подценява сега? Кой, кого обижда?
Тия цифри и тн не те ли карат да се замислиш?

И най-същественото - защо си мислиш, че искането за оставка на Миков и наказание за полицаите упражнили насилие, пречи по някакъв начин на протеста? Исканията не се ли допълват и не правят ли картината по-пълна?

Да не би случайно да има лимит в исканията по дяволите!
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Няма значение дали си питала мен - пишеш в моя тема.
И откога форумът стана твой, че и темите в него???? Ще си пиша точно където си искам и каквото АЗ преценя, че искам да пиша.
Точка по въпроса.

Грийн, съгласна с тъм теб, това е!
Смех!:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Но Грийн е прав, че ако в този момент всичко се фиксира само върху това, протестите съвсем ще отидат в девета глуха.
А не бива.
Протестите отдавна отидоха в девета глуха - благодарение на джелатите в униформа. Не ми се иска да се измъкват безнаказано в името на бедещите протести, протестите на наще деца.:-)
Пък и както споменах по-горе лимит на исканията ня-ма. Къде е проблема?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
А не бива.
Протестите отдавна отидоха в девета глуха - благодарение на джелатите в униформа. Не ми се иска да се измъкват безнаказано в името на бедещите протести, протестите на наще деца.:-)
Пък и както споменах по-горе лимит на исканията ня-ма. Къде е проблема?
Проблемът е, че си търсиш тукашни виновници за нещо, което не е тукашно.
Обръщаш спора в личен - от което няма никакъв смисъл.

Утре пак ще има протест, нека видим какво ще стане.

И не забравяй, че една от целите на полицейското насилие (най-вероятно зададено "отгоре") е именно пращане на останалите искания от протестите в ъгъла.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Така ли?!:shocked:

Я се върни назад и виж кой е щурмувака, обергрупенфюрера и тн.:grin:

Кой съм аз, че да мога да влияя на процесите с клубното си поведение! Ако някой има право и може да ми се сърди за това което пиша, то това е Мъжжж, а както виждаш с него се разбрахме добре.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:

Кой съм аз, че да мога да влияя на процесите с клубното си поведение! Ако някой има право и може да ми се сърди за това което пиша, то това е Мъжжж, а както виждаш с него се разбрахме добре.
Настръхваш излишно.
Недей.

Точно защото тукашното писане не влияе на никакви процеси.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:

Настръхваш излишно.
Недей.

Да кажем така - аз съм като помияра в градинката пред блока, тропнеш ли ми с крак няма как да не настръхна.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:

Настръхваш излишно.
Недей.

Да кажем така - аз съм като помияра в градинката пред блока, тропнеш ли ми с крак няма как да не настръхна.
пич, пак го завлече към личното... то е ОК, само ако е на майтап или не влагаш лично.

Мое си мнение, разбира се! Може и да го игнорираш.
Публикувай отговор