Психо тест:
- Green Light
Психо тест:
Един психологически тест.
Насочен към всички финландски новобранци, както мъже, така и жени. Задачата на теста—да се намерят проблеми в главите на войниците, за да могат медиците и командирите да се отнасят със съответното внимание към тях по време на службата.
http://eyebg.com/?p=1301
Аз съм тва:
Не вижда кръг 5: Латентен (скрит) хомосексуализъм. Възможни пристъпи на слабоконтролирано влечение към лицата от своя пол. Не са нужни допълнителни мерки
Момчета, бе, как сте за довечера?
Насочен към всички финландски новобранци, както мъже, така и жени. Задачата на теста—да се намерят проблеми в главите на войниците, за да могат медиците и командирите да се отнасят със съответното внимание към тях по време на службата.
Аз съм тва:
Не вижда кръг 5: Латентен (скрит) хомосексуализъм. Възможни пристъпи на слабоконтролирано влечение към лицата от своя пол. Не са нужни допълнителни мерки
Re: Психо тест:
баси, почвам да преосмислям кого да каня на ски...Green Light написа:Един психологически тест.
Аз съм тва:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тази сутрин един новоизлюпен образ по Нова (мисля, че нарича себе си Мондьо) разправяше, че в очите на гейовете всички мъже са потенциални гейове...Мнемозина написа:Ми така си е, кво.vyara написа:Хаха, четохте ли коментара отдолу: "така стават хората педераси... внушения..."
И да не станат, поне ще се притесняват, което всякак е полезно за околните.
Пазете мъжете!
Ох, ми той тестът бил и за жени... значи стигаме до извода, че на гейовете им изнася мъжете да са гейове, а жените - лесбийки.vyara написа:Тази сутрин един новоизлюпен образ по Нова (мисля, че нарича себе си Мондьо) разправяше, че в очите на гейовете всички мъже са потенциални гейове...Мнемозина написа:Ми така си е, кво.vyara написа:Хаха, четохте ли коментара отдолу: "така стават хората педераси... внушения..."
И да не станат, поне ще се притесняват, което всякак е полезно за околните.
Пазете мъжете!
Всичко е изчислено до милиметър.
А логиката води към установяване на сексуалната ориентация на тези, дето са направили теста. Интересно дали имат рибки.
Panta rhei...
Имаше един такъв виц, но не мога сега да се сетя точно как беше. Милиционер обяснява на колега какво е логика - ти нали имаш аквариум с рибки, значи обичаш животните, щом обичаш животните, значи обичаш и децата, щом обичаш децата, значи харесваш жени, следователно не си гей - ей това е логика.vyara написа:Що?Мнемозина написа: Интересно дали имат рибки.
На мен пък ми е интересно ще се намери ли някой, който да вижда какво има в петия кръг.
И колегата после решава да обясни същото на друг милиционер: имаш ли аквариум с рибки? - Не. - Е, значи си гей.
Никой няма да го види петия кръг, това е световен заговор.
Panta rhei...
Кво и е сериозното? Само с пазене не става - трябве ежедневно, ежечасно и ежеминутно да се убеждават лично, че все още сме мъжеELBI написа:ето една сериозна приказка...vyara написа:...Пазете мъжете!
Колкото повече се убеждават, толкова повече....ъъъъъ... убедени ще бъдат
ПП. За пОртокола - и аз не виждам нищо в петия кръг. Още фчера не видях, ама ме беше срам да си призная
май се заформяМЕ бадна латентни пидерази:shocked:Gaspode написа:Кво и е сериозното? Само с пазене не става - трябве ежедневно, ежечасно и ежеминутно да се убеждават лично, че все още сме мъжеELBI написа:ето една сериозна приказка...vyara написа:...Пазете мъжете!
Колкото повече се убеждават, толкова повече....ъъъъъ... убедени ще бъдат
ПП. За пОртокола - и аз не виждам нищо в петия кръг. Още фчера не видях, ама ме беше срам да си призная:shy:
и аз нищо не мвиждам в 5
може да е уловка:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
то кво е ... че не съм погледналGreen Light написа:Остави тва ами и кръг две ми се мержелее, та трудничко го видях...
нямам връзка със сървара им в момента:mad:
сигурно...." има нездраво влечения към стайните цветя,
държи си листо от фикус в джоба на пижамата...в задния"
а? или нещо подобно:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
Не вижда кръг 2: Снижена умствена способност. По време на служба в общите родове войски допълнителни мерки не са нужни.Кент написа:то кво е ... че не съм погледналGreen Light написа:Остави тва ами и кръг две ми се мержелее, та трудничко го видях...
нямам връзка със сървара им в момента:mad:
сигурно...." има нездраво влечения към стайните цветя,
държи си листо от фикус в джоба на пижамата...в задния"
а? или нещо подобно:rotfl24:
ти нема да говориш мръсотии сега...Кент написа:ако си обядвал неотдавна е нормално споко:lol:Не вижда кръг 2: Снижена умствена способност. По време на служба в общите родове войски допълнителни мерки не са нужни.
гастро-палпебрален рефлекс просто:lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Лошото е, че колежката ми каза, че виждала "нещо като шест"...4avdar4e написа:Аз виждам 66vyara написа: На мен пък ми е интересно ще се намери ли някой, който да вижда какво има в петия кръг.
Но това може да е самозаблуда, само да не се изкарам латентна
Що не си мълчиш, а?!
Абе! Ами гейовете, дето не са латентни, дали го виждат това шест.
- Green Light
Абе с ръка на сърцето трябва и аз да кажа, че лекинко, така, нещичко, като шестица видях. Ама, чак след като видях черно- белия вариант. Така че число има. Вие сте обратни!vyara написа:Лошото е, че колежката ми каза, че виждала "нещо като шест"...4avdar4e написа:Аз виждам 66vyara написа: На мен пък ми е интересно ще се намери ли някой, който да вижда какво има в петия кръг.
Но това може да е самозаблуда, само да не се изкарам латентна:?
Що не си мълчиш, а?!
Абе! Ами гейовете, дето не са латентни, дали го виждат това шест.:blum:
- Green Light
- Green Light
Re: Психо тест:
Тоя тест само некой педал го е правил. Да си оправдае хомонаклонностите. И после да вика- видяхте ли бе, видяхте ли- не само аз не виждам шестици...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!