Честито да му е
Злото да го забрави!
Много любов и пари да го споходят!!!!!
Абе, къде се губи това моме:blink::?
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

Браво!Ireto написа:Много ви благодаря, че не ме забравяте!
Имам много да черпя и за р.д. и за едно прекрасно друго нещо, което ми се случи през октомври - имам синче, Калоян!
Много ми липсвате и от време на време хвърлям по някое око във форума, а така ми се иска да се присъединя към някое дружеско запиване...ама ще е по някое време лятос!
Хайде наздраве!
Аааааа, страхотно, ох, толкова се радвам!!Ireto написа: Имам много да черпя и за р.д. и за едно прекрасно друго нещо, което ми се случи през октомври - имам синче, Калоян!

Честито ти Ново Бебе и ЧРД!Ireto написа:Много ви благодаря, че не ме забравяте!
Имам много да черпя и за р.д. и за едно прекрасно друго нещо, което ми се случи през октомври - имам синче, Калоян!
Много ми липсвате и от време на време хвърлям по някое око във форума, а така ми се иска да се присъединя към някое дружеско запиване...ама ще е по някое време лятос!
Хайде наздраве!
Ireto написа:Много ви благодаря, че не ме забравяте!

Да ти е живо и здраво детенцето, Ире! И честит рожден ден!Ireto написа:Много ви благодаря, че не ме забравяте!

Здрасти и от мен! Това хубаво събитие щях да го подмина. Мислех че само ти честитят РД, пък вече ме е срам да честитя на патерица. Всички такива теми ги проспивам. А то какво се случило.Ireto написа:Много ви благодаря, че не ме забравяте!
Хайде наздраве!
Да ти е жив и здрав! Калоян е прекрасно име!Ireto написа:Благодаря за пожеланията, мили хора![]()
Признавам си, че не се похвалих тук, защото нали отдавна не се бях вясвалаи мислех, че сте ме забравили
Ще чакам обаче да ме напиете (ох, само да не ме набиете
) и да се видим скоро на живо, а до тогава виртуални целувки за всички!

Е то пак си е ЧР, обаче не само нейното.[unknown] написа:Да ти е жив и здрав! Калоян е прекрасно име!Ireto написа:Благодаря за пожеланията, мили хора![]()
Признавам си, че не се похвалих тук, защото нали отдавна не се бях вясвалаи мислех, че сте ме забравили
Ще чакам обаче да ме напиете (ох, само да не ме набиете
) и да се видим скоро на живо, а до тогава виртуални целувки за всички!
Аз па ся се зачетох кво пъ толкоз и честитите на Ирето. Щото мислех, че само за ЧР. Нали чета по диагонал...
хммммIreto написа:Благодаря за пожеланията, мили хора![]()
![]()