Поредното доказателство, че в БГ всичко е възможно.
Поредното доказателство, че в БГ всичко е възможно.
Пак абсурд
Дори и ДНК доказателствата нямат никакво значение, ако си "Някой" в БГ.
Ако си "Никой" за едно пакетче слънчоглед може да отидеш в затвора. Баси мамата...
Ако си "Никой" за едно пакетче слънчоглед може да отидеш в затвора. Баси мамата...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Поредното доказателство, че в БГ всичко е възможно.
слушах абсурдни коментари, че това било "грубо вмешателство във вътрешните ни работи"...[unknown] написа:Пак абсурд
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- majemela4ka
- Обратна връзка:
тая тема я четох, но понеже така и така я отворих пак - да кажа, че заглавието може и да звучи успокоително и некомплексарски - ми кво пък - казваха, че в САЩ сичку е възможно, а ето, че и в България.[unknown] написа:Пак абсурд
А то това `сичкуто` как може да се разтегли и обезобрази...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
И аз я четох! Не ми се коментира, пък щом до там сме стигнали НА МЕНЕ да не ми се коментира, начи сме доста зле. Бе дали баш съдебната система не ни е баш(сори за повторението, така ми идва най добре) виновната за всичко? Доста ми прилича да е така. Предлагам, след футболните да вземем и другите съдии, да си ги внесем от вън. Аз гласувам за германските. Тия дето приключиха делата по СЪПАРД за един месец пък наште още не могат да почнат. Дали не може да стане тая работа?holi_day написа:тая тема я четох, но понеже така и така я отворих пак - да кажа, че заглавието може и да звучи успокоително и некомплексарски - ми кво пък - казваха, че в САЩ сичку е възможно, а ето, че и в България.[unknown] написа:Пак абсурд
Ако си "Никой" за едно пакетче слънчоглед може да отидеш в затвора. Баси мамата...![]()
А то това `сичкуто` как може да се разтегли и обезобрази...
ми май в това е цялата трагедия.Green Light написа:И аз я четох! Не ми се коментира, пък щом до там сме стигнали НА МЕНЕ да не ми се коментира, начи сме доста зле. Бе дали баш съдебната система не ни е баш(сори за повторението, така ми идва най добре) виновната за всичко? Доста ми прилича да е така. Предлагам, след футболните да вземем и другите съдии, да си ги внесем от вън. Аз гласувам за германските. Тия дето приключиха делата по СЪПАРД за един месец пък наште още не могат да почнат. Дали не може да стане тая работа?
като се разбере за случващото се или случилото се на едни им се коментира, други онемевят направо...
и нито с много приказване се оправят нещата, нито с мълчание...
какво се предприема, та поне случай като този да е прецедент, а не установена практика и утъпкана пътека за някой...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Баш тъй си е, май...Green Light написа:
И аз я четох! Не ми се коментира, пък щом до там сме стигнали НА МЕНЕ да не ми се коментира, начи сме доста зле. Бе дали баш съдебната система не ни е баш(сори за повторението, така ми идва най добре) виновната за всичко? Доста ми прилича да е така. Предлагам, след футболните да вземем и другите съдии, да си ги внесем от вън. Аз гласувам за германските. Тия дето приключиха делата по СЪПАРД за един месец пък наште още не могат да почнат. Дали не може да стане тая работа?
Може и японски. Ей го, на- президента е там, може да свърши нещо полезно.

някое харакири ли имаш предвид?[unknown] написа:Баш тъй си е, май...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Някой като те напсува на улицата, може и да му отговориш- "И яз твоята...", може и да му забиеш един шамар, може и... ама най- вероятно е да онемееш. От явната и груба простащина...holi_day написа: ми май в това е цялата трагедия.
като се разбере за случващото се или случилото се на едни им се коментира, други онемевят направо...
и нито с много приказване се оправят нещата, нито с мълчание...
какво се предприема, та поне случай като този да е прецедент, а не установена практика и утъпкана пътека за някой...

Ха-ха.... Бе нека първо внесе стотина японски съдии...holi_day написа:някое харакири ли имаш предвид?[unknown] написа:Баш тъй си е, май...

[unknown] написа:Ха-ха.... Бе нека първо внесе стотина японски съдии...
Леле че безнадеждна картина...
А снощи ми беше чак едно такова ревливо, племенницата ми е приета в Англия, в колеж... Ходи на място видя нещата, хареса й - сякаш съм попаднала, казва, в училище от бъдещето. Наесен ще стегне куфарите...
И ми е едно криво, че иде ли там, още едно дете от България ще се връща по празниците само...
Но всичко си има и си следва своята логика...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Нека се спасяват децата. Поне те. За нас е късно вече...holi_day написа:И те са хора. И те шъ пият чай... ку не чай, по една студена вода.
Леле че безнадеждна картина...
А снощи ми беше чак едно такова ревливо, племенницата ми е приета в Англия, в колеж... Ходи на място видя нещата, хареса й - сякаш съм попаднала, казва, в училище от бъдещето. Наесен ще стегне куфарите...
И ми е едно криво, че иде ли там, още едно дете от България ще се връща по празниците само...
Но всичко си има и си следва своята логика...

- Piqndurnik
Ако е така, да ходят и правителство, и парламент след него.holi_day написа:някое харакири ли имаш предвид?[unknown] написа:Баш тъй си е, май...
Наздраве 
Не е ли по- лесно да внесем няколко катани?Piqndurnik написа:Ако е така, да ходят и правителство, и парламент след него.holi_day написа:някое харакири ли имаш предвид?[unknown] написа:Баш тъй си е, май...

Най-добре да си внесем харакирита.[unknown] написа:Не е ли по- лесно да внесем няколко катани?Piqndurnik написа:Ако е така, да ходят и правителство, и парламент след него.holi_day написа:някое харакири ли имаш предвид?[unknown] написа:Баш тъй си е, май...
Panta rhei...
добро предложение!Piqndurnik написа:Ако е така, да ходят и правителство, и парламент след него.holi_day написа:някое харакири ли имаш предвид?[unknown] написа:Баш тъй си е, май...
ногу добро!
това ще е целева командировка и наистина "в ползу рода"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Или харакирани политици:lol:Мнемозина написа:
Най-добре да си внесем харакирита.
Веднъж гледах документален филм за възстановяването на Япония след втората световна. Държавата е била практически фалирала. Глад и мизерия, няма план Маршал, абе ужас с една дума. И кво правят японците- ми ясно им е, че сами трябва да се оправят и с квото и да се захванат трябва да го правят по- добре от другите за да изплуват. Да кажем- ще строят кораби. Хващат се за работа здраво и на пуска на кораба във вода- главният конструктор и директорът на корабостроителницата отиват на церемонията с катани. Ако се обърка нещо- да си направят харакири. И това не е виц. Ама опира до морал и съвест. Все неща чужди на нашите политиции "бизнесмени"...

колеги, когато се стигне до референдум по тези въпроси, начи родило се е най-сетне гражданското общество и у насхаракири
едно тъжно си се хиля
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Мда.holi_day написа:колеги, когато се стигне до референдум по тези въпроси, начи родило се е най-сетне гражданското общество и у насхаракири
едно тъжно си се хиля
Скритият смисъл на протестите като такива.
Или - как се променят възгледите за варварството.
Panta rhei...