holi_day написа:latrevw написа:[unknown] написа:Кво е тва "болничен"?..
ан тъй
да ти дам телефона на нашта госпожа, дето вика Холи, тя и код за диагноза ще ти даде

Ън и Лат, да си дойдем на думата - по-тежко ли е, когато сам си си работодател?

И Грийн може да каже как вижда нещата, че и секи, който има виждане по въпроса, се пак Лат е повдигнала сериозна тема
Не, по леко е когато сам си определяш работата.
Според мен най- тежката работа на света е да ти се налага да правиш нещо, което смяташ за грешно и го вършиш само защото някой ти е наредил. Преживял съм го, не искам да си спомням. Обясняваш, караш се, молиш се да те разберат. Не, така ще го направиш, ти ли ще ми кажеш на мене! Ама, което ме карате да правя, е по- лесно за мен, не виждате ли, аз не от мързел ви поправям. Лошо е за клиента, с малка печалба е, нямаме го на склад, затова пък ще си имаме проблеми с обслужване и гаранция. Кошмар, ревеше ми се, а такива случаи бяха правило, а не изключение. Другия ми супер неприятен спомен е една класическа интрига в която бях вкаран и която ми дойде като гръм от ясно небе. Хем от колеги, които смятах за приятели и които взимах за пример. То случая е за смях, направо, толкова е абсурден, но тогава не ми беше смешно. Така че- по лесно е сам да си определяш работата.
Все пак, ти питаш за болнични, а не изобщо. Там, предполагам, е същото. Ако се разболеш, пу, пу, чукам на дърво, сам си правиш сметката, това ще разместиш, друго ще отложиш, трето ще прехвърлиш и пак по- л;есно ще се справиш, отколкото ако някой друг ти ги определя нещата.
Катрана в кацата с мед е това, че имаш отговорности към хората си. Други хора и чужди семейства зависят много пряко от това, което вършиш. Имаш и клиенти, но клиенти имат и служителите на заплата, тук разлика няма. Пък и клиентите имат избор могат да се спасят. Обаче служителите ти нямат тоя избор. Ако не си вършиш работата, те ще търпят негативи.
Може би зависи от конкретния случай. Може да ти е лесно и леко да си свършиш работата от вкъщи, а може да се наложи да бачкаш като вол, докато си на системи. Зависи.