Няма да се дам
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Няма да се дам
Стискам зъби. Поемам дълбоко въздух и го изпускам бавно през стиснати устни.
Почти винаги помага. Сега ще си оправя лицето, ще се усмихна и ще изляза с приятелки на по питие и приказка. Другият ми избор е да запратя едни пожелания за рожден ден през океана по жицата и да не знам дали ще ги получи, дали ще ги очаква и дали е по-добре да не напомням за себе си.
И.. Не знам кога я докарахме до тук. Много ми е мъчно, направо ми се къса сърцето. Животът е шибана работа като цяло. 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Няма да се дам
Излез и се напий
Утре ще си по-добре
Най-много да те боли глава, но не и душата
Утре ще си по-добре

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
изпрати пожеланията и след това взимай решения какво да правишFairy of the Flowers написа:Стискам зъби. Поемам дълбоко въздух и го изпускам бавно през стиснати устни.Почти винаги помага. Сега ще си оправя лицето, ще се усмихна и ще изляза с приятелки на по питие и приказка. Другият ми избор е да запратя едни пожелания за рожден ден през океана по жицата и да не знам дали ще ги получи, дали ще ги очаква и дали е по-добре да не напомням за себе си.
И.. Не знам кога я докарахме до тук. Много ми е мъчно, направо ми се къса сърцето. Животът е шибана работа като цяло.
и намери някой пред когото да излачеш болката, самото изслушване ще ти помогне, не стискай зъби
успех
Последно промяна от snowprincess на 28.01.09, 17:46, променено общо 1 път.

- Green Light
И застани високо. Това пък е допълнение от мен. Не е толкова отвлечено, като се замислиш.snowprincess написа:изпрати пожеланията и след това взимай решения какво да правишFairy of the Flowers написа:Стискам зъби. Поемам дълбоко въздух и го изпускам бавно през стиснати устни.Почти винаги помага. Сега ще си оправя лицето, ще се усмихна и ще изляза с приятелки на по питие и приказка. Другият ми избор е да запратя едни пожелания за рожден ден през океана по жицата и да не знам дали ще ги получи, дали ще ги очаква и дали е по-добре да не напомням за себе си.
и намери някой пред когото да излачеш болката, самото изслешване ще ти помогне, не стискай зъби
успех
Високо, високо, високо
Ти, обич синеока,
Звездите са звезди,
Защото са високо!
Да те видя - високо застани.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ех, Сноу.. Какви решения... Утре сутрин да хвана самолета за Ню Йорк? Бих го направила, ако знаех, че ще ми се зарадва...Решенията съм ги взела... Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.snowprincess написа: изпрати пожеланията и след това взимай решения какво да правиш
и намери някой пред когото да излачеш болката, самото изслушване ще ти помогне, не стискай зъби
успех
Не стискай много, че се разваля емайлът, тъй ми казахаFairy of the Flowers написа:Стискам зъби. Поемам дълбоко въздух и го изпускам бавно през стиснати устни.Почти винаги помага. Сега ще си оправя лицето, ще се усмихна и ще изляза с приятелки на по питие и приказка. Другият ми избор е да запратя едни пожелания за рожден ден през океана по жицата и да не знам дали ще ги получи, дали ще ги очаква и дали е по-добре да не напомням за себе си.
Прати си поздравите и забрави, не очаквай нищо, каквото има да става, ще стане. Ако нищо не стане, така е писано. Толкоз. Забравяш...
И право към приятелката и питието(-тата)
И аз нося такива товари. Разбирам те и съчувствам...Fairy of the Flowers написа:Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Благодаря Грийни, че ме вдъхновяваш отново да постъпя като пичGreen Light написа:
И застани високо. Това пък е допълнение от мен. Не е толкова отвлечено, като се замислиш.
Високо, високо, високо
Ти, обич синеока,
Звездите са звезди,
Защото са високо!
Да те видя - високо застани.
Изпрати пожеланията.Fairy of the Flowers написа:Стискам зъби. Поемам дълбоко въздух и го изпускам бавно през стиснати устни.Почти винаги помага. Сега ще си оправя лицето, ще се усмихна и ще изляза с приятелки на по питие и приказка. Другият ми избор е да запратя едни пожелания за рожден ден през океана по жицата и да не знам дали ще ги получи, дали ще ги очаква и дали е по-добре да не напомням за себе си.
Никак не мога да давам съвети, дори и като ми е ясно каква точно е ситуацията. А така пък - съвсем.
Сигурна ли си, че се е стигнало дотам, че да ти е мъчно? Не, не ми отговаряй, но... не знам. Надежда винаги има.
А отказът от надежда вече е решение. Това, мисля, ти каза Сноу.
Стискам ти палци. Боже, това изречение вече направо в подписа си трябва да го сложа.
Хора бе, искам да сте добре!
Последно промяна от Мнемозина на 28.01.09, 18:20, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Благодаря ти! Благодаря на всички ви, че сте тук![unknown] написа: И аз нося такива товари. Разбирам те и съчувствам...
Няма да се дадеш... на кое, на чувствата си ли? Не знаеш дали ще ти се зарадва?! Това е далеч по-добре, отколкото да знаеш, че няма да ти се зарадва.Fairy of the Flowers написа:Ех, Сноу.. Какви решения... Утре сутрин да хвана самолета за Ню Йорк? Бих го направила, ако знаех, че ще ми се зарадва...Решенията съм ги взела... Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.
Ън така, ей това исках да й кажа и аз.vyara написа:Няма да се дадеш... на кое, на чувствата си ли? Не знаеш дали ще ти се зарадва?! Това е далеч по-добре, отколкото да знаеш, че няма да ти се зарадва.Fairy of the Flowers написа:Ех, Сноу.. Какви решения... Утре сутрин да хвана самолета за Ню Йорк? Бих го направила, ако знаех, че ще ми се зарадва...Решенията съм ги взела... Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.Всичко на този свят има значение, всяко твое действие и бездействие е важно. Може да не отвърне на пожеланията ти и да не реагира по начина, по който ти се иска, но щом за теб този човек е важен, трябва да постъпваш така, сякаш е важен за теб, а не обратното. По-смело!
Panta rhei...
Абе, то е много лесно да се дават съвети...Мнемозина написа:Ън така, ей това исках да й кажа и аз.vyara написа:Няма да се дадеш... на кое, на чувствата си ли? Не знаеш дали ще ти се зарадва?! Това е далеч по-добре, отколкото да знаеш, че няма да ти се зарадва.Fairy of the Flowers написа:Ех, Сноу.. Какви решения... Утре сутрин да хвана самолета за Ню Йорк? Бих го направила, ако знаех, че ще ми се зарадва...Решенията съм ги взела... Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.Всичко на този свят има значение, всяко твое действие и бездействие е важно. Може да не отвърне на пожеланията ти и да не реагира по начина, по който ти се иска, но щом за теб този човек е важен, трябва да постъпваш така, сякаш е важен за теб, а не обратното. По-смело!

Това не са съвети, това е кураж.[unknown] написа:Абе, то е много лесно да се дават съвети...Мнемозина написа:Ън така, ей това исках да й кажа и аз.vyara написа:Няма да се дадеш... на кое, на чувствата си ли? Не знаеш дали ще ти се зарадва?! Това е далеч по-добре, отколкото да знаеш, че няма да ти се зарадва.Fairy of the Flowers написа:Ех, Сноу.. Какви решения... Утре сутрин да хвана самолета за Ню Йорк? Бих го направила, ако знаех, че ще ми се зарадва...Решенията съм ги взела... Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.Всичко на този свят има значение, всяко твое действие и бездействие е важно. Може да не отвърне на пожеланията ти и да не реагира по начина, по който ти се иска, но щом за теб този човек е важен, трябва да постъпваш така, сякаш е важен за теб, а не обратното. По-смело!
Panta rhei...
Не знаех, че кураж със съвет се предава.Мнемозина написа:Това не са съвети, това е кураж.[unknown] написа:Абе, то е много лесно да се дават съвети...Мнемозина написа:Ън така, ей това исках да й кажа и аз.vyara написа:Няма да се дадеш... на кое, на чувствата си ли? Не знаеш дали ще ти се зарадва?! Това е далеч по-добре, отколкото да знаеш, че няма да ти се зарадва.Fairy of the Flowers написа:Ех, Сноу.. Какви решения... Утре сутрин да хвана самолета за Ню Йорк? Бих го направила, ако знаех, че ще ми се зарадва...Решенията съм ги взела... Повярвай ми, тази болка не мога да я изплача, край няма...Понякога си мисля, че и на оня свят ще си я отнеса.Всичко на този свят има значение, всяко твое действие и бездействие е важно. Може да не отвърне на пожеланията ти и да не реагира по начина, по който ти се иска, но щом за теб този човек е важен, трябва да постъпваш така, сякаш е важен за теб, а не обратното. По-смело!

Ъъъ, зависи от съветите.[unknown] написа:Не знаех, че кураж със съвет се предава.Мнемозина написа:
Това не са съвети, това е кураж.
Ако съветите се отнасят до котки и ботуши, не е точно кураж.
Panta rhei...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Върна ли се животината?Мнемозина написа:Ъъъ, зависи от съветите.[unknown] написа:Не знаех, че кураж със съвет се предава.Мнемозина написа:
Искам котенце, пък!
Кво ще го правиш? Извратенячка!majemela4ka написа:Върна ли се животината?Мнемозина написа:Ъъъ, зависи от съветите.[unknown] написа:Не знаех, че кураж със съвет се предава.Мнемозина написа:
Искам котенце, пък!

Майтапа настрана, сега сериозно...Мнемозина написа:Ъъъ, зависи от съветите.[unknown] написа:Не знаех, че кураж със съвет се предава.Мнемозина написа:
Не мисля, че авторката на темата точно от липса на кураж страда.

Тогава ще го нарека по друг начин: ведър поглед към ситуацията.[unknown] написа: Майтапа настрана, сега сериозно...
Panta rhei...
Ведър за нас...Мнемозина написа:Тогава ще го нарека по друг начин: ведър поглед към ситуацията.[unknown] написа: Майтапа настрана, сега сериозно...
Понеже съм бил в подобни ситуации и са ми давали подобни съвети. Та знам, че не вършат работа. Както и да е...

За съветите си прав.[unknown] написа:Ведър за нас...Мнемозина написа:Тогава ще го нарека по друг начин: ведър поглед към ситуацията.[unknown] написа: Майтапа настрана, сега сериозно...
Понеже съм бил в подобни ситуации и са ми давали подобни съвети. Та знам, че не вършат работа. Както и да е...
За друго не си.
Просто понякога човек вижда нещата по-черни, отколкото те в действителност са.
И единственото, с което можеш да опиташ да помогнеш, е да напомниш за тази възможност - че може пък да не е точно така.
Ти сигурен ли си, че нейната ситуация е същата като твоите? Ами ако не е?
Важното е да усети подкрепа, пък другото е Божа работа - и нейна.
Panta rhei...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е от огромно значение за всеки, който е загубил или губи почва под краката сиМнемозина написа: Важното е да усети подкрепа, пък другото е Божа работа - и нейна.
и е незаменимо
и е неоценимо...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
frisky lioness написа:Излез и се напий
Утре ще си по-добре