Лора Крумова
Лора Крумова
Направила фото сесия за МАХ. по бельо, нищо шокиращо.
Бе, не мче имам неко против, ама все пак тя не е водеща на риалити, а на сутрешен блок.
Някак ми е странно - от гледна точка на отоншение към професията.
Не че на някой му пук, ама по принцип - вие как го намирате това?
Бе, не мче имам неко против, ама все пак тя не е водеща на риалити, а на сутрешен блок.
Re: Лора Крумова
Смятам, че е крайно време на корица да има по-пищна блондинка на средна възрастpocti_bezobidna написа:Направила фото сесия за МАХ. по бельо, нищо шокиращо.
Що, бе, кво, ако са естетски снимките.. И без това половин България й зяпа сутрин в деколтето
Абе много печатни грешки правя напоследък, срамота направо...pocti_bezobidna написа:Направила фото сесия за МАХ. по бельо, нищо шокиращо.
Бе, не че имам нещо против, ама все пак тя не е водеща на риалити, а на сутрешен блок.
Не че на някой му пука, ама по принцип - вие как го намирате това?
- Глас в пустиня
Направо си нечитаема.pocti_bezobidna написа:Абе много печатни грешки правя напоследък, срамота направо...pocti_bezobidna написа:Направила фото сесия за МАХ. по бельо, нищо шокиращо.
Бе, не че имам нещо против, ама все пак тя не е водеща на риалити, а на сутрешен блок.
Не че на някой му пука, ама по принцип - вие как го намирате това?
А Лорчето не е лоша за чукане, кой ли я пусна и предаване да води!
- Stranniche
- Обратна връзка:
ох, тази не мога да я трая, както казах преди няколко дни
днес чух, че Милен Цветков я бъзика нещо, но не разбрах точно какво
подразни ме пак, как разговаряше с някакъв продуцент на "Страх" - едни тъпи физиономийки, и сложила ръка на устата си докато задава въпрос
може да не е лоша жената, но на мен ми лази по нервите
и някак си и аз не възприемам идеята да се показва по бельо, не че заклеймявам, ама малко ми е тъпо
днес чух, че Милен Цветков я бъзика нещо, но не разбрах точно какво
подразни ме пак, как разговаряше с някакъв продуцент на "Страх" - едни тъпи физиономийки, и сложила ръка на устата си докато задава въпрос
може да не е лоша жената, но на мен ми лази по нервите
и някак си и аз не възприемам идеята да се показва по бельо, не че заклеймявам, ама малко ми е тъпо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Грешки - ама сладки - друго си е сутрин рано да набараш Лорчето по бельо!pocti_bezobidna написа:Ужас!!! Ужас!!!latrevw написа:хахаха, личи си, че не гледаш тв, водят сутрешния блок по НОВА телевизияpocti_bezobidna написа: Лора води сутрешния блок на бТВ. Преди с Коритаров, сега с Милен Цветков.грешка, случва се...
Ми това е.pocti_bezobidna написа:Направила фото сесия за МАХ. по бельо, нищо шокиращо.
Като махнаха Коритаров, край на сериозността на сутрешния блок.
Не успях да гледам началото с Милен Цветков, онзи ден хванах малко. Сдобих се с някакво усещане за махленскост... Елби ли спомена нещо подобно, но малко на "Сблъсък" ми заприличва като излъчване.
Panta rhei...