Eeeeeeeeeeee
Eeeeeeeeeeee
eeееееееейййййййййййй, хорааааааааа, има ли някой тук?:roll::roll::roll:
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
Re: Eeeeeeeeeeee
НеKaterina написа:eeееееееейййййййййййй, хорааааааааа, има ли някой тук?:roll::roll::roll:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Добре.[unknown] написа:НеKaterina написа:eeееееееейййййййййййй, хорааааааааа, има ли някой тук?:roll::roll::roll:
За мечтите, за мечтите е спорТаМнемозина написа:От вчера насам спори.Katerina написа:Е къде спори, аз прочетох, че съм сама тук и реших да извикамМнемозина написа:Здрасти.
Аз съм тук засега и се чудя какво да му отговарям на Гаспода, дето спори с мен.
И аз какво да правя - отговарям му, нищо че не помня за какво спорехме.
Ха добре дошлалаKaterina написа:eeееееееейййййййййййй, хорааааааааа, има ли някой тук?:roll::roll::roll:

А да, попрехвърлих и видях. Спорите, ама в монолог и един по един слизате от сцената.Мнемозина написа:От вчера насам спори.Katerina написа:Е къде спори, аз прочетох, че съм сама тук и реших да извикамМнемозина написа:Здрасти.
Прочетох някъде из темите за котето ти. Една такава познайница дето ми бяха оставили да гледам за седмица, избяга през балкона. Върна се след три дни. Гладна, мръсна и бременна.
Ха, че аз и преди съм идвала.Gaspode написа:Ха добре дошлалаKaterina написа:eeееееееейййййййййййй, хорааааааааа, има ли някой тук?:roll::roll::roll:
Аааа, да!Gaspode написа:За мечтите, за мечтите е спорТаМнемозина написа:От вчера насам спори.Katerina написа:Е къде спори, аз прочетох, че съм сама тук и реших да извикамМнемозина написа:Здрасти.
Вярно бе!
Ама аз мечтите много държа да си останат мечти, щото иначе после...
Пък ти някак направо ги консумираш, мечтаейки.
Panta rhei...
Това е обнадеждаващо, но при нас дните станаха вече шест.Katerina написа: Прочетох някъде из темите за котето ти. Една такава познайница дето ми бяха оставили да гледам за седмица, избяга през балкона. Върна се след три дни. Гладна, мръсна и бременна.
А идеята беше да се върне точно гладна, мръсна и особено бременна.
Абе каквото - такова.
Последно промяна от Мнемозина на 30.01.09, 22:12, променено общо 1 път.
Panta rhei...
И ненаситен при това!Gaspode написа:Лошо няма беМнемозина написа:Аааа, да!
Вярно бе!
Ама аз мечтите много държа да си останат мечти, щото иначе после...
Пък ти някак направо ги консумираш, мечтаейки.
Ден да мине, друга да дойде
За мечти ми е думата
Поне на седмица ги сменяй, може ли такова разхищение!
Panta rhei...
Може да и е харесало мърсуването.Мнемозина написа:Това е обнадеждаващо, но при нас дните станаха вече шест.Katerina написа:А да, попрехвърлих и видях. Спорите, ама в монолог и един по един слизате от сцената.Мнемозина написа:От вчера насам спори.Katerina написа:Е къде спори, аз прочетох, че съм сама тук и реших да извикамМнемозина написа:Здрасти.
И аз какво да правя - отговарям му, нищо че не помня за какво спорехме.![]()
Прочетох някъде из темите за котето ти. Една такава познайница дето ми бяха оставили да гледам за седмица, избяга през балкона. Върна се след три дни. Гладна, мръсна и бременна.
А идеята беше да се върне точно гладна, мръсна и особено бременна.
Абе каквото - такова.
Благодаря ти.Katerina написа: Може да и е харесало мърсуването.Онази, за която ти говоря, направи още два безуспешни опита при затворени прозорци. Качваше се по стъклото. Твоята явно е по-предвидлива. Иска да навакса, че знае ли кога пак ще и се случи. Дано се появи.
Тя само ако подозира какъв интерес е предизвикала в клуба, веднага ще се засрами и ще се прибере...
Panta rhei...
Gaspode написа:И тва ми било приятел[unknown] написа:Ритни го по кокалчето.Мнемозина написа:Здрасти.
Аз съм тук засега и се чудя какво да му отговарям на Гаспода, дето спори с мен.Ще спори той...ама, ха...
Шъ видиш ти
Ще дойда при теб и ще има да черпиииииш
Тоя па с черпене ще ме плаши
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мнемозина написа:Благодаря ти.Katerina написа: Може да и е харесало мърсуването.Онази, за която ти говоря, направи още два безуспешни опита при затворени прозорци. Качваше се по стъклото. Твоята явно е по-предвидлива. Иска да навакса, че знае ли кога пак ще и се случи. Дано се появи.
Тя само ако подозира какъв интерес е предизвикала в клуба, веднага ще се засрами и ще се прибере...
Мръсницата му с мръсница.