Това е "тяхната си" учителка:)
Ако си сберяла достатъчно хлапета за цял клас, щяла да остане в училище и да си бъдат наблизо.
Помислих си, че ще се чувствам отлично в първи клас
Занималня имат ли, да дойда и аз? Макар че предпочитам в детската градина, там спят следобед.majemela4ka написа:Днес щерката четвъртокласничка се прибира от даскало и ми вика: хайде да намерим първокласници за госпожица Бонбончева!
Това е "тяхната си" учителка:)
Ако си сберяла достатъчно хлапета за цял клас, щяла да остане в училище и да си бъдат наблизо.
Помислих си, че ще се чувствам отлично в първи клас
и занималня, и двор, и библиотека за следобедна дрямкаМнемозина написа:
Занималня имат ли, да дойда и аз? Макар че предпочитам в детската градина, там спят следобед.
Грийн и Незнайния имат нужда от опресняване на познанията за литературните родове и жанрове... абе може да се посъберем.
Оооо, да и аз искам в детската, щото тука сега ме мъчат да решавам задачи за първи класМнемозина написа: Занималня имат ли, да дойда и аз? Макар че предпочитам в детската градина, там спят следобед.
Грийн и Незнайния имат нужда от опресняване на познанията за литературните родове и жанрове... абе може да се посъберем.
давай Данчо да го записваме в първи клас, учителката не е за изпускане4avdar4e написа:
Оооо, да и аз искам в детската, щото тука сега ме мъчат да решавам задачи за първи клас
Мнемо, пък в яслата е още по-хубаво, там даже те хранят:rotfl24:
Не, не, не искам да ме хранят.4avdar4e написа:Оооо, да и аз искам в детската, щото тука сега ме мъчат да решавам задачи за първи класМнемозина написа: Занималня имат ли, да дойда и аз? Макар че предпочитам в детската градина, там спят следобед.
Мнемо, пък в яслата е още по-хубаво, там даже те хранят:rotfl24:
Отсега викаш?? Ми колко му е.. Щом сега ще поема 1-ви клас, тамън като станат четвърти, идва неговия редmajemela4ka написа: давай Данчо да го записваме в първи клас, учителката не е за изпускане
впрочем ще приемат първолачета за паралелка с руски език, сигур щото руското се пука по шевовете:winkw:
Не става така.4avdar4e написа:Отсега викаш?? Ми колко му е.. Щом сега ще поема 1-ви клас, тамън като станат четвърти, идва неговия редmajemela4ka написа: давай Данчо да го записваме в първи клас, учителката не е за изпускане
впрочем ще приемат първолачета за паралелка с руски език, сигур щото руското се пука по шевовете:winkw:
Пък и с руския ще помагам, както досега с немски и английский
Именно!!Мнемозина написа:
Не става така.
За да поеме първи клас и след четири години, трябва да й се събере клас сега. Т.е. спешно до септември трябва да се родят и отгледат двайсетина седемгодишни деца.
Иначе няма да се получи.
Нали, нали?majemela4ka написа:Именно!!Мнемозина написа:
Не става така.
За да поеме първи клас и след четири години, трябва да й се събере клас сега. Т.е. спешно до септември трябва да се родят и отгледат двайсетина седемгодишни деца.
Иначе няма да се получи.
Каква си умница!
ако можеше и бащите им да ги родят:rotfl24:
не може да нЕма и друг начин:winkw:Мнемозина написа: Нали, нали?
Обаче раждането не си го давам на никого.
Ами... остана да се разберем коя по колко ще ражда и...
За кое?majemela4ka написа:не може да нЕма и друг начин:winkw:Мнемозина написа: Нали, нали?
Ами... остана да се разберем коя по колко ще ражда и...
за намирането на петнайсетина хлапета в подходяща възрастМнемозина написа:За кое?majemela4ka написа:не може да нЕма и друг начин:winkw:Мнемозина написа: Нали, нали?
Ами... остана да се разберем коя по колко ще ражда и...![]()
абе училищата в центъра не са ли по принцип винаги с най-много децаmajemela4ka написа:
за намирането на петнайсетина хлапета в подходяща възраст
малката е във втори клас и са единствена паралелка, нямало деца
Да бе, закачах се.majemela4ka написа:
и аз се чудехlatrevw написа:абе училищата в центъра не са ли по принцип винаги с най-много децаmajemela4ka написа:
странно ми се струва това да няма деца и да не може да се сформира паралелка, или пък училището нещо е с кофти слава?
закачай се тиМнемозина написа: Да бе, закачах се.И моята малка е във втори клас и не се сещам за познати с шестгодишни деца.
Остави.majemela4ka написа:закачай се тиМнемозина написа: Да бе, закачах се.И моята малка е във втори клас и не се сещам за познати с шестгодишни деца.
нямам против
и бебе ми се гушка
лятото е скороМнемозина написа:Остави.majemela4ka написа:закачай се тиМнемозина написа: Да бе, закачах се.И моята малка е във втори клас и не се сещам за познати с шестгодишни деца.
нямам против
и бебе ми се гушка
Имам си племенник точно за гушкане, обаче е чак във Варна.
Аха, с всеки ден приближава.majemela4ka написа: лятото е скоро
не плачИ

Бе. Де да знам сега дали да се обаждам. Аз натам съм тръгнал, края на седмицата ще е. Ма като не ми се гушкат бебета...Мнемозина написа:
Остави.
Е нищо де, аз сега нали чакам котенца.Green Light написа:Бе. Де да знам сега дали да се обаждам. Аз натам съм тръгнал, края на седмицата ще е. Ма като не ми се гушкат бебета...Мнемозина написа:
Остави.
Хич никаква услуга, начи, не мога да ти вържа.