хахахахbead_ написа:
аз докато се доредя и вие сте разнищили темата, направо на дреп сте я направили!!!???!!!
никво уважение, така да се каже, към персоналното адресиране
винаги съм знаела, че тук е Мястото
хахахахbead_ написа:
аз докато се доредя и вие сте разнищили темата, направо на дреп сте я направили!!!???!!!

теб, определено, шъ тъ цитирам в работата сиGaspode написа:Аз да се вметна в темата... като един импотентен по всички въпроси човек
Имам отрицателно отношение към тази марка бира. И тя се дължи на едно точно определено нещо - обичаХ да пия Каменица на времето... тази Каменитза, написана на латиница, ме кара да се чуствам чужденец в собствената си страна. А специално тази каменитЗа лев само затвърди отрицателното ми отношение - ако намекват нещо за лъва в герба или въупште за нещо такова, нека поне го напишат на български.
Значи като реклама или като маркетингова стратегия изписването на името на латиница си е свършило работата - запомнил съм малката, откроява се от другите и прочее и прочее. И твърдо я избягвам. Въпреки, че тъмната е хубаваНо поне като пия чужди марки нека са си наистина чужди.
Тъпото е, че май не останаха родни бири с родни имена. Деба, толкова ли са им големи продажбите в чужбина, че да е оправдано такова отношение към местните потребители? Тъпотия някаква...

4avdar4e написа:
Ако знаеш колко смешно ми стана, Сноу, защото изневиделица се сетих за подписа на Джоанката: "Всичко е в ръцете ми ... мамка му" и всичките интерпретации на това послание:rotfl24:

при кой ще взимаш изпит да ти кажа какво да пишешsnowprincess написа:хахахахbead_ написа:
винаги съм знаела, че тук е Мястото
да, може и обратнотоfrisky lioness написа:или обратноsnowprincess написа: а и да подтикне към действие, за да продаде продукта
като при Гаспод и мен:lol::lol:

този иска работи за 7-ци, за да пише 6, перфекционист еbead_ написа:
при кой ще взимаш изпит да ти кажа какво да пишеш:blum:

О, разбира се, че ми се е случвалоsnowprincess написа:да, може и обратнотоfrisky lioness написа:или обратноsnowprincess написа: а и да подтикне към действие, за да продаде продукта
като при Гаспод и мен:lol::lol:
или - аз пробвах бонбони "мерси", след като гледах рекламата, но не ми харесаха на вкус и повече няма да повторя
на теб не ти ли се е случвало, след като гледаш някаква реклама, да изпробваш продукта или услугата

дай скайп... имам нещо за 7-ца:winkw:[/img]snowprincess написа:този иска работи за 7-ци, за да пише 6, перфекционист еbead_ написа:
при кой ще взимаш изпит да ти кажа какво да пишеш:blum:
на предишния изпит при него по културна антропология имах 5, щото не съм била вложила творческо усилие, а иначе работата ми беше перфектна
а тук няколко другарчета знаят, че на дърти години станах зубрачка и бележкарка, по-ниска оценка от 6 не харесвам
mariapancheva_70bead_ написа:
дай скайп... имам нещо за 7-ца:winkw:[/img]

Имаме различни вкусовеsnowprincess написа:и тях не харесах, предпочитам вкуса на бейк ролсfrisky lioness написа:Например брускети Маррети бях опитала и одобрила далеч преди да започне масовото им рекламиране:winkw:

И сега какво? Ние поддържахме тук огъня, докато се появиш, а ще си останем в неведение накрая...bead_ написа:
боза... с пасти...snowprincess написа: си кажете мнението за тая биръ
http://bgkulinar.net/news.php?newsid=2273
Тя ша свирне кат и пишат 6:lol::lol:Мнемозина написа:И сега какво? Ние поддържахме тук огъня, докато се появиш, а ще си останем в неведение накрая...bead_ написа:

Ahа ясно ми стана вече. Обаче то това не се ли прави на по-предварителен етап, където се тестват концепциите, средствата, образите и въздействието върху аудиторията и се избира между две и повече концепции ? А не когато парите са похарчени и рекламната капмания върви? Мда, иначе е много интересно.snowprincess написа:
немой с лошо, мнемо.Мнемозина написа:И сега какво? Ние поддържахме тук огъня, докато се появиш, а ще си останем в неведение накрая...bead_ написа:
Предизвикваш ме, а?bead_ написа:немой с лошо, мнемо.Мнемозина написа:И сега какво? Ние поддържахме тук огъня, докато се появиш, а ще си останем в неведение накрая...bead_ написа:
дай и ти скайп и си в кюпа:winkw:
надявах се да не обърнеш внимание.Мнемозина написа:
Предизвикваш ме, а?
Мислиш, че не мога ли?