За всички скорошни рожденици и не само.
После копи-пейст в youtube. - http://www.youtube.com/watch?v=niIJ9Yb-xwQ това от мен
Fairy of the Flowers написа:http://www.hit40uk.com/birthdaycalendar ... 9/1/1.html
За всички скорошни рожденици и не само.

frisky lioness написа:Fairy of the Flowers написа:http://www.hit40uk.com/birthdaycalendar ... 9/1/1.html
За всички скорошни рожденици и не само.:lol::lol::lol:
Благодаря, но закъсня, мила:blum::winkw:
Незнайният те изпреварИ:winkw:
Спокойно, тук само писатели сме се събрали, никой не чете...Fairy of the Flowers написа:ЕЕЕееее, кога бе.

[unknown] написа:Спокойно, тук само писатели сме се събрали, никой не чете...Fairy of the Flowers написа:ЕЕЕееее, кога бе.
Моля, моля:mad:[unknown] написа:Спокойно, тук само писатели сме се събрали, никой не чете...Fairy of the Flowers написа:ЕЕЕееее, кога бе.

същи литературен клуб хахаха[unknown] написа:Спокойно, тук само писатели сме се събрали, никой не чете...
Бих казала заспалковциholi_day написа:същи литературен клуб хахаха[unknown] написа:Спокойно, тук само писатели сме се събрали, никой не чете...

Може и да не се бута...frisky lioness написа: нали требе да се бута форума...

Не знам защо. Тост, знам, че съм харизматичен, но нали съм и скроменFairy of the Flowers написа: Обаче тебе най-много те повтарям май.![]()

frisky lioness написа:Бих казала заспалковци
Колкото - толкова.frisky lioness написа:
Моля, моля:mad:
Някои четем, че даже и коментираме
нали требе да се бута форума...
останахме хора колкото да изиграем "Седморката на Блейк"
Ох.frisky lioness написа:
П.П. А, сетих се...Да споделя. Вчера бях на куклен театър. Страхотна сценография и режисура. Много ми хареса. Изкефих се, доколкото това беше възможно, предвид факта, че бях заобиколена от десетки седмокласници, които, Бога ми, идея нямам защо госпожите бяха решила да водят на театър...Първо се питах защо точно на този и то на куклен, не че куклените театри са като едно време, де, а не на Драматичния, например, но след като ги видях и чух в салона, не можех изобщо да си ги представя в Драматичния:blink::shocked:
Ужас и безумие
Ако няма бутанеМнемозина написа:Колкото - толкова.frisky lioness написа:
Моля, моля:mad:
Някои четем, че даже и коментираме
нали требе да се бута форума...
останахме хора колкото да изиграем "Седморката на Блейк"
Не го мисля като бутане на форума.
Правя, каквото ми е приятно и се срещам тук с хора, с които обичам да си приказвам.
Ох.frisky lioness написа:
П.П. А, сетих се...Да споделя. Вчера бях на куклен театър. Страхотна сценография и режисура. Много ми хареса. Изкефих се, доколкото това беше възможно, предвид факта, че бях заобиколена от десетки седмокласници, които, Бога ми, идея нямам защо госпожите бяха решила да водят на театър...Първо се питах защо точно на този и то на куклен, не че куклените театри са като едно време, де, а не на Драматичния, например, но след като ги видях и чух в салона, не можех изобщо да си ги представя в Драматичния:blink::shocked:
Ужас и безумие
И аз съм хулиганствала на онази възраст, то си е нормално. Но тогава сякаш не ни водеха организирано.
Все си мисля, че както и да се държат, все нещо им остава в главите. Поне на някои.

Знам.frisky lioness написа: Ако няма бутане
скоро няма да има форум, в който да се отбиват хората, дори и за малко:winkw:
Снощи ми хареса, независимо от копанията
Тебе ще те оставим да затвориш вратата...Мнемозина написа:Знам.frisky lioness написа: Ако няма бутане
Просто предпочитам да не го мисля по този начин.
Да ти хареса една постановка въпреки публиката, е постижение за постановката.

Не, просто аз успявам да "изключвам":winkw:Мнемозина написа:Знам.frisky lioness написа: Ако няма бутане

Е, значи постижение и за теб тогава.frisky lioness написа:
Не, просто аз успявам да "изключвам":winkw:
Това заплаха ли е?[unknown] написа:Тебе ще те оставим да затвориш вратата...Мнемозина написа:Знам.frisky lioness написа: Ако няма бутане
Не бе, просто така си мисля. Че като му дойде времето да се хлопнат портите, ти ще го направиш, щото ще си последната.Мнемозина написа:
Това заплаха ли е?

Начи прогнозираш, че няма да има други столетници-форумци?[unknown] написа:Не бе, просто така си мисля. Че като му дойде времето да се хлопнат портите, ти ще го направиш, щото ще си последната.
Тогава ще го мислим. Еще не вечер...holi_day написа:Начи прогнозираш, че няма да има други столетници-форумци?[unknown] написа:Не бе, просто така си мисля. Че като му дойде времето да се хлопнат портите, ти ще го направиш, щото ще си последната.:blum:

Интересно ми е защо така ти изглежда, но няма да питам, щото и без това си неразговорлив напоследък.[unknown] написа:Не бе, просто така си мисля. Че като му дойде времето да се хлопнат портите, ти ще го направиш, щото ще си последната.Мнемозина написа:
Това заплаха ли е?
Ама, аз нали затова написах еще не вечер...Макар че сме останали една шепа корсари...Мнемозина написа:Интересно ми е защо така ти изглежда, но няма да питам, щото и без това си неразговорлив напоследък.[unknown] написа:Не бе, просто така си мисля. Че като му дойде времето да се хлопнат портите, ти ще го направиш, щото ще си последната.Мнемозина написа:
Това заплаха ли е?
Знаеш ли, толкова предвиждания съм чела за това как клубът ей сега ще се разпадне, толкова пъти съм се подготвяла за края му и толкова пъти съм оставала изненадана, че, да ти кажа, вече престанах да мисля за това. Даже спрях да вярвам в неизбежността на този край.
Тъй де, може и безсмъртни да се окажем.
Никога нищо не се знае.