Пак се почва треперенето...
То пък вие каквото сте се разписали... май повече вас ще чакам, отколкото нея.
Аз всичко мога да понесаmajemela4ka написа: искам и аз котенце
ако ти не можеш да го понесеш, свиркай
Ох, чакайте, не бързайте, че синът ми снощи я пусна пак и сега я няма.majemela4ka написа:искам и аз котенце4avdar4e написа: След два месеца ми се обади, до тогава ще мисля дали мога да понеса още един домашен любимец
ако ти не можеш да го понесеш, свиркай
върна ли сеМнемозина написа:Като изпуснеш навън разгонена котка, колко време може да не се прибере, докато по един или друг начин престане да бъде разгонена?

Не.snowprincess написа:върна ли сеМнемозина написа:Като изпуснеш навън разгонена котка, колко време може да не се прибере, докато по един или друг начин престане да бъде разгонена?
В ботушите на комшиите погледна ли?Мнемозина написа:Не.snowprincess написа:върна ли сеМнемозина написа:Като изпуснеш навън разгонена котка, колко време може да не се прибере, докато по един или друг начин престане да бъде разгонена?
Но поне я няма по уличните платна, всеки ден проверяваме.
Не знам вече.
Снощи синът ми обикаля пак и каза, че на едно място имало огромно количество котки - явно там някой ги храни. Но беше по здрач и не е могъл да види дали тя е там.
А днес вали и са се скрили по мазетата.
Утре пак ще гледаме.

[unknown] написа: В ботушите на комшиите погледна ли?
Ще се върнеМнемозина написа:
Утре пак ще гледаме.

wow!Мнемозина написа:Върна се мръсницата!
Гладна, мърлява, за бременна още не знам! И на всичкото отдолу ходи из къщи и вдига крамолическа пропаганда, сякаш аз съм мърсувала две седмици по улиците, а не тя!
Ей сега ще проведа сериозен разговор с нея!
Не знам колко пъти я сънувах...
Мда.majemela4ka написа:wow!Мнемозина написа:Върна се мръсницата!
Гладна, мърлява, за бременна още не знам! И на всичкото отдолу ходи из къщи и вдига крамолическа пропаганда, сякаш аз съм мърсувала две седмици по улиците, а не тя!
ще си имам котенце, значи
т.е. подготвена си за момента, в който ти изтекат 2-те седмици мърсуванеМнемозина написа:Върна се мръсницата!
Супер новинаМнемозина написа:Върна се мръсницата!

Женските животни винаги са по-ДОМАШНИМнемозина написа:Слушам, слушам, много съм послушна аз.frisky lioness написа:
Супер новина
Аз кат думах, че ще се върне
Слушайте ме, бе хора, слушайте....
Ама при този мой опит с котките... Май ще се окаже, че женските животни са по-домашни.

как се върна, почука на вратата лиМнемозина написа:Върна се мръсницата!

Драскаше на балконската врата и врещеше възмутено.snowprincess написа:как се върна, почука на вратата лиМнемозина написа:Върна се мръсницата!
хубава новина

тази вечер на път от училище за вкъщи, девойките спориха как ще се казва котарачетоМнемозина написа:Мда.majemela4ka написа: wow!
Променила си е характера и цяла нощ й се спеше.
Като ти гледам подписа, в него има и двата варианта.majemela4ka написа:тази вечер на път от училище за вкъщи, девойките спориха как ще се казва котарачетоМнемозина написа:Мда.majemela4ka написа: wow!
Променила си е характера и цяла нощ й се спеше.
малко преди точката ми на кипене, решиха да замразят спора, докато се изясни дали ще е момченце или пък момиченце:rotfl24: