Бербатов и Юнайтед отново на върха
- Green Light
Бербатов и Юнайтед отново на върха
Аре, бе Куде! Къде си, бе човек?!
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2515566
Подкара ги най- накрая, тия пияници!
Re: Бербатов и Юнайтед отново на върха
Гигс набута супер гол. Иначе вчера Уест Хям бяха мнооо добри. А преди това Арсенал и Тотнъм направиха невероятно шоу. Нищо, че нямаше голове - страшен мач!!!Green Light написа:Аре, бе Куде! Къде си, бе човек?!
Мда... такива ми ти работи!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сех и бой?Мнемозина написа:ELBI написа:тук ли ще поръчаш и пиенето?Мнемозина написа:Ей в тая тема сега ще ви пожелая добро утро и хубава седмица!![]()
Рано е за друго. А дисциплината трябва да се поддържа.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз не пледирам за поддържане на дисциплината ;)Мнемозина написа:Щом те влече...ELBI написа:сех и бой?Мнемозина написа:ELBI написа:тук ли ще поръчаш и пиенето?Мнемозина написа:Ей в тая тема сега ще ви пожелая добро утро и хубава седмица!![]()
Рано е за друго. А дисциплината трябва да се поддържа.![]()
Важното е да има ред.ELBI написа:аз не пледирам за поддържане на дисциплината ;)Мнемозина написа:Щом те влече...ELBI написа:сех и бой?Мнемозина написа:
Рано е за друго. А дисциплината трябва да се поддържа.![]()
И ако си избрал да е "кафе, сех и бой", то той да се спазва дисциплинирано.
Бива ли сега на един дева да ги обяснявам тия неща?
Panta rhei...
- Green Light
Аха, аха!ELBI написа:Гигс набута супер гол. Иначе вчера Уест Хям бяха мнооо добри. А преди това Арсенал и Тотнъм направиха невероятно шоу. Нищо, че нямаше голове - страшен мач!!!Green Light написа:Аре, бе Куде! Къде си, бе човек?!
Най- после лаф за футбол!
- snowprincess
о, както се върнах - веднага почнах да се оправям и ... премиършип... абе това си е футбол...Green Light написа:Аха, аха!ELBI написа:Гигс набута супер гол. Иначе вчера Уест Хям бяха мнооо добри. А преди това Арсенал и Тотнъм направиха невероятно шоу. Нищо, че нямаше голове - страшен мач!!!Green Light написа:Аре, бе Куде! Къде си, бе човек?!
Най- после лаф за футбол!
- Green Light
Не четеш, не четеееш! Писах че ще идвам, та няма да съм хич далече. Тоя път няма мърдане, края на седмицата, в най- гадното време ще навртя километри колкото за 6 месеца. Матей Миткалото ряпи да яде!snowprincess написа:айде да спамим (Грийн не мож да ме набие, далеко съм):lol:Мнемозина написа:Ей в тая тема сега ще ви пожелая добро утро и хубава седмица!
на мен ми хареса филма за гейшата снощи, не бях го гледала преди
хубава седмица
Ти засега си му далеч, ама аз май не съм съвсем.snowprincess написа:айде да спамим (Грийн не мож да ме набие, далеко съм):lol:Мнемозина написа:Ей в тая тема сега ще ви пожелая добро утро и хубава седмица!
хубава седмица
Добре, че не го гледах снощния филм!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ооо, филмът е жестокМнемозина написа:Ти засега си му далеч, ама аз май не съм съвсем.snowprincess написа:айде да спамим (Грийн не мож да ме набие, далеко съм):lol:Мнемозина написа:Ей в тая тема сега ще ви пожелая добро утро и хубава седмица!
хубава седмица
Снощи го пропунах, но е наистина невероятен
Нищо не знам за книгата:?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ето, ти си по-далеч, спамете си със Сноу, пък аз Грийн като замине за Варна ще го гледам и ще се включа.frisky lioness написа:Ооо, филмът е жестокМнемозина написа:Ти засега си му далеч, ама аз май не съм съвсем.snowprincess написа:айде да спамим (Грийн не мож да ме набие, далеко съм):lol:Мнемозина написа:Ей в тая тема сега ще ви пожелая добро утро и хубава седмица!
хубава седмица
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
стига бе! верно ли е жесток? аз съм чела книгата и затова не се юрнах да гледам филма, кой участва?frisky lioness написа: Ооо, филмът е жесток
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
не съм прочела, но се брой ти за набит ако не се обадишGreen Light написа: Не четеш, не четеееш! Писах че ще идвам, та няма да съм хич далече. Тоя път няма мърдане, края на седмицата, в най- гадното време ще навртя километри колкото за 6 месеца. Матей Миткалото ряпи да яде!
обещавам да не те карам да пренасяш мебели

- snowprincess
- Green Light
Няма, бе Сноу! Кой брои варналиите за хора, извън сезона?snowprincess написа:не съм прочела, но се брой ти за набит ако не се обадишGreen Light написа: Не четеш, не четеееш! Писах че ще идвам, та няма да съм хич далече. Тоя път няма мърдане, края на седмицата, в най- гадното време ще навртя километри колкото за 6 месеца. Матей Миткалото ряпи да яде!
обещавам да не те карам да пренасяш мебели![]()
Ще бързам, много. Сигурно ще пътувам сряда през нощта, за да успея с бачкането в четвъртък из вашия край. Петък сутринта трябва задължително да съм обратно тук. В културния, цивилизован свят.
Още по- хубаво- четвъртък вечер, че ми трябва подготовка.
Съжалявам! Друг път! Времето е наше.
ти така си постели, че искаш-неискаш много ше бързаш. глей да не те хванат... наточили са томахавки морските и са разлепили твоя снимка из околията "търси се"Green Light написа:
Няма, бе Сноу! Кой брои варналиите за хора, извън сезона?
Ще бързам, много. Сигурно ще пътувам сряда през нощта, за да успея с бачкането в четвъртък из вашия край. Петък сутринта трябва задължително да съм обратно тук. В културния, цивилизован свят.
just perfect
- Green Light
Аз снимки още не ъм видял, обаче от сутринта са пуснали търсачи на глави и тук. Имам доказателства. Примката се затяга.bead_ написа:ти така си постели, че искаш-неискаш много ше бързаш. глей да не те хванат... наточили са томахавки морските и са разлепили твоя снимка из околията "търси се"Green Light написа:
Няма, бе Сноу! Кой брои варналиите за хора, извън сезона?
В Русия съм! Рагаци, в Русия съм, бе!