"Виртуалник"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"Виртуалник"
...рано сутринта я измислих тази дума
По повод размяна на електронни писма с човек, с когото мажех и трябваше да говоря
"очи в очи"
По повод размяна на електронни писма с човек, с когото мажех и трябваше да говоря
"очи в очи"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: "Виртуалник"
Аз напоследък предпочитам да си контактувам с една от шефките ми по мейла, щото иначе стават едни безкрайни разговори и реално не ми остава време да работя.frisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
Ама "виртуалник" за човека или за кореспонденцията се отнася?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За хоратаМнемозина написа:Аз напоследък предпочитам да си контактувам с една от шефките ми по мейла, щото иначе стават едни безкрайни разговори и реално не ми остава време да работя.frisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
Лежа си в леглото и си мисля
"Абе, ние да не сме някакви виртуалници, та да си пишем електронни писма, б@си":blink::shocked:
Ти някакви асоциации с клюкарник ли правиш?:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не, не с клюкарник. Всъщност никаква асоциация не направих...frisky lioness написа:
За хората
"Абе, ние да не сме някакви виртуалници, та да си пишем електронни писма, б@си":blink::shocked:
Ами не знам какво те е възмутило толкова, зависи и от какъв характер е бил разговорът. Аз понякога предпочитам писмата, защото после може да забравя разговора и примерно уговорен час или нещо друго такова да ми изхвърчи от главата.
Удобство си е, защо да не се ползва.
Макар че те разбирам от друга страна, аз така не искам машина за хляб примерно, защото обичам да меся и за тестото смятам, че е най-добре да му направиш магията със собствените си ръце.
Panta rhei...
ако попиташ гугъл преди теб са измислили думатаfrisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
"очи в очи"? ми така можеше да отнесе пердах човекът
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Аз за книжните писма се замислих, покрай тоя пост. Не мога точно да определя, ама май ми липсват. Не ви знам почерка, примерно.frisky lioness написа:За хоратаМнемозина написа:Аз напоследък предпочитам да си контактувам с една от шефките ми по мейла, щото иначе стават едни безкрайни разговори и реално не ми остава време да работя.frisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
П.П. Но добре, че вие не знаете моя. Тва е много добре.
И слава Богу!Green Light написа:Не ви знам почерка, примерно.
Вече изобщо не мога да пиша на ръка - особено след като се повредих с бързопис и с някакви стенографски елементи.
Направо ме е срам, като се наложи да напиша нещо.
Panta rhei...
- Green Light
Моля за обяснение. Какво е "епистоларна култура"
Примерно постинг от сорта:
Пуснато от гринлайт тогава, в толко и толко часа:
"Уважаеми клубари. Моля ви, коленопреклонно, бъдете така любезни да ми обясните значението на термина инджектипляктор. Ваш. Гринлайт"
представя ли моята епистоларна култура. Според мен- да.
Пример 2
- Клубари
Пуснато от клубари тогава, в малко по- късно часа:
- Опа
Пуснато, сещате се...:
- Кво е инждектипляктор?
И натам:
- микровълнов ли?
- ба ли го?
- ако е зелен, тва е круша
-ОК
– не е круша, бе
– ми кво е
–Ако е микровълнов е печка Филипс
-ОК, разбрах
–тъпанар
Според мен тва не е представител на клубо-гриновата епистоларна култура.
Писмото ли представлява епистоларно творчество? Само то ли? Всичко ли писано? Ми чата?
Примерно постинг от сорта:
"Уважаеми клубари. Моля ви, коленопреклонно, бъдете така любезни да ми обясните значението на термина инджектипляктор. Ваш. Гринлайт"
представя ли моята епистоларна култура. Според мен- да.
Пример 2
- Клубари
Пуснато от клубари тогава, в малко по- късно часа:
- Опа
Пуснато, сещате се...:
- Кво е инждектипляктор?
И натам:
- микровълнов ли?
- ба ли го?
- ако е зелен, тва е круша
-ОК
– не е круша, бе
– ми кво е
–Ако е микровълнов е печка Филипс
-ОК, разбрах
–тъпанар
Според мен тва не е представител на клубо-гриновата епистоларна култура.
Писмото ли представлява епистоларно творчество? Само то ли? Всичко ли писано? Ми чата?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пфу:mad:holi_day написа: ако попиташ гугъл преди теб са измислили думата
и за измислячка на думи не ставам:(:crying:

Фриски, бе, "виртуалист" звучи по-уважително някак си.frisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
Не знам дали съм я измислила думата обаче...
Panta rhei...
Аз ще вми снимам утре една рекламна табела. Пред един магазин за климатици. Представете си, тоя магазин се казва "Климакс"Мнемозина написа:Фриски, бе, "виртуалист" звучи по-уважително някак си.frisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
Не знам дали съм я измислила думата обаче...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

[unknown] написа:Аз ще вми снимам утре една рекламна табела. Пред един магазин за климатици. Представете си, тоя магазин се казва "Климакс"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Някаква връзка с горещите вълни ще да са направили.[unknown] написа: Аз ще вми снимам утре една рекламна табела. Пред един магазин за климатици. Представете си, тоя магазин се казва "Климакс"
Panta rhei...
- Green Light
Уф! Начи, сега си измислям слоган. Ако знаеш кви бисери раждам... чак страх ме хваща.[unknown] написа: Аз ще вми снимам утре една рекламна табела. Пред един магазин за климатици. Представете си, тоя магазин се казва "Климакс"
Човек от напъни губи представа...
може и "реалник"frisky lioness написа:...рано сутринта я измислих тази дума
"очи в очи"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Обещавам при първа възможност и наличие на настроение от моя страна,Green Light написа:
Аз за книжните писма се замислих, покрай тоя пост. Не мога точно да определя, ама май ми липсват. Не ви знам почерка, примерно.
П.П. Но добре, че вие не знаете моя. Тва е много добре.
да ти напиша едно писъмце.
После ще ти го сканирам и ще ти го постна тук
а може и по истинската поща да ти го изпратя:winkw:
От време на време пиша писма на мъж ми. На хартия

сбъркан чип?bead_ написа:непоправима романтичкаfrisky lioness написа:На хартия
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
бе, тя сигур му пише какво да купи от магазина и на това казва писмаbead_ написа:непоправима романтичкаfrisky lioness написа:На хартия
Фриски, шегувам се

човек дето измисля думи?!?... едва ли.snowprincess написа: бе, тя сигур му пише какво да купи от магазина и на това казва писма
:
п.п. освен, ако го прати за диаманти и той вместо 1,05ct се върне с нещо 3,8ct. такива недоразумения трябва да се избягват и те оправдават даване на напътствия в писмена форма. иначе дали ще купи кисело родопея или елби едва ли е фатално...
just perfect
- Green Light
Бе! Важно си е!bead_ написа:човек дето измисля думи?!?... едва ли.snowprincess написа: бе, тя сигур му пише какво да купи от магазина и на това казва писма
:
п.п. освен, ако го прати за диаманти и той вместо 1,05ct се върне с нещо 3,8ct. такива недоразумения трябва да се избягват и те оправдават даване на напътствия в писмена форма. иначе дали ще купи кисело родопея или елби едва ли е фатално...
На! Глей!
http://missby.wordpress.com/2009/01/27/ ... i-mleka-2/
гледам, гледам... даже понякога се престрашавам и да ям от така нареченото кисело мляко. днес, като ми остане време, ще помисля сериозно върху въпроса кое ше ми накриви шапката повече - фалшименто кисело мляко или фалшименто диамант?!? предполагам, че пак ше си прав:winkw:Green Light написа:
Бе! Важно си е!
На! Глей!
just perfect
- Green Light
Естествено!bead_ написа:гледам, гледам... даже понякога се престрашавам и да ям от така нареченото кисело мляко. днес, като ми остане време, ще помисля сериозно върху въпроса кое ше ми накриви шапката повече - фалшименто кисело мляко или фалшименто диамант?!? предполагам, че пак ше си прав:winkw:Green Light написа:
Бе! Важно си е!
На! Глей!
Стига да не изядеш диаманта.
За това си има телефони.snowprincess написа:бе, тя сигур му пише какво да купи от магазина и на това казва писмаbead_ написа:непоправима романтичкаfrisky lioness написа:На хартия
Фриски, шегувам се
П.П. Веднъж дъщеря ми ме чула как казвам "само да не забравя довечера да пусна пералнята".
И вечерта намирам на пералнята залепено листче - ама така, че за да го видя, трябва да съм клекнала пред нея и да я пълня - надпис: мамо, да не забравиш довечера да пуснеш пералнята.
Добре, че ми напомни детето...
Panta rhei...
Помощница мамина златна.Мнемозина написа:П.П. Веднъж дъщеря ми ме чула как казвам "само да не забравя довечера да пусна пералнята".
И вечерта намирам на пералнята залепено листче - ама така, че за да го видя, трябва да съм клекнала пред нея и да я пълня - надпис: мамо, да не забравиш довечера да пуснеш пералнята.
Добре, че ми напомни детето...
Ф.Песоа
Ф.Песоа