мдааа[unknown] написа:Човека и сайт си има...
яка галерия
бе, да не би нещо да се присмиваме, а?!
шъ се възмутя
мдааа[unknown] написа:Човека и сайт си има...
интуитивни изследователи на родословни дърва и цепеници сме се събрали[unknown] написа:Тоя е правнук на Бай Ганьо...Мнемозина написа:
Ох, не мога!

holi_day написа:pishtova.free.bg/Мнемозина написа:О, то си го пишело в линка, ама кой да гледа.
Е, да, този род персони са по-... споделителни да го кажем.
няма форум в сайта
та ку се местим пак - да не се чудим къде
щом те е страх от пристрастяване... как шъ ти се обидя...Мнемозина написа::lol::lol:
Ти нали сега няма да ми се обидиш, ако не прочета интервютата... мисля, че началната страница ми е предостатъчна.
Да, трябва да внимавам много.holi_day написа:щом те е страх от пристрастяване... как шъ ти се обидя...Мнемозина написа::lol::lol:
Ти нали сега няма да ми се обидиш, ако не прочета интервютата... мисля, че началната страница ми е предостатъчна.
ку "залепнеш" за онази страница... опасно си е...
Ох, като чуя за Доган и се сещам за Политбайгън.Мнемозина написа:Ми да, ама като млъкнахте, и аз продължих да чета.
Това е за приятелите му - пускам както си е там:
Имам много приятели от политиката. Любим политик Ахмет Доган. Втория ми любим политик е бившия министър председател Симеон Сакскобурготски.
Голям приятел ми е Дон Цеци-евро рома , голям приятел ми е и Данчо Лечков, Иван Гарелов (БиТиВи), Слави Трифонов-шоумен номер 1 в България.
Имам много големи и богати приятели от цялата страна, които имат фабрики, заводи, хотели и ресторанти, които помагат като мен на бедните хора. Имам и много познати от ромите – Цар Киро, шефа на мишерето бай Начо. Обичат ме всички цигански воиводи на фамилии, обичат ме всички старлетки, плейбойки, всички манекенки и тийнеджъри, всички миски в България са ми приятелки.
Обичам да ходя в Пловдив при шефа на "Папарак" Алекс. Уважавам Георги от вестник "Шок". Главния редактор на вестник "Марица". Шефа на вестник "Tруд" и шефа на вестник "24 часа", всички журналисти от "Нощен Труд". Най-атрактивният ми приятел е от Къджали - Мишо Царя, който е уникат и много други приятели.
Имам около 2 милиона познати.

за какво ти е просветление пък на теб? А?latrevw написа:Ами да, стига сте спали.
Я да ме просветлите - в коя възраст човек е най-активен сексуално?
добре, може да разделим въпроса на две подкатегории - кога мъжете и кога жените?
п.п. не се приемат отговори от типа "субективно е, според обстоятелствата и т.н."
Не е започналМнемозина написа:На мен ми се ще да попитам как е започнал направо от 35-тата.holi_day написа:Впечатлена съм.Макаров написа:От 35 като съм започнал...до сега са над 80-90 борйки...в последствие разбах, че и дами от тук има
По-точно дама.

Аааа, ясно.frisky lioness написа: Не е започнал
Отговаря на въпроса
в коя възраст човек е най-активен сексуално?
Т.е. започнал е да става активен на 35 (преди това е бил пасивен)
и кат му е тръгналооооо
ни мой съ спре
та до сега (неясно кога и на колко е точно, може да е на 60:blink::shocked:):-)
Не се вижда добре, ама другата бас ловя, че е с терлъчки некакви вълнени плетени.[unknown] написа:Май се изкефи на тва-holi_day написа:мдааа[unknown] написа:Човека и сайт си има...
яка галерия
бе, да не би нещо да се присмиваме, а?!
шъ се възмутя, а?
Ми, фанал две мангалки...
Со- фи- я! Со- фи- я!snowprincess написа:и аз бяхlatrevw написа:
хахахаха, не е верно
аз на 18 бях фригидна
случайно го прочетох и реших да сплаша мъжовете (да ходят да се прегледат), дето са били много активни на младини и да успокоя тези, които сега са се активизиралиlatrevw написа:Ами да, стига сте спали.
Я да ме просветлите - в коя възраст човек е най-активен сексуално?
добре, може да разделим въпроса на две подкатегории - кога мъжете и кога жените?
п.п. не се приемат отговори от типа "субективно е, според обстоятелствата и т.н."

ни съ радвай, имам съмнението, че не всички варненки са били такива на младиниGreen Light написа:
Со- фи- я! Со- фи- я!
Ура, ура, ура!

И на мен денят ми беше супер гаден, споко. Но нямя да виня вас за това.frisky lioness написа:Благодаря, но следите остават[unknown] написа:Е, много си чувствителна...frisky lioness написа:Ще повърна![]()
![]()
Не беше честно
в понеделник сутрин:(![]()
Ама, заради теб, душице златна, я изтрих

VenseremosМнемозина написа:Аз пък съм полуболна и съм решила да виня точно вас![unknown] написа:
И на мен денят ми беше супер гаден, споко. Но нямя да виня вас за това.
Що не ми казахте сутринта да не излизам, м?

алоууу, темата е за sex!! то бива спам, ама чак дотам[unknown] написа:VenseremosМнемозина написа:Аз пък съм полуболна и съм решила да виня точно вас![unknown] написа:
Що не ми казахте сутринта да не излизам, м?

да ти имам асоциациите. sex пише на табелката... отваряш вратата и вътре кво?!?:rotfl24:[unknown] написа:Venseremos
Венсеремос! Венсеремос -
Это значит, что мы победим!
Дали, нали, обаче, защо, кога и как...
Изненадаbead_ написа:да ти имам асоциациите. sex пише на табелката... отваряш вратата и вътре кво?!?:rotfl24:[unknown] написа:Venseremos
Венсеремос! Венсеремос -
Это значит, что мы победим!
Дали, нали, обаче, защо, кога и как...

Ей така гръмко се поръча закуска, обяд и вечеря![unknown] написа:Секс!Секс!!Секс!!!
Не ме разбра, какт винаги или както почти винаги:winkw:[unknown] написа:

Наздраве, какво?[unknown] написа:Наздраве! Секс!Секс!!Секс!!!bead_ написа:
едно не мога да ти отрека - последователен си:rotfl24: