ходите ли на spa
Re: ходите ли на spa
Един път за няколко дни брои ли се??bead_ написа:просто питам...
- Света вода ненапита
о, не. това би трябвало да е самотно мероприятие. май.Мнемозина написа:И защо питаш?
Не, не съм под влияние на Гасподовата тема, само се чудя дали не си замислила някакъв особен вид клубен купон.
в момента е въпрос на мода. както преди време беше се наводнило с билярдни маси и само чукахме топките. и ми е много любопитно как се възприема. от вас.
just perfect
много ясно! че един път за няколко дни се брои за сериозна активност не само по отношение на тая дейност:winkw::blum:4avdar4e написа:Един път за няколко дни брои ли се??bead_ написа:просто питам...
just perfect
- Green Light
ако спиш в спа-то се брои по две!:blum:Метаморф написа:ходя да спя... това брои ли се?bead_ написа:просто питам...
just perfect
Има некои дейности, дето се зачитат само в обратен ред: по няколко пъти на денbead_ написа: много ясно! че един път за няколко дни се брои за сериозна активност не само по отношение на тая дейност:winkw::blum:
4avdar4e написа: Има некои дейности, дето се зачитат само в обратен ред: по няколко пъти на ден
just perfect
Ами точно като мода го възприемам.bead_ написа:о, не. това би трябвало да е самотно мероприятие. май.Мнемозина написа:И защо питаш?
Не, не съм под влияние на Гасподовата тема, само се чудя дали не си замислила някакъв особен вид клубен купон.
в момента е въпрос на мода. както преди време беше се наводнило с билярдни маси и само чукахме топките. и ми е много любопитно как се възприема. от вас.
Което май в моя случай значи, че не ме вълнува особено.
Както и всякакви такива саморазглезващи процедури. Неосъзната спартанка съм аз.
Panta rhei...