Развод на младо семейство
Проклятие
Я,мойта тема още си е тукинка.
Да взема да пиша в нея след всяко любовно разочарование, а?:)
Ми запознах се преди 4 месеца с една мадама в скайпа, дето живее на 230км от моя град; ама кво са тия километри за един Турист ;)
Почнахме да се срещаме веднъж месечно; в два от месеците направихме 2-3 поредни нощувки... и сексове си имаше и т.н.
Аз пък имах една мания да създавам всевъзможни общи чатове у скайпа. И единия го бях тематизирал като псувнярски. И нея не я бях добавил там. Ама брадчедка й... взела та копирала квито сочни съм ги нареждал там... гаджето прочело и ми излиза с номера че тва много я разочаровало и незнаела на кой мой образ да вярва...
Сега по мартенските празниси пак трябваше да се видим; да ми гостува за сефте във варна. Ама - ядец.
Не искала да дойде; искала да сложи край. Причини:
1. няма достатъчно силни чувства към мен. няма го пламъка
2. разстоянието.
Майка му стара; за втори път се заричам да обърна резбата. На третия вече ше го направя.
Пфу!
Не бе - честно; веднъж не се е е оплакала че й е зле с мен; пък не съм и аз такъв дебил да не усещам как й е;
верно че жените умеят добре да се прикриват и да играят роли (не сеопитвам да засегна нежния пол!!! ), ама честно ви казвам; не й вярвам, че къса с мен заради това , което казва...
Поздрави и сполай Ви ;)
Ми запознах се преди 4 месеца с една мадама в скайпа, дето живее на 230км от моя град; ама кво са тия километри за един Турист ;)
Почнахме да се срещаме веднъж месечно; в два от месеците направихме 2-3 поредни нощувки... и сексове си имаше и т.н.
Аз пък имах една мания да създавам всевъзможни общи чатове у скайпа. И единия го бях тематизирал като псувнярски. И нея не я бях добавил там. Ама брадчедка й... взела та копирала квито сочни съм ги нареждал там... гаджето прочело и ми излиза с номера че тва много я разочаровало и незнаела на кой мой образ да вярва...
Сега по мартенските празниси пак трябваше да се видим; да ми гостува за сефте във варна. Ама - ядец.
2. разстоянието.
Майка му стара; за втори път се заричам да обърна резбата. На третия вече ше го направя.
Пфу!
Не бе - честно; веднъж не се е е оплакала че й е зле с мен; пък не съм и аз такъв дебил да не усещам как й е;
верно че жените умеят добре да се прикриват и да играят роли (не сеопитвам да засегна нежния пол!!! ), ама честно ви казвам; не й вярвам, че къса с мен заради това , което казва...
Поздрави и сполай Ви ;)
Re: Проклятие
Охо, сфършиха ли варненките бря, че от търново там или от севлиево:mad: или от русе дориПоздрави и сполай Ви ;)
бе кво се притесняваш, живота е кратък любовното изкуство е вечно
ари наздрави:-)
п.п. резбата как ше я обръщаш
насам или натам
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
насам-натам, като го гледам какви ги дроби...Кент написа: п.п. резбата как ше я обръщаш
насам или натам
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Интернета е объркал не един и два животаturist написа:
Поздрави и сполай Ви ;)
разрушил е не една и две връзки....
дааааа
Скайпове, катове, форуми....
следите остават
Ако бях мъж щях да кажа
"*бало си мамата, ей..."
Късмет и продължавай да търсиш:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Турист, нима си чакал оплаквания ?! Според мен тя просто е изживяла момента, даже може и много да й е харесало с
теб ( сексуално), но просто да е преценила, че ти не си "нейният човек". Когато се оплакваш означава, че очакваш някаква промяна в отсрещната страна. Това доста често е трудно и почти невъзможно.
От друга страна между вас има голямо разстояние. Може на дамата да не й е достатъчно да се виждате 2, 3 пъти месечно. Всичко е предположения..."истината е някъде там" .
Пожелавам ти късмет със следващата, дерзай! :)
теб ( сексуално), но просто да е преценила, че ти не си "нейният човек". Когато се оплакваш означава, че очакваш някаква промяна в отсрещната страна. Това доста често е трудно и почти невъзможно.
От друга страна между вас има голямо разстояние. Може на дамата да не й е достатъчно да се виждате 2, 3 пъти месечно. Всичко е предположения..."истината е някъде там" .
Пожелавам ти късмет със следващата, дерзай! :)
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
- snowprincess
още ли живееш при майка си? ако - да, затова е скъсала с тебturist написа:Я,мойта тема още си е тукинка.
2. разстоянието.
Пфу!
Поздрави и сполай Ви ;)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
не е верно тваИнтернета е объркал не един и два живота
дааааа
мене ми създава само
позитивни емоции:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има и изключения:blum::winkw:Кент написа:не е верно тваИнтернета е объркал не един и два живота
дааааа
мене ми създава само
позитивни емоции:lol:
Пък може така да пишеш тук, та да те не бие жена ти довечера:blum::winkw:
Аз си имам теории
скоро ще напиша книга

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Е, нормално. Иде ли реч за любов и секс, всеки има мнение.ELBI написа:Все си мислех, че като пропускам латино сериалите никой няма да ги пуска по форумите...
7 страници изписани за Изаура и Алфредо. Баси...
Колкото до сериалите и те си имат аудитория:-)
Аз не съм в нея ! Бързам да се изключа.
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм готоваМагия написа:Книгата ти едва ли ще излезе скоро:-).
На мен темата ми е безкрайно интересна.
Защо не пуснеш една нова тема, в която
да споделиш теориите си ?
Може и да поспорим даже
нямам време и желание в монета
нито за дълги писаници
нито за спорове
Темата наистина е интересна:-)

мда... ако има сериал като Хаус, 24 или Бягство от затвора - шъ се включа...Магия написа:Е, нормално. Иде ли реч за любов и секс, всеки има мнение.ELBI написа:Все си мислех, че като пропускам латино сериалите никой няма да ги пуска по форумите...
7 страници изписани за Изаура и Алфредо. Баси...
Колкото до сериалите и те си имат аудитория:-)
Аз не съм в нея ! Бързам да се изключа.
Апропо, в тази 7 странична тема имаше ли секс? Къде по-конкретно, да не чета всичко
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
тук е мястото да те попитам(е) "а спомене ли се секс, къде е любовта?"Магия написа:Спомена се в разказа, че и "сексове имаше и т. н."
А и за мен спомене ли се любов, сексът е по дефолт.
Не, че е правилно, но ми са неразривно свързани.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
хазартен принципМагия написа:Тук нещата са различни. Всеизвестно е, че сексът не винаги предполага любов (да не кажа рядко).
Нещата са на принципа: " Тука има, тука нема":-)
Такъв е животът..
мисля, че е по-важно да са на принципа "тука става, там не става"
4avdar4e написа:Напоследък все по-яко ми се повдига като вляза тук и видя повдигната тема от памтивека.
Ами чавдарче извинявай
ама са притеснявам че поради рядкото си посещение на форума и хората ше ме забравят кой съм и отде бях.
та вместо да им го припомням - просто си вдигам стара темичка.
иначе ДА; аз бях онзи дето живееше с майка си и ДА - още е така
Банда - мерси за коментарите. Честно!!!
Тоя паturist написа: Ами чавдарче извинявай
ама са притеснявам че поради рядкото си посещение на форума и хората ше ме забравят кой съм и отде бях.
та вместо да им го припомням - просто си вдигам стара темичка.
иначе ДА; аз бях онзи дето живееше с майка си и ДА - още е така
Банда - мерси за коментарите. Честно!!!
И помня историята ти, да, но няма да се върна (дори и с пистолет до слепоочията) да чета (както и не чета никоя от повдигнатите от мъртвите теми!), защо просто с няколко изречения (има и нови хора все пак!) не резюмираш?! Пък ще си говорим, пишем, говорим, пък от дума на дума ...
turist написа:Я,мойта тема още си е тукинка.
2. разстоянието.
Пфу!
Поздрави и сполай Ви ;)
оооооооо...Турсита!
Споко, твоите неща поне в една тема се събират, за разлика от други.
Плюс това знаеш ли колко мъже ще ти завидят, че момата не те е стопила от обяснения, разяснения и "иди си - ела си"
Да влезе следващата - има за всеки, стига да се огледа.
Темата си ти е тука - твоя си е - дръж ни в течение
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.