Преобразовател - намазваш ръждясали метални повърхности и после само издухваш или изчеткваш падналата ръжда. Сега се продава по железариите под името "Зебра".Green Light написа:Преубразовател или грунд? Тоест да не допусне да ръждяса. Храносмилателния тракт.АВе написа:Влад написа:Хрумна ми да ви попитам, 3о4о-вци, какви мечтаехте да станете когато бяхте деца, и станахте ли такива като пораснахте? Този въпрос ме терзае във връзка с това, че ми се налага да сменя работата си, а това което до момента работя, беше втората ми детска мечта. Постигнахме ли, поне отчасти, мечтите си? Или ги променихме, за да отговарят на реалностите, които ни посрещнаха? Разкажете ми!
Сега мечтая само да стана дот ком милионер в зелено.
Какво мечтаете?
Re: Какво мечтаете?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Не, като че ли нищо не се е променило с мечтите ми.МЪЖжжж написа:Чудех се..
Какво ли е станало днес с мечтите ни.
Дали някой нещо е преборил, дали е променил, или сме си останали същите.
п.п. Странно... моята продължава да си е същата.Явно наистина е трудно..
Пусто...от "старата генерация съм"..Все некви "романси" бленувам..
Никога не съм тръгвала да осъществявам мечти. Дали защото са наистина неосъществими, дали защото искам да си останат мечти...
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Микробиолог
актриса
лекар/хирург
криминалист
Уви....
Може би обаче постигнах неща, за които никога не съм мечтала...
"Не получих нищо, за което се молих, а всичко, за което се надявах"
актриса
лекар/хирург
криминалист
Уви....
Последно промяна от frisky lioness на 23.02.09, 14:25, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
О, интересен въпрос/тема.
Мисля, че някои неща в живота на човека са динамични. Включително желания или мечти, когато си малък/млад. Вярно е, че тук-таме се намира по някоя мечта, която остава, но повечето се изменят или просто изчезват. Защото мирогледът ти се променя и мечтаното е вече или факт под някаква форма, или хич не е мечтано вече.
Иначе ... много от моите желания и мечти се изпълниха. Има и такива, които не станаха, но при мен това е динамичен процес и няма празно ;) Допускам, че при не малко хора е така...
Мисля, че някои неща в живота на човека са динамични. Включително желания или мечти, когато си малък/млад. Вярно е, че тук-таме се намира по някоя мечта, която остава, но повечето се изменят или просто изчезват. Защото мирогледът ти се променя и мечтаното е вече или факт под някаква форма, или хич не е мечтано вече.
Иначе ... много от моите желания и мечти се изпълниха. Има и такива, които не станаха, но при мен това е динамичен процес и няма празно ;) Допускам, че при не малко хора е така...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да, и аз горе-долу така.frisky lioness написа:Микробиолог
актриса
лекар/хирург
криминалист
Уви....
Това, което постигнах, ако то изобщо е постижение, разбира се, общо взето не го очаквах. Някак си само се получи.
Panta rhei...
- Green Light
Аз знам какво категорично не съм искал. На 4 г не съм искал да стана балетист за да не ми се случва да мириша дупетата на балерините. Това го знам със сигурност защото всичките ми баби и лели често и на висок глас съобщаваха тази моя воля далеч след възраста на която имах свои 4 годишни деца.Мнемозина написа:Да, и аз горе-долу така.frisky lioness написа:Микробиолог
актриса
лекар/хирург
криминалист
Уви....
Това, което постигнах, ако то изобщо е постижение, разбира се, общо взето не го очаквах. Някак си само се получи.
Естествено, след такава травма, балета и света загубиха. Така стават тия работи.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
мечтите са прекрасно нещо, карат ни да се взираме все напред и нататък и все по-далече, някъде там отвъд хоризонта :) радвам се, че сте възродили тази тема!
аз мечтаех да стана писателка, после пък сценарист, после пък мечтаех да съм пътешественичка...
не, не съм осъществила нито едно от тези свои въжделения, но пък това, което съм постигнала, изпитала и видяла от света ме кара да се чувствам не по-малко щастлива, отколкото, ако бях постигнала всичките си детски мечти и все още усещам приятния гъдел да се стремя напред, към онази линия, където небето и земята блажено се сливат
аз мечтаех да стана писателка, после пък сценарист, после пък мечтаех да съм пътешественичка...
не, не съм осъществила нито едно от тези свои въжделения, но пък това, което съм постигнала, изпитала и видяла от света ме кара да се чувствам не по-малко щастлива, отколкото, ако бях постигнала всичките си детски мечти и все още усещам приятния гъдел да се стремя напред, към онази линия, където небето и земята блажено се сливат
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Green Light написа:
Аз знам какво категорично не съм искал. На 4 г не съм искал да стана балетист за да не ми се случва да мириша дупетата на балерините. Това го знам със сигурност защото всичките ми баби и лели често и на висок глас съобщаваха тази моя воля далеч след възраста на която имах свои 4 годишни деца.
Естествено, след такава травма, балета и света загубиха. Така стават тия работи.
А мене баща ми не пусна да се запиша на спортни танци, за да не ме пипат момчетата по задника:lol::lol:
(действието се развива вече в 7-8-....и т.н. класове)
Аз му казах, че не е нужно да ходя на танци ако искам да ме пипат по задника

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Добър ден ! :)
ПОвечето от нещата, които наистина съм искала и мечтала са се сбъднали. За някои от тях чувствам удовлетворение,
за други се чудя, защо са ми били мечта. Както гласи онази китайска поговорка: " Внимавай какво си пожелаваш, може да се сбъдне".
Хубавато е, че все още има доста неща, за които мечтая и доста неща, в които вярвам. :)
ПОвечето от нещата, които наистина съм искала и мечтала са се сбъднали. За някои от тях чувствам удовлетворение,
за други се чудя, защо са ми били мечта. Както гласи онази китайска поговорка: " Внимавай какво си пожелаваш, може да се сбъдне".
Хубавато е, че все още има доста неща, за които мечтая и доста неща, в които вярвам. :)
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
- snowprincess
хахахаfrisky lioness написа:Аз му казах, че не е нужно да ходя на танци ако искам да ме пипат по задника:lol::lol::lol: (ама устакярка съм....била:winkw:)
едно такова си отглеждам вкъщи устато. да не съм се била страхувала от това, което момчетата ще искат от нея, а от това, което тя щяла да поиска от момчетата
just perfect
само да ти покажа ти какво си загубил - http://www.metacafe.com/watch/3279/revi ... _concepts/Green Light написа: Аз знам какво категорично не съм искал. На 4 г не съм искал да стана балетист за да не ми се случва да мириша дупетата на балерините. Това го знам със сигурност защото всичките ми баби и лели често и на висок глас съобщаваха тази моя воля далеч след възраста на която имах свои 4 годишни деца.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
което ми напомня думите на една съученичка към майка си, когато последната не я пуска на някакъв купон вечер (или за уикенд - не помня точно) "Ако се страхуваш за това, което може да стане някоя вечер или нощ, да те уверя, че то може да се свърши и денем!"bead_ написа:хахахаfrisky lioness написа:Аз му казах, че не е нужно да ходя на танци ако искам да ме пипат по задника:lol::lol::lol: (ама устакярка съм....била:winkw:)
едно такова си отглеждам вкъщи устато. да не съм се била страхувала от това, което момчетата ще искат от нея, а от това, което тя щяла да поиска от момчетата:shocked::evil: това става по време на преговори да я пусна ли да спи при една приятелка уикенда или да не я.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
белезници, въжета ...bead_ написа:моята стратегия я отчита тая възможност. и нощем, и денем - строг тъмничен режим:winkw:ELBI написа: "Ако се страхуваш за това, което може да стане някоя вечер или нощ, да те уверя, че то може да се свърши и денем!"
каквото се наложи. аз няма да се хабя нахалост да гледам бягство от затвора!!!??? ама де!!!???!!!ELBI написа:белезници, въжета ...bead_ написа:моята стратегия я отчита тая възможност. и нощем, и денем - строг тъмничен режим:winkw:ELBI написа: "Ако се страхуваш за това, което може да стане някоя вечер или нощ, да те уверя, че то може да се свърши и денем!"
just perfect
нито 24, нито Изгубениbead_ написа:каквото се наложи. аз няма да се хабя нахалост да гледам бягство от затвора!!!??? ама де!!!???!!!ELBI написа:белезници, въжета ...bead_ написа:моята стратегия я отчита тая възможност. и нощем, и денем - строг тъмничен режим:winkw:ELBI написа: "Ако се страхуваш за това, което може да стане някоя вечер или нощ, да те уверя, че то може да се свърши и денем!"
Това ако е за забавление...я си представи на 3-4 месец Гриина с тая нежна душа как щеше да се отврати и...да свитне резбата.latrevw написа: само да ти покажа ти какво си загубил - http://www.metacafe.com/watch/3279/revi ... _concepts/
- Green Light
Аабсолютно! Жени. 17, 18 годишни. Полуголи. Отвратителна работа.МЪЖжжж написа:Това ако е за забавление...я си представи на 3-4 месец Гриина с тая нежна душа как щеше да се отврати и...да свитне резбата.latrevw написа: само да ти покажа ти какво си загубил - http://www.metacafe.com/watch/3279/revi ... _concepts/
Мани недей...добре се е отказал.