Наздраве!
I will survive!!!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
I will survive!!!
Днес, 26 февруари, за малко не умрях. Догодина - курбан. Спаси ме каската на главата. И ако преди си я носех по навик, вече всеки ден ще й благодаря, ще я чистя, ще я поддържам в добро състояние, а като дойде време да я пенсионирам, ще я позлатя и ще засадя бонсай в нея.
Наздраве!

Наздраве!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: I will survive!!!
Наздраве! а-а-а-а...как го правите курбана в Южния парк?:winkw:Пенчо Заека написа:Днес, 26 февруари, за малко не умрях. Догодина - курбан. Спаси ме каската на главата. И ако преди си я носех по навик, вече всеки ден ще й благодаря, ще я чистя, ще я поддържам в добро състояние, а като дойде време да я пенсионирам, ще я позлатя и ще засадя бонсай в нея.
Наздраве!![]()
Блажени са бедните духом
Абе мани...чувството ми е познато. Аз нали съм си така...високичък.. и хората си ходят нормално а аз на 2-3 пъти съм се нокаутирвал в ниско поставени носещи греди по офисите.Пенчо Заека написа: Е няма де, нали ходим с каски:rotfl24:
Наздраве и дано да ти е за първо и последно
Добре, че всичко се е разминало, главоболието ще отшуми.
Не напразно има наредби за безопасна работа, разни предпазни средства.
Жалко, че много малко хора се съобразяват с правилата.
Често "пълнят" новините с разни трагични инциденти на работното място.
И "като се обърне колата, пътища много"
Не напразно има наредби за безопасна работа, разни предпазни средства.
Жалко, че много малко хора се съобразяват с правилата.
Често "пълнят" новините с разни трагични инциденти на работното място.
И "като се обърне колата, пътища много"
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Green Light
Пенчо Заека написа:Днес, 26 февруари, за малко не умрях. Догодина - курбан. Спаси ме каската на главата. И ако преди си я носех по навик, вече всеки ден ще й благодаря, ще я чистя, ще я поддържам в добро състояние, а като дойде време да я пенсионирам, ще я позлатя и ще засадя бонсай в нея.
Наздраве!![]()
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- snowprincess
ужас, много ли пострадаПенчо Заека написа:Днес, 26 февруари, за малко не умрях. Догодина - курбан. Спаси ме каската на главата. И ако преди си я носех по навик, вече всеки ден ще й благодаря, ще я чистя, ще я поддържам в добро състояние, а като дойде време да я пенсионирам, ще я позлатя и ще засадя бонсай в нея.
Наздраве!![]()
наздраве

добре еsnowprincess написа:ужас, много ли пострада
наздраве
щом помни как да стигне до този клуб...
умното си е умно
знае, че каската е необходимост при такава работа
добре, че не се е поддала на суета или да я е захвърлила заради неудобство някакво - тук ме убива или тежи...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ами тук едни съседи на всеки Гергьовден си колят агне между блоковете....и хич не им пука. Аз може по-цивилизовано да свърша тая работа. Да ида на планинка, да хвана някой овчар, да му дам някой лев - той ще свърши цялата работа, че и готвенето. Ей така.Sweety написа:Наздраве! а-а-а-а...как го правите курбана в Южния парк?:winkw:Пенчо Заека написа:Днес, 26 февруари, за малко не умрях. Догодина - курбан. Спаси ме каската на главата. И ако преди си я носех по навик, вече всеки ден ще й благодаря, ще я чистя, ще я поддържам в добро състояние, а като дойде време да я пенсионирам, ще я позлатя и ще засадя бонсай в нея.
Наздраве!![]()
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Бе, и в офиса не е лошо да се слага чат-пат.Green Light написа:И аз имам, и цяло лято я носех понеже едни нахални немци ме караха, пък сега си я окачих в офиса. Пенчо, откачам я и я инсталирам в багажника на колата. Сигналния елек е в нея.
Жива и здрава да си и сега само много хубави работи да ти се случват, за да завравиш премеждието.
Пострада ли?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Piqndurnik