Лаптоп?

Все същите
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Dark написа:
е кви точно неща за в къщи?

личният ми опит - човек и семейство няма нужда от много лични и домашни вещи. по-добре въздух и пространство /и пари за екскурзии по България, книги, кино, лаптоп /примерно/ :winkw:, излизания....

така де, какво ще ме стопли ултра-мега-хипер нам си ква кухня като а ги имаме тез пари накуп, а заминаваме някъде на топло за 5 дни

ПП/ а, че хладилника вие за смяна....на кой му пука :lol:
Не е тъй Дарки . Има народ за който наистина " моята къща е моята крепост " .

Ми имахме едни 10 хил. в по- вече лятото и се чудехме как да ги изхарчим така че хем вълкът да е сит , хем агнето цяло . Мислехме на почивка да ходим в странство , абе и какво ли още не , като и кола влизаше в плана че нямаме . От всичките идеи взехме че сурнахме дограмата на целия апартамент . Има - няма 4,5 хил . излезе .
после се почна ремонта , уж освежаване , ама не точно / вижда му се края вече / . Малко подмени на туй - онуй + пердета нови за хола и кухнята / ама те 18 метра общо / и тотала с материалите го докарахме до тая сума .
Верно , има разлика от миналата зима дето топлех околната среда , нищо че съм на 5 етаж .
Така че , няма лошо в къщи да се чувстваш добре за което мноого пари и време трябва да се вложи .
Сега остана кухнята , ама тая дето горе -долу става и тя 10 хил. струва . Другите са като тая дето я имам . Давам и почивка пък някой ден ще видим . Такива ми ти работи .
Нищо лично, само изказах мнение!
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

Dark написа:
zlatokoska написа:отказах се. сама
грехота е
няма нещо което да съм поискала и да ми е отказано, но ме досрамя да поискам
ще взема още някои неща за вкъщи
а лаптопа като започна да печеля повече
малко ми е тъпо само
е кви точно неща за в къщи?

личният ми опит - човек и семейство няма нужда от много лични и домашни вещи. по-добре въздух и пространство /и пари за екскурзии по България, книги, кино, лаптоп /примерно/ :winkw:, излизания....

така де, какво ще ме стопли ултра-мега-хипер нам си ква кухня като а ги имаме тез пари накуп, а заминаваме някъде на топло за 5 дни

ПП/ а, че хладилника вие за смяна....на кой му пука :lol:
права си, рзбира се, но ....

дадоха ми някой допълнителен лев и ще купим:
дълбок тефлонов тиган с капак
аксесоари за кухнята (има едни метални пръчки на които се закачат разни неща)
дънки и суичър за сина
сешоар за коконата
ботуши и пола за мен
нов акумулатор за колата
дребни подаръци за роднините
и за нова година ще имаме джобни за харчлък за двудневния купон
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

графинята написа:
Не е тъй Дарки . Има народ за който наистина " моята къща е моята крепост " .

Ми имахме едни 10 хил. в по- вече лятото и се чудехме как да ги изхарчим така че хем вълкът да е сит , хем агнето цяло . Мислехме на почивка да ходим в странство , абе и какво ли още не , като и кола влизаше в плана че нямаме . От всичките идеи взехме че сурнахме дограмата на целия апартамент . Има - няма 4,5 хил . излезе .
после се почна ремонта , уж освежаване , ама не точно / вижда му се края вече / . Малко подмени на туй - онуй + пердета нови за хола и кухнята / ама те 18 метра общо / и тотала с материалите го докарахме до тая сума .
Верно , има разлика от миналата зима дето топлех околната среда , нищо че съм на 5 етаж .
Така че , няма лошо в къщи да се чувстваш добре за което мноого пари и време трябва да се вложи .
Сега остана кухнята , ама тая дето горе -долу става и тя 10 хил. струва . Другите са като тая дето я имам . Давам и почивка пък някой ден ще видим . Такива ми ти работи .
това с крепостта.....не зная....толкова пъти сме се местили, включително и по чужбина, вещите са тежест

а за това, да се чувства добре човек в къщи, да му е хубаво и уютно да се прибере, о, съвсем съм съгласна.

А ние направихме почти всичко сами /само за баните викнахме майстор/ - под, стени, мебели, къртене, изолация на под и стени, ламперия, правене..... "Направи си сам" с пълна сила. Като пари излиза на една 5-6 от цената. Е, гълта време - то затова година и 1/2. Пък и не е лесно в домашни условия да правиш мебели. Та нещата опират до време, не толкова до пари - приятелите казват, че сме си сбъркали професията, че трябвало да станеме дизайнери на мебели :lol: А че не всеки ще се наеме /мъж ми казва, че неще и да чуе повече да прави разни големи работи :?/ ми е ясно, не всеки и умее

та приятен ден на всички Ви
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

zlatokoska написа: права си, рзбира се, но ....

дадоха ми някой допълнителен лев и ще купим:
дълбок тефлонов тиган с капак
аксесоари за кухнята (има едни метални пръчки на които се закачат разни неща)
дънки и суичър за сина
сешоар за коконата
ботуши и пола за мен
нов акумулатор за колата
дребни подаръци за роднините
и за нова година ще имаме джобни за харчлък за двудневния купон
тъй, да се похвалиш после с новите ботуши и пола :-)

относно джобните за харчлък :good:

ПП/ аксесоарите са красиви и леко ненужни - това лично мнение
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Проблемът ми с компютрите се реши кардинално. Обраха ни по коледа.
Ама здраве да е, нови ще си купим. :chr4:

п.п. много се кефя на иконките. магич страшна си!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

zlatokoska написа:Проблемът ми с компютрите се реши кардинално. Обраха ни по коледа.

Оооо, съжалавям да прочета такова нещо :(

живи и здрави, ще си купите нови
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

zlatokoska написа:Проблемът ми с компютрите се реши кардинално. Обраха ни по коледа.

Гадост. Преди малко се върнах от фризьор и там разказваха, как съседния магазин за хр. стоки бил обран, точно по празниците......

Мръсници:evil: Един гледа сватба, друг-брадва:mad:

Вие да сте добре и живи и здрави да сте, да си купите по-хубави неща!

Голяма ли е загубата ви?
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Отвратително е това.

Пак повтарям, дай Боже лошото по вещите да ходи, не по хората!
Panta rhei...
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

frisky lioness написа:

Гадост. Преди малко се върнах от фризьор и там разказваха, как съседния магазин за хр. стоки бил обран, точно по празниците......

Мръсници:evil: Един гледа сватба, друг-брадва:mad:

Вие да сте добре и живи и здрави да сте, да си купите по-хубави неща!

Голяма ли е загубата ви?
да
2 суперски компютъра на децата и златните ми бижута, които са си истинска смешка, защото са пръстенче от бала,синджирче като конец с вяра,надежда и любов и малки халки обици - другите ми неща са си на мен.

яд ме е на тъпанарите най-вече заради децата.
дъщерята тъкмо беше почнала да разучава фотошоп и доста интересни неща се получаваха, но това не е толкова важно
за сина ми обаче е много кофти без компютър - повечето материали по които се готви са в интернет и сега трябва да разпечатвам ежедневно и да нося вкъщи но така се губи време и не е същото
абе ще купим нови но не може бързо
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

zlatokoska написа:
да
2 суперски компютъра на децата и златните ми бижута, които са си истинска смешка, защото са пръстенче от бала,синджирче като конец с вяра,надежда и любов и малки халки обици - другите ми неща са си на мен.

яд ме е на тъпанарите най-вече заради децата.
дъщерята тъкмо беше почнала да разучава фотошоп и доста интересни неща се получаваха, но това не е толкова важно
за сина ми обаче е много кофти без компютър - повечето материали по които се готви са в интернет и сега трябва да разпечатвам ежедневно и да нося вкъщи но така се губи време и не е същото
абе ще купим нови но не може бързо

:(Ужасно

Стресът сам по себе си е бил достатъчен...

Човек се чувства така омърсен и унизен:mad::evil:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Важното е вие да сте здрави, пък другото се купува. И понеже още са коледни празници и не е хубаво да се споменават разни майки, спирам до тук.
Наздраве :cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Много неприятно. Съжалявам. :(
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Публикувай отговор