Къде изчезна...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

FancyGirl написа:а щрунца таз ряпа и него не го в иждам
ще ми се скъса сърцето !
Човекът пише манифести и основава републики, бре, не четеш!!!
Аватар
Мнемозина

Re: Къде изчезна...

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа: това не е моя гледна точка, а факт - той поиска вечен бан
и още нещо - вие се променихте - уж не искахте модератори, а сега в новия форум сте всичките такива
сега ще пейстна нещо, което ще компрометира само мен, а не Сет

Set ‎(08.9.2008 г. 14:23):
защото когато се сопнаха за свободата на словото останахме няколко простака, които искаха да има модериране
Set ‎(08.9.2008 г. 14:48):
чакам да видя има ли някой мъж да пита къде е модератора
Set ‎(08.9.2008 г. 14:48):
и да ме измодерират
Set ‎(08.9.2008 г. 15:30):
давам максимум 3 седмици
Set ‎(08.9.2008 г. 15:51):
ако някой нагрубява или наранява друг - трябва да се маха
Set ‎(08.9.2008 г. 15:51):
ако някой страда - трябва да се маха
Set ‎(08.9.2008 г. 15:54):
но ако някой се почувства наранен трябва да има механизъм да бъде предпазен
Set ‎(08.9.2008 г. 16:06):
ако сам не може - помага друг
Set ‎(08.9.2008 г. 16:45):
няма да се разпадне ако спра да пиша
Set ‎(08.9.2008 г. 16:56):
ще останат тези, които имат нужда

няма нужда от повече приказки, всеки може да бъде където си иска
Сума ти и време се чудя какво да напиша тук, и ме притесняваше най-вече това как да го напиша така, че да не прозвучи ехидно. Обаче пък ми се иска да се обадя, понеже знам какво ти е сега.

Не знам, това, което направи със сигурност може да бъде считано за нередно, обаче пък от друга гледна точка аз също мисля, че е добре да е ясно кое защо е станало. Поне част от нещата. Мисля, че все пак хората имат право това да се знае, особено тези, които бяхме обвинявани в какво ли не.

Аз лично ти благодаря. Би било нечестно да не го направя.
Макар че малко се съмнявам дали някой би променил позицията си.

Някои страници наистина трудно се затварят, преди да бъдат прочетени.

Утешителната новина е, че три седмици са се оказали недостатъчни дори и за колос като Сет.
Здраво нещо се оказа клубът, много му се радвам.
И още ресурси има, ще видиш. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемо, кое защо стана?

Обичам ви и двете със сноу, но не ми допада подхода.. Нито нейния, нито твоя. Имало е да става, станало е. Аз как да вменя някому задължения? Не мога, не искам..

Най-най-най-хубавото нещо, което имаме е ... желанието за живот. От тук нататък се разминават приоритети. За мен е важно децата да са здрави, нахранени и облечени, за други - да им пратят мартенички, за които аз съм загубила половин час и 30 ст. И трябва да се радвам, че се е сетил, може би??? Няма. Защото може да се сети, че на Мони кимоното е 42 лева, плюс 50 на месец за тренировки.

Сетил се да прати мартенички, басииииии, всички ли сте идиоти, та го защитавате, или аз не съм в ред???

Мъжо Латревов искам бан, моля!!!
Аватар
turist
Обратна връзка:

Мнение от turist »

4avdar4e написа:
Прочетох ;)
Ама защо трябва да те банват. Винаги можеш да спреш да пишеш, когато пожелаеш... Или изкушението е по-силно?!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
в този форум, мисълта за потъпката на зв. е единственото нещо, което може да ме изкара извън релси и да започна да нагрубявам и псувам

какъв подход не ти харесва, чаве? - ти също си пускала кореспонденция и то не лична
това, което пуснах не злепоставя по никакъв начин Сет, а само обяснява поведението му, което за повечето хора от клуба остана неразбрано

Вяра каза, че е следвала принципи и аз искам да разбера какви са те, защото я уважавам. Тя прави нещата с твърдото убеждение, че постъпва правилно.
- ако принципите са немодериране на форум - няма логика в постъпката и, защото тук няма модератор, а там сте 5-6 човека с тази функция
- ако е следствие на обида, че първоначално е имало друг форум, в който много хора прописаха (но и много не отидоха) - нека да е наясно сама със себе си и решението и да постъпва по даден начин, а не да изтъква други причини
- ако е заради разпространението на клюки тук - там в темите виси една и дори е замесено име (няма да я пейстна, който видял-видял) и най-редовно се обсъждат хората, които пишат в 3о4о, а тук никой не е написал и една дума, а по това как някой пише за друг се разбира какъв е самият човек - какъв е характерът и ценностите му

дали си задава въпроса - защо никой от хората, които уважава и се разбира, не се регистрира там - или си е отговорила вече, че са единици, които виждат "истината"
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

4avdar4e написа:Сетил се да прати мартенички, басииииии, всички ли сте идиоти, та го защитавате, или аз не съм в ред???

Що мислиш, че всичките идиоти, дето сме, защитаваме някого?

Къф бан, пък ти? Не се доубива падналия. И без това е с травми, особено по/в главата, в случая...

Тия, дето са ти приятели и дето те защитават, като пускаше снимки на децата си трябваше да ти кажат директно да станеш от стола и да вдигнеш детето оттам и да измиеш тоя под, а едно бюро със цялата цигания по него или да подредиш, или да изкараш на сметището. Да махнеш алкохола от къщата си. Последното май си го постигнала, което ще е огромна крачка.
Не ти го казаха, както си мълчат сега, че колкото и да си била наранена, трябва да спреш с изсипване на личните ви неща в нета, където може да ги чете всеки... където писаниците ти по някакъв начин могат да стигнат до децата ти и до техни съученици, а децата нерядко са жестоки...

Хубаво е, че децата ще порастат.
А това, че успяваш да издържаш цялата къща - няма как да не възхити когото и да е...

Какво друго идиотско да ти напиша?
Че години наред се прехласвах по писанията ти и се счупиха нещата и затова съм виновна?
Ми така е.
Ку не бях тук, нямаше как да се случи да ми бъдат натрапени тия всичките "интересности".
И друго, за което се чувствам омърсена - затова, че по някакъв начин се случва да правя преценки за теб... за някакви лични неща... Не искам никого да съдя. Но поднесени ми тия неща, колкото и хаотични да са, формират мнение...
Не исках да те познавам толкова.

Не ти ли е достатъчно, че успя да разделиш тук в клуба хора, които се харесваха, та продължаваш... Отде накъде шъ държиш сметка кой на коя страна е, защото оттам почна всичко... И от темите, дето да се трият... И от това кой кого защитава, пъ ку ще и хабер да си няма за мартенички и за неплатени сметки...
Иначе гадно ти стана, като ти написах преди време да се държиш достойно...
Ми това е положението простачка някаква съм. Позволявам си разни неща.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

turist написа:
4avdar4e написа:
Прочетох ;)
Ама защо трябва да те банват. Винаги можеш да спреш да пишеш, когато пожелаеш... Или изкушението е по-силно?!
Не е въпросът какво ще се случи, а да е мега скандално. :lol:
Ф.Песоа

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа:
4avdar4e написа:Сетил се да прати мартенички, басииииии, всички ли сте идиоти, та го защитавате, или аз не съм в ред???

Къф бан, пък ти? Не се доубива падналия. И без това е с травми, особено по/в главата, в случая...

Тия, дето са ти приятели и дето те защитават, като пускаше снимки на децата си трябваше да ти кажат директно да станеш от стола и да вдигнеш детето оттам и да измиеш тоя под, а едно бюро със цялата цигания по него или да подредиш, или да изкараш на сметището. Да махнеш алкохола от къщата си. Последното май си го постигнала, което ще е огромна крачка.
Не ти го казаха, както си мълчат сега, че колкото и да си била наранена, трябва да спреш с изсипване на личните ви неща в нета, където може да ги чете всеки... където писаниците ти по някакъв начин могат да стигнат до децата ти и до техни съученици, а децата нерядко са жестоки...

А това, че успяваш да издържаш цялата къща - няма как да не възхити когото и да е...

Че години наред се прехласвах по писанията ти и се счупиха нещата и затова съм виновна?
Ми така е.
Ку не бях тук, нямаше как да се случи да ми бъдат натрапени тия всичките "интересности".
И друго, за което се чувствам омърсена - затова, че по някакъв начин се случва да правя преценки за теб... за някакви лични неща... Не искам никого да съдя. Но поднесени ми тия неща, колкото и хаотични да са, формират мнение...

Не ти ли е достатъчно, че успя да разделиш тук в клуба хора, които се харесваха, та продължаваш... Отде накъде шъ държиш сметка кой на коя страна е, защото оттам почна всичко... И от темите, дето да се трият... И от това кой кого защитава, пъ ку ще и хабер да си няма за мартенички и за неплатени сметки...
това искам да го прочете ести, защото е твърдо убедена какви сме лицемери. Ей-това е лицемерието, като просто съчувстват, няма да помогнат, понякога два шамара или една кофа студена вода помагат повече според мен.

холи, ибахти човека дето си, невероятна!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:холи, ибахти човека дето си, невероятна!
шъ тъ замоля да не пишеш повече поръчково, че не мога да платя тая сметка! :blum:
отивам да поработя
стига "забавления"
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа:

Ми така е.

:pray: :pray: :pray:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

[unknown] написа: :pray: :pray: :pray:

ей. слънце, жив ли си бе? :kiss:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа:
Вяра каза, че е следвала принципи и аз искам да разбера какви са те, защото я уважавам. Тя прави нещата с твърдото убеждение, че постъпва правилно.
- ако принципите са немодериране на форум - няма логика в постъпката и, защото тук няма модератор, а там сте 5-6 човека с тази функция
- ако е следствие на обида, че първоначално е имало друг форум, в който много хора прописаха (но и много не отидоха) - нека да е наясно сама със себе си и решението и да постъпва по даден начин, а не да изтъква други причини
- ако е заради разпространението на клюки тук - там в темите виси една и дори е замесено име (няма да я пейстна, който видял-видял) и най-редовно се обсъждат хората, които пишат в 3о4о, а тук никой не е написал и една дума, а по това как някой пише за друг се разбира какъв е самият човек - какъв е характерът и ценностите му

дали си задава въпроса - защо никой от хората, които уважава и се разбира, не се регистрира там - или си е отговорила вече, че са единици, които виждат "истината"
Модерирането е най-близо до отговора. Но не е това. Пак ще го кажа - все ми е едно дали ще се трият теми, не ми дреме за глупостите, изписани някъде. Бях против бановете на хора, които не можете да приемете каквито са и искате на намърдате в рамки според ваш вкус. И то не какви да е хора, а такива, които сте наричали приятели, с които сте били заедно в реала, не случайни потребители. Това е, което ме отврати и отблъсна.
За другия форум няма да коментирам, той е отворен и пак ще се повторя - всеки е свободен да заповяда и да си състави сам мнение.
Не мога да разбера, Сноу, ти щом смяташ за себе си, че си права, защо държиш другите да мислят като теб. С това започна разговора ни. Не държа някой да мисли, че съм права. За себе си аз гледам да постъпвам правилно според ситуацията. Разбирам защо ти специално не си се регистрирала - имала си личен конфликт със Сет и докторка, но това е твой проблем, не мой. Защо аз трябва да мисля и постъпвам като теб?! Кауза пердута, казах ти отначало - да накараш другите да видят с твоите очи. И сърце. :winkw: Логиката се простира донякъде само, има неща, които се усещат по други, неведоми пътища. Така, че ако ти не си ме разбрала досега, няма шанс, но аз и никак не държа да ме разбираш. Ето, дори да ти кажа - Сноу, права си от твоята камбанария (защото ти все за това модератерстване се хващаш), права си, да не говорим повече по въпроса, това би ли те устроило и следващия път като се видим тук или някъде другаде, да можем да говорим на други теми, без тази случка да застава отново и отново между нас? Как мислиш, дали е възможно? Защото, ако всеки път, когато проговоря тук, пожелаете да си говорим за миналото, аз просто ще спра да се включвам. А нали ти каза, че ти липсвам. :winkw::lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:
бан получиха хора, които го поискаха
нито с докторката съм имала конфликт, нито със Сет (харесвам го, но не одобрявам това, което направи и му го казах лично)
не бих се регистрирала там, защото се обсъждат с негативни чувства хора от този форум, по същата причина не се регистрирах и в другия
къде видя, че държа някой да мисли като мен, задавах ти въпроси, за да разбера какво мислиш ти
отново ще кажа - липсваш ми, липсваш и на другите, и няма повече да те питам нищо ако това е повод да не пишеш тук
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
holi_day написа:

Ми така е.

това искам да го прочете ести, защото е твърдо убедена какви сме лицемери. Ей-това е лицемерието, като просто съчувстват, няма да помогнат, понякога два шамара или една кофа студена вода помагат повече според мен.

холи, ибахти човека дето си, невероятна!
Е, що пък Ести? И аз, като го прочетох имаше полза.
Холидей, в някой филм или в някоя книга, когато ти изписваш това, Чавдарчето в отговор, на теб, и вътре в себе си ти казва "Благодаря"! Книги и филми много, със сигурност има такава случка.
Аз също те поздравявам за мнението, но бих искал на всеослушание да кажа, че освен мартенички и кимона, виждам наранената обич на една жена към един мъж. Това е друга плоскост, аз лично, нея виждам в постинга с мартеничките. И не може, да не и съчувствам.
Но също така, най- откровенното и честно мнение, и най- истински протегната приятелски ръка беше когато Сноупринцес каза разкарай се оттука, тук нямаш приятели, и сега когато ти казваш вдигни си задника от стола и изрий циганията. Аз такива неща помня.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: къде видя, че държа някой да мисли като мен, задавах ти въпроси, за да разбера какво мислиш ти
Не знам. Защо човек ще иска да разбере какво мисля аз, ако няма да ми продава нещо или да ме убеждава в нещо. :lol:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
snowprincess написа: къде видя, че държа някой да мисли като мен, задавах ти въпроси, за да разбера какво мислиш ти
Не знам. Защо човек ще иска да разбере какво мисля аз, ако няма да ми продава нещо или да ме убеждава в нещо. :lol:
а дали не може да иска просто да те разбере
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
vyara написа:
бан получиха хора, които го поискаха
нито с докторката съм имала конфликт, нито със Сет (харесвам го, но не одобрявам това, което направи и му го казах лично)
не бих се регистрирала там, защото се обсъждат с негативни чувства хора от този форум, по същата причина не се регистрирах и в другия
къде видя, че държа някой да мисли като мен, задавах ти въпроси, за да разбера какво мислиш ти
отново ще кажа - липсваш ми, липсваш и на другите, и няма повече да те питам нищо ако това е повод да не пишеш тук
Ти не хареса и това, което аз направих и ми ги каза лично. Пиша, понеже ти няма да го кажеш.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа: Не знам. Защо човек ще иска да разбере какво мисля аз, ако няма да ми продава нещо или да ме убеждава в нещо. :lol:
до този момент опитах ли нещо да ти продам :lol:
ти написа - любопитно ми е защо питаш, а на мен ми беше любопитно защо изчезна от ефир и дали има начин да пишеш и тук по-често

на холи липсваш
на мен
предполагам липсва на джас монптишуто
на мъжжж - зверчето
с гаспод се разбираш
сигурна съм, че и на боев липсваш
няма начин и на Грийн да не липсваш, цяло стихотворение е изтипосал
...
няма да изброявам всички
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
такива неща казвам само очи в очи
бях против, защото знаех какви последици ще има за теб и клуба, но не спрях да те харесвам и не си тръгнах

пп дали да не сложа кавички на "очи в очи", след като не съм ти виждала очите никога :lol:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
vyara написа: Не знам. Защо човек ще иска да разбере какво мисля аз, ако няма да ми продава нещо или да ме убеждава в нещо. :lol:
до този момент опитах ли нещо да ти продам :lol:
ти написа - любопитно ми е защо питаш, а на мен ми беше любопитно защо изчезна от ефир и дали има начин да пишеш и тук по-често

на холи липсваш
на мен
предполагам липсва на джас монптишуто
на мъжжж - зверчето
с гаспод се разбираш
сигурна съм, че и на боев липсваш
няма начин и на Грийн да не липсваш, цяло стихотворение е изтипосал
...
няма да изброявам всички
То е от "Пушкин" на Евгени Онегин.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Green Light написа:
такива неща казвам само очи в очи
бях против, защото знаех какви последици ще има за теб и клуба, но не спрях да те харесвам и не си тръгнах

пп дали да не сложа кавички на "очи в очи", след като не съм ти виждала очите никога :lol:
То па едни очи.
Аватар
Магия

Мнение от Магия »

FancyGirl написа:Auuu без Дарки не можееее !!! :roll:
а щрунца таз ряпа и него не го виждам
ще ми се скъса сърцето !
Ряпата ще "цъфне", някоя вечер с нов манифест,
"вдъхновен" от две, три питиета. :lol:
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Момичета и момчета, нищо няма да трия. Не. Не разчиствам сметки, не съм наранена, реалист съм. Споделям си разни неща, точно както мога да го направя на всяко едно друго място в нета. Не живея вече в този форум, нито в който и да било друг. Моля, не ми вменявайте мисли, които нямам в главата си.

Холи, не аз разделих хората, те сами се разделиха. За другото няма ти отговарям няма смисъл, а сметките си съществуват. И всеки си плаща за всичко. Затова все още съм тук, защото имам неуредени плащания, ку мъ разбираш.

Много скоро ще угаснат и последните искрици живот тук, па ако ще аз да съм виновна, хич не ми е проблем и това да поема.

Сори, не ми е интересно, а щом не ми е интересно, нищо няма смисъл..

Чао
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Мнемо, кое защо стана?

Обичам ви и двете със сноу, но не ми допада подхода.. Нито нейния, нито твоя. Имало е да става, станало е. Аз как да вменя някому задължения? Не мога, не искам..

Е да, ама на мен ми ги вменяваш. Както и на всички, които четат тук.
Ти непрекъснато искаше да взема страна (всъщност в сегашната ти ситуация позицията "който не е с мен, е против мен" е обяснима и извинима може би).
А аз непрекъснато ти повтарях, че ако мога да ти помогна с нещо, то е само с изслушване и в никакъв случай със съвети, и преди всичко
не тук - това със сигурност ти го писах в клуба.
Не тук, за да не става това, което стана.
А ти много държеше да е тук.
И сега държиш да е тук, и не ревеш оттатък, дето са ти приятелите, интересно защо ли.

Какво постигна с реването тук?
Първо, прочете доста неприятни неща за себе си. Може да не вярваш, но това предпочитах да ти бъде спестено. Кого ли защитавах така?

Второ, изпокара един куп хора и в крайна сметка приятелите ти и тези, които "истински" те защитаваха, се оказаха, извинете ме за израза, изолирани.
(Тук обаче ще те успокоя: ужасно наивно е да си мислиш, че през всичките скандали всички те са защитавали теб и само теб, това просто не е вярно и всички освен теб го виждахме, отвори си очите. Няма да се разпростирам, макар че истински се учудвам как още никой в тая тема не се е сетил да ми обясни за пореден път как съм защитавала само и единствено Рейн. Примерно. Най-вероятно всеки от тях си имаше някакви свои мотиви, както и да е, минало-заминало, надявам се.)

Не ми вменявай задължения, Чаве, нито вини.
Ако нещо е станало, защото е имало да става, то същото може да се отнесе и за другото станало нещо.
Panta rhei...
Аватар
turist
Обратна връзка:

Трактовки

Мнение от turist »

holi_day написа:
turist написа:
4avdar4e написа:
Прочетох ;)
Не е въпросът какво ще се случи, а да е мега скандално. :lol:
Ама чакай сега; къде е границата между виртуалните размени на реплики и реалните обиждания и т.н.
И защо се вярва, че човек , какъвто е във виртуалното пространство и каквато позиция заема тук - същата би отстоял в реалното пространство.

Я си представи едни скандал във виртуалното и един в реалното:

във виртуалното има само размяна на някакви си реплики:
защо некой требва да им се връзва... дори да са обидни и злонамерени, клюкарски...

във реалното:
малее, жив сеир ще е ти казвам,
кръв месо, перушина коси...
Цяло зрелище... на кой ще му стиска да го реализира ;)
Аватар
holi_day

Re: Трактовки

Мнение от holi_day »

turist написа:
не си ногу подготвен по темата :blum:
не си
ставаше въпрос за пресечната точка на двата свята - виртуален и реален

:-):-)
Ф.Песоа

Аватар
turist
Обратна връзка:

Мнение от turist »

holi_day написа:
turist написа:
не си ногу подготвен по темата :blum:
не си
ставаше въпрос за пресечната точка на двата свята - виртуален и реален

:-):-)
Ааа, ок тогава
моля да бъда извинен
ма ми беше интересно просто да съ намеся ;)

ръч, ръч
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

turist написа:Ааа, ок тогава
моля да бъда извинен
няма за какво :-)
Ф.Песоа

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:Момичета и момчета, нищо няма да трия. Не. Не разчиствам сметки, не съм наранена, реалист съм. Споделям си разни неща, точно както мога да го направя на всяко едно друго място в нета. Не живея вече в този форум, нито в който и да било друг. Моля, не ми вменявайте мисли, които нямам в главата си.

Холи, не аз разделих хората, те сами се разделиха. За другото няма ти отговарям няма смисъл, а сметките си съществуват. И всеки си плаща за всичко. Затова все още съм тук, защото имам неуредени плащания, ку мъ разбираш.

Много скоро ще угаснат и последните искрици живот тук, па ако ще аз да съм виновна, хич не ми е проблем и това да поема.

Сори, не ми е интересно, а щом не ми е интересно, нищо няма смисъл..

Чао
Чао.
До срещи във форума на разведените.
Тук ако умре - местя се там.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

holi_day написа:
latrevw написа:холи, ибахти човека дето си, невероятна!
шъ тъ замоля да не пишеш повече поръчково, че не мога да платя тая сметка! :blum:
отивам да поработя
стига "забавления"

:-) уникална си, Холи!
и аз имам да кажа само :pray: :pray: :pray:
и благодаря ти!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
І

Мнение от І »

snowprincess написа: на мъжжж - зверчето
Да!
:shy:
І

Мнение от І »

Б@си тъжните теми...
"...и с другом не будут драки,
если у вас,
если у вас,
если у вас друга нет..."
Всичко е казано много преди нас.. :(

п.п. Мамка му и прасе! :grin: зВерче! Барбара Брылска си е спретнала кат твойте вежди! :cool: :blum:
І

Мнение от І »

Мнемозина написа:.....
snowprincess написа:...
Момичета! Нали ...все пак не се съмнявате в нашите ментални възможности.. Всички четем, всички виждаме, всички осмисляме, макар и различно според собствените си заложени морални ценности и моментен поглед, през амбразурите на нашите собствени си кули... :-) Няма нужда от толкоз много думи. :-) Всеки от нас съм сигурен е и разбрал, и осмислил, и оценил, според заложеното си в модела на поведенческото отношение към ситуацията. :-) Няма как да сме едни и същи. :-) Няма как да мислим дори...подобно. Въпреки, че сме ЕДНО. :winkw: Същото е кат крамолите около изборите. Не, не визирам, че някой иска да натрапи своето мнение. :-) Всеки има свой разумен избор...и те в това е готиното. Първо, че е разумен, второ, че е разнообразен. :-) Най-важното, осъзнат от гледна точка на момента и от гледна точка на позицията /дано не е "партер"/. Е затова толкова дълго се задържах тук. :-):cool: Защото си "сверявам чЕсовника" :winkw: Защото колкото и да е разнообразна и премодулирана една позиция или мнение заради момента.. е носител на някакви валидни личностни ценности, които определено не са моментни. Това последното ми се ще да го подчертая. :-)
които определено не са моментни.
Е те това сме Ние! :-) С еднаквите радости и различни по същество нещастия. Ама ..Ние. :-) Няма да можем да се разбираме, само ако не го искаме. При това в момента. :winkw: В друг момент.. нещата па дори и ситуацията и сценариите са други. :-)

п.п. Сори, че ви се лепнах именно на Вас за коментарите.. :-) Ама...простак, пияница.. :lol: Търсех лесното. :winkw: И беше лесно "Quote" :winkw: За всички беше... :-)
:kiss:

За днешният празник и за двойният празник заради името на именницата на малкото ми пилотче. :-)
There Is Fiction In The Space between...
Аватар
turist
Обратна връзка:

Мнение от turist »

МЪЖжжж написа:Б@си тъжните теми...
если у вас,
если у вас,
если у вас друга нет..."

п.п. Мамка му и прасе! :grin: зВерче! Барбара Брылска си е спретнала кат твойте вежди! :cool: :blum:
Браво
страхотнъйе песенки
очен мне понравились
есть у вас еще такие ;)

ех раз, еще раз
еще много, много раз ;)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа:Б@си тъжните теми...
если у вас,
если у вас,
если у вас друга нет..."

Верно! :shocked::lol:

Иначе ми хареса:
"Думайте сами
Решайте сами
Иметь или не иметь".
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа: Момичета! Нали ...все пак не се съмнявате в нашите ментални възможности.. Всички четем, всички виждаме, всички осмисляме, макар и различно според собствените си заложени морални ценности и моментен поглед, през амбразурите на нашите собствени си кули... :-) Няма нужда от толкоз много думи. :-) Всеки от нас съм сигурен е и разбрал, и осмислил, и оценил, според заложеното си в модела на поведенческото отношение към ситуацията. :-) Няма как да сме едни и същи. :-) Няма как да мислим дори...подобно. Въпреки, че сме ЕДНО. :winkw: Същото е кат крамолите около изборите. Не, не визирам, че някой иска да натрапи своето мнение. :-) Всеки има свой разумен избор...и те в това е готиното. Първо, че е разумен, второ, че е разнообразен. :-) Най-важното, осъзнат от гледна точка на момента и от гледна точка на позицията /дано не е "партер"/. Е затова толкова дълго се задържах тук. :-):cool: Защото си "сверявам чЕсовника" :winkw: Защото колкото и да е разнообразна и премодулирана една позиция или мнение заради момента.. е носител на някакви валидни личностни ценности, които определено не са моментни. Това последното ми се ще да го подчертая. :-)
които определено не са моментни.
Е те това сме Ние! :-) С еднаквите радости и различни по същество нещастия. Ама ..Ние. :-) Няма да можем да се разбираме, само ако не го искаме. При това в момента. :winkw: В друг момент.. нещата па дори и ситуацията и сценариите са други. :-)

п.п. Сори, че ви се лепнах именно на Вас за коментарите.. :-) Ама...простак, пияница.. :lol: Търсех лесното. :winkw: И беше лесно "Quote" :winkw: За всички беше... :-)
:kiss:

За днешният празник и за двойният празник заради името на именницата на малкото ми пилотче. :-)
There Is Fiction In The Space between...
Честита да е именницата!
Обаче... кои празнуват днес... или вчерашния ден имаш предвид, нещо се обърках.

За останалото: да така е. Всеки е избрал и осмислил позицията си, и сме различни и няма как да бъдем еднакви и да мислим еднакво.
Дали обаче още сме едно, това е въпрос с мнооого повишена трудност.

В момента ситуацията е като след много трудна и всъщност нереализирана докрай раздяла.
Има такива, които се опитват да разберат отсрещната страна и съответно да обяснят позицията си. Те всъщност не приемат тази раздяла и смятат, че тя е поправима, ако има желание за компромис.
Има такива, които категорично отказват да обяснят каквото и да било или да чуят каквито и да било обяснения - или пък ги чуват, но по много особен начин, някак ги преобръщат като ръкавица и с тях наливат вода в мелницата на собственото си настървение. Парадоксът е, че за тях раздялата обаче е много по-неприключила.
Има и трети, разбира се, които нямат необходимост нито от едното, нито от другото.

Мисля, че първите вече ще се присъединят към третите и това до голяма степен ще уталожи нещата.
Но всичко си иска време за доизживяване. Имай още малко търпение. :lol:
Panta rhei...
Аватар
turist
Обратна връзка:

Мнение от turist »

Извинете Мнемозина :)
аз може ли да попитам
аз от кои съм?

От Швейцарския неутралитет или от ни чул, ни разбрал? :)
Последно промяна от turist на 08.03.09, 15:54, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

turist написа:Извинете Мнемозина :)
аз може ли да попитам
аз от кои съм?

От Швейцарския имунитет или от ни чул, ни разбрал? :)
Имате пълното право на избор, моля, няма защо. :lol:

Както и всеки.

Може да си обособите и отделна категория: Турист.
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Мнемозина написа: Честита да е именницата!
Слънчевото момиче, на което кръстихме щерката имаше РД. :-) И обаждайки и се да и честитя и РД-то и 8-мото чудо я заварих в "Шейново" с ново малко девойче, носещо името отново на "Божи дар". :-) Така празниците и станаха 5 за 1-2 дни :cool: Това слънчево момиче играе и снима предишната си щерка около самолета в клипа. :-) Това ми е примера за "двойка", въпреки "нездравословната" според мен разлика във възрастта на партньорите от 17 години. :-)
И почвам да се чудя що бягам от такова благоденствие и що все наборчета си търся и отритвам младите /а за мен деца/ жени. :-) Остарел съм и не ми противоречете! :lol:
Да са ми живи и здрави и майчето и девойките и усърдният им баща! Наздраве! :cool: Те това бебе поливам у момента! :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа:
Мнемозина написа: Честита да е именницата!
Слънчевото момиче, на което кръстихме щерката имаше РД. :-) И обаждайки и се да и честитя и РД-то и 8-мото чудо я заварих в "Шейново" с ново малко девойче, носещо името отново на "Божи дар". :-) Така празниците и станаха 5 за 1-2 дни :cool: Това слънчево момиче играе и снима предишната си щерка около самолета в клипа. :-) Това ми е примера за "двойка", въпреки "нездравословната" според мен разлика във възрастта на партньорите от 17 години. :-)
И почвам да се чудя що бягам от такова благоденствие и що все наборчета си търся и отритвам младите /а за мен деца/ жени. :-) Остарел съм и не ми противоречете! :lol:
Да са ми живи и здрави и майчето и девойките и усърдният им баща! Наздраве! :cool: Те това бебе поливам у момента! :cool:
Това го прочетох няколко пъти (днес не мога да чета дълги неща) и така и не можах да се ориентирам какво, къде и кога.
Но веднага си помислих какво ми е в първите седмици на май: на 6-ти имат имен ден едната ми приятелка и синът и, а на 12-ти - другата ми приятелка и синът й имат рождени дни.
И аз започвам да гледам малко ей така: :blink:
Panta rhei...
Публикувай отговор