interiorblog.com/kashta-kato-ot-prikazkite.html
как се строи, както по-долу и други модели
тази, която ми хареса, нищо че като беседка е...
дори ми се струва, че ми е по силите да я построя

При нас точно тази не би оцеляла и една година - дефицит на дърва за отопление. Тоя отоплителен сезон кубик дърва вървеше в рамките на 65 - 70лв.holi_day написа:Сигурно вече сте ги виждали, ама нека ви.
как се строи, както по-долу и други модели
тази, която ми хареса, нищо че като беседка е...
дори ми се струва, че ми е по силите да я построя
знам ли азБоЕВ написа:А иначе къщичките са супер, не разбрах само стават ли за целогодишно обитаване.
Тая къща е като камилата, дето я питали "Камило, защо ти е крива шията?" - а тя се замислила малко и отговорила "Че то на мен кое ми е право?".holi_day написа:Сигурно вече сте ги виждали, ама нека ви.
банята му е на 500 метра североизточно, в рекичкатаМнемозина написа:
Преди всичко къде му е банята и други такива подробности.
асансьорите са маскирани в подпорните греди...bead_ написа:банята му е на 500 метра североизточно, в рекичкатаМнемозина написа:
Преди всичко къде му е банята и други такива подробности.
другите такива подробности са му на 100 метра югозападно, в горичката
разсмя ме с тая камилаМнемозина написа: Преди всичко къде му е банята и други такива подробности.
Да, това би обяснило доста неща... тогава Елби е прав за асансьорите.Semiramis написа:разсмя ме с тая камилаМнемозина написа: Преди всичко къде му е банята и други такива подробности.
а тази сигурно има подземен етаж...
Житената Питка написа:http://www.simondale.net/house/index.htm
то има и вятърни мелници. Но са извън кадърМнемозина написа:Да, това би обяснило доста неща... тогава Елби е прав за асансьорите.Semiramis написа:разсмя ме с тая камилаМнемозина написа: Преди всичко къде му е банята и други такива подробности.
а тази сигурно има подземен етаж...