Така де - те си го избраха, сега да му свършат работата, дето той не я върши.
Ще ми се да призова...
Ще ми се да призова...
... всички, дето гласуваха за ББ, сега да излязат на улицата и да почистят кишата, да изнесат боклука и да разкарат цялата тай кал наоколо.
- snowprincess
Re: Ще ми се да призова...
bead_ написа:и да ми купят нови ботуши. 4 чифта. 3 съсипах тая зима!:(
може ли и на мене

зависи. аз съм си заплюла вече едни черни с каишки на laura biagiotti, кафяви, италиански, сега са в намаление и чифт спортни, ниски на puma, и едни бордо - матиран лак, просто за разкош. всичко останало, което е на пазара - можеш да преговаряш:winkw:snowprincess написа:bead_ написа:и да ми купят нови ботуши. 4 чифта. 3 съсипах тая зима!:(
може ли и на мене
just perfect
- snowprincess
никва конкуренция не съм ти, с моят 41 номер само питам - "какво имате?" и почти нямам възможност за капризнечене в избораbead_ написа:
зависи. аз съм си заплюла вече едни черни с каишки на laura biagiotti, кафяви, италиански, сега са в намаление и чифт спортни, ниски на puma, и едни бордо - матиран лак, просто за разкош. всичко останало, което е на пазара - можеш да преговаряш:winkw:
сега, само някой да се намери да ни купи заплютите ботуши, на кяр ще е заради намаленията

принцесоуууу, тоз номер не е принцескиsnowprincess написа:никва конкуренция не съм ти, с моят 41 номер само питам - "какво имате?" и почти нямам възможност за капризнечене в избора
сега, само някой да се намери да ни купи заплютите ботуши, на кяр ще е заради намаленията
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ти ще можеш да призовеш за това догодина, като ни стане министър-председател.snowprincess написа:bead_ написа:и да ми купят нови ботуши. 4 чифта. 3 съсипах тая зима!:(
може ли и на мене
Panta rhei...
- Green Light
Бийд, иди до мъжа си! Погледни го сериозно в очите, стисни му ръката, потупай го по рамото! И му кажи: Тва е от Гринлайтbead_ написа:и да ми купят нови ботуши. 4 чифта. 3 съсипах тая зима!:(
- snowprincess
караш ме да се срамувам ли, беholi_day написа: принцесоуууу, тоз номер не е принцески
ами то и годините ми не са принцески, вече трябва да се прекръстя на кралица

кой, бре?! мъжа ми ли?! той живее в сладко неведение.Green Light написа:Бийд, иди до мъжа си! Погледни го сериозно в очите, стисни му ръката, потупай го по рамото! И му кажи: Тва е от Гринлайтbead_ написа:и да ми купят нови ботуши. 4 чифта. 3 съсипах тая зима!:(
нито подозира колко чифта ботуши имам, нито кой ми ги купува.
тва ръкостискане и потупване ше го фърлят в такива размисли, а мене в такива филми, че ше се чуе до калотина чак.
п.п. тва важи също за палтата, бельото, парфюмите и бижутата. е, веднъж трябваше да му обявя една кола като подарък от баща ми, щото някак му се наби на очи...
just perfect
- snowprincess
bead_ написа:
кой, бре?! мъжа ми ли?! той живее в сладко неведение.
тва ръкостискане и потупване ше го фърлят в такива размисли, а мене в такива филми, че ше се чуе до калотина чак.
п.п. тва важи също за палтата, бельото, парфюмите и бижутата. е, веднъж трябваше да му обявя една кола като подарък от баща ми, щото някак му се наби на очи...

радват те по някакъв начин чуждите неволи, сноу, мое живо доказателство за приказката със стоте тоягиsnowprincess написа:
just perfect
- snowprincess
голяма си терцаbead_ написа:радват те по някакъв начин чуждите неволи, сноу, мое живо доказателство за приказката със стоте тоягиsnowprincess написа:
що издаваш женските тайни

Големи съмнения имам, че ку обяви ББ, че утре в 10.00ч. започва раздаването на безплатни непромокаеми гумени ботуши с неизтриваем автограф на Кметъ - шъ откажете. 
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
bead_ написа:кой, бре?! мъжа ми ли?! той живее в сладко неведение.Green Light написа:Бийд, иди до мъжа си! Погледни го сериозно в очите, стисни му ръката, потупай го по рамото! И му кажи: Тва е от Гринлайтbead_ написа:и да ми купят нови ботуши. 4 чифта. 3 съсипах тая зима!:(
О, не... Там си има дадена думаbead_ написа:само моя въпрос с ботушите остана отворен...ELBI написа:не разбрах какво стана с призива!!!
Явно е проработил, щот гледам повечето кофи - чисти тази сутрин. Не знам до кога, но ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
кой, как кой - моя милост.bead_ написа:пробите са направени отдавна. датата освен днес не може да бъде никоя друга. кажи само кой даде дума, че това ми е убягнало:rotfl24:ELBI написа:
О, не... Там си има дадена думаОстана само датата и часа на пробите
В колко да съм в някой мол? И кой точно?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.