Влизам в личните бележки и гледам - биват три вида:
входящи,
получени и
извратени.
и ти квоооооМнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.
хахаха...Мнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.
Как кво - това:caliostro написа:и ти квоооооМнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.
Само извратените извращат...Semiramis написа:хахаха...Мнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.
само извратените пращат ПМ, да знаеш
я бързо слагай на масата ... каквото имаш за показване
Мномо, ти си превъртялаМнемозина написа:
Само извратените извращат...

Мнемозина написа:Само извратените извращат...Semiramis написа:хахаха...Мнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.
само извратените пращат ПМ, да знаеш
я бързо слагай на масата ... каквото имаш за показване
АбсЕлютно. Това беше темата всъщност.frisky lioness написа:Мномо, ти си превъртялаМнемозина написа:
П.П. Да ти кажа, че преди малко преглътнахме последните трохи от твоя кекс:-) Беше доста твърд наистина, но пък колко вкусен ммммммм. Смятам пак да си направя след някоя и друга седмица
Мнемозина написа:АбсЕлютно. Това беше темата всъщност.frisky lioness написа:Мномо, ти си превъртялаМнемозина написа:
П.П. Да ти кажа, че преди малко преглътнахме последните трохи от твоя кекс:-) Беше доста твърд наистина, но пък колко вкусен ммммммм. Смятам пак да си направя след някоя и друга седмица![]()
Моите и двата тази година станаха мекички и много фини, но така и не разбрах защо веднъж става така, веднъж - иначе. Едно е сигурно - орехите трябва да не са смлени, дори и не с тези мелнички, дето уж ги мелят едро, а само начупени с ръце.
Хм.. както аз borislavka го четях всеки път borisvalka:blink: ... кой за квото си мислиМнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.
Не помня да съм щяла нещо да пиша...Semiramis написа:
и квоооооооооооо казваш си щяла да пишеш
щото нали не четем
Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
Сама си го казаМнемозина написа:Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
vyara написа:Сама си го казаМнемозина написа:Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
Само Фройд ви е в главите!vyara написа:Сама си го казаМнемозина написа:Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
не може!Мнемозина написа:Само Фройд ви е в главите!vyara написа:Сама си го казаМнемозина написа:Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
![]()
Засрамете се малко!
Пък ние (ох как го обичам това множествено числоfrisky lioness написа: П.П. Да ти кажа, че преди малко преглътнахме последните трохи от твоя кекс:-) Беше доста твърд наистина, но пък колко вкусен ммммммм. Смятам пак да си направя след някоя и друга седмица
Фройд го бях написала, ама го затрих. Четеш ми мислита начи... или аз твоитеМнемозина написа:Само Фройд ви е в главите!vyara написа:Сама си го казаМнемозина написа:Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
![]()
Засрамете се малко!
Ша се появят друг път. Найш кви са воайори, пък и свенливи отгоре на туй. В женски разговори не се месят теSemiramis написа:vyara написа:Сама си го казаМнемозина написа:Наскоро споменавах някъде какво оръжие е орехотрошачката, пък ти сега...Semiramis написа:
еротика усещам
или е в главата ми само
ахам
една мръснишка тема и
всички живнаха
ко кажа продължението и мъже ще се появят
Ти мойте мисли не можеш да ги четеш, щото в момента такива липсват.vyara написа: Фройд го бях написала, ама го затрих. Четеш ми мислита начи... или аз твоите
Ама в подсъзнанието, в подъзнаниетооооо!...Мнемозина написа:Ти мойте мисли не можеш да ги четеш, щото в момента такива липсват.vyara написа: Фройд го бях написала, ама го затрих. Четеш ми мислита начи... или аз твоите
това с карамелизираната захар и плодовете ли?4avdar4e написа: Пък ние (ох как го обичам това множествено число- всъщност аз само давах инструкции, Звеневи действаше) направихме тортичката на Мнемо.... Мммммм... Една огромна тава изчезна пред погледа ми за един ден:shocked:
Само следващия път ще сложим повече течност, че сокът от един компот се оказа малко.
Ами, ами, запразнили са те, глей че никви ги няма. Само (почти) женки на трудовия фронт, като едни тъкачки-многостанничкиvyara написа: Ша се появят друг път. Найш кви са воайори, пък и свенливи отгоре на туй. В женски разговори не се месят те
Същата, разкошна стана, ама може и да е до майстораDark написа: това с карамелизираната захар и плодовете ли?
нашето фемили не го аресА, реване си е по-хубаво
за ЧНГ ще правя еклери, баклава и сладки с глазура
тъй, тъй - между 10 и 11 се извъня народа /мъжЕ предимно/ и болшинството пожела весело посрещане на ЧНГ-то4avdar4e написа: Ами, ами, запразнили са те, глей че никви ги няма. Само (почти) женки на трудовия фронт, като едни тъкачки-многостаннички
Хайде, пък като ви омръзне, ще извадя още един лесничък от ръкава.4avdar4e написа:Пък ние (ох как го обичам това множествено числоfrisky lioness написа: П.П. Да ти кажа, че преди малко преглътнахме последните трохи от твоя кекс:-) Беше доста твърд наистина, но пък колко вкусен ммммммм. Смятам пак да си направя след някоя и друга седмица- всъщност аз само давах инструкции, Звеневи действаше) направихме тортичката на Мнемо.... Мммммм... Една огромна тава изчезна пред погледа ми за един ден:shocked:
Само следващия път ще сложим повече течност, че сокът от един компот се оказа малко.
Щеше ми се да е по-мек, ама и така се изяде (НАЙ го оцени сестра ми:-)) Орехите ми бяха точно такива, защото ме домързя да ги чукам. Нарязах ги с ножа. И тези, дето ги слагах в житото и тях така, ама имаше забележки, че в орехите имало малко житоМнемозина написа:. Едно е сигурно - орехите трябва да не са смлени, дори и не с тези мелнички, дето уж ги мелят едро, а само начупени с ръце.

Днес си странно палава:blink::shocked:Semiramis написа:
ахам
една мръснишка тема и
всички живнаха
ко кажа продължението и мъже ще се появят

Кат каза Звеневи, той що така ни е изоставил в последно време, а?4avdar4e написа:
Пък ние (ох как го обичам това множествено число- всъщност аз само давах инструкции, Звеневи действаше) направихме тортичката на Мнемо.... Мммммм... Една огромна тава изчезна пред погледа ми за един ден:shocked:

Божке, чак ми се прищя да ти идвам на гостиDark написа:
за ЧНГ ще правя еклери, баклава и сладки с глазура

Добре си дошлаfrisky lioness написа:
Божке, чак ми се прищя да ти идвам на гости:winkw:
Благодаря, но нали знаеш че мога да дойда само лятоска, че инак у вас много студено за мойто крехко телцеDark написа:Добре си дошлаfrisky lioness написа:
Божке, чак ми се прищя да ти идвам на гости:winkw:

кое е тваМнемозина написа:Как кво - това:caliostro написа:и ти квоооооМнемозина написа:нещо не ми се отразяват добре.![]()
входящи,
получени и
извратени.![]()
Ти изпразнува ли се? Честита ти Коледа...
caliostro написа: кое е тва
набута ни в някаква порочна тематика
Мнемозина написа:caliostro написа: кое е тва
Вие като гледам не се опъвахте много, лесно се дадохте...
Да е само калиостро, с мед да го намажеш...БоЕВ написа:Мнемозина написа:caliostro написа: кое е тва
Вие като гледам не се опъвахте много, лесно се дадохте...До сега не знаех, че другият ник на калиостро е "Вие"!:?
Оооо, сега пък мазане с мед...Мнемозина написа:Да е само калиостро, с мед да го намажеш...БоЕВ написа:Мнемозина написа:caliostro написа: кое е тва
Вие като гледам не се опъвахте много, лесно се дадохте...До сега не знаех, че другият ник на калиостро е "Вие"!:?