много празно ми се гледа
трябва да подреждам разни хартии, а това е скучно до смърт. в момента даже съм готова да гладя ризи до забрава
как е при Вас предновогодишно?
някой да има мерак да пие кафе по обедно време?
Ние пак сме тук и пак сме същитеDark написа:имам предвид "закотвени" на бюро?
много празно ми се гледа
трябва да подреждам разни хартии, а това е скучно до смърт. в момента даже съм готова да гладя ризи до забравасамо да избегна класиране на документи и писание
да, утре тогава4avdar4e написа: Ние пак сме тук и пак сме същите
Работа си има, не е като да няма.
Предлагам кафето да изчака до утре, когато се очаква пристигането с гръм на Кент и сие
Как можа да споменеш гладенето... Аз пък съм готова до умопомрачение да мия прозорци, само и само да не гладя

абе стресна ме! като удушЕна с тоя шал!!!frisky lioness написа:Аз съм така![]()
![]()
![]()
Климатикът в офиса се развали, като за коледен подарък:(:crying:
Добре че утре няма да бачкам:blum::winkw:
Духането е налицеSemiramis написа:абе стресна ме! като удушЕна с тоя шал!!!frisky lioness написа:Аз съм така![]()
![]()
![]()
духане повечко
истеряваааааааааааааааамммммм
само аз съм в офиса, понеже прекалих предните дни с лична работа
шефа пошушна, че утре може да не идвам въобще

frisky lioness написа:Духането е налицеSemiramis написа:абе стресна ме! като удушЕна с тоя шал!!!frisky lioness написа:Аз съм така![]()
![]()
![]()
духане повечко
истеряваааааааааааааааамммммм
само аз съм в офиса, понеже прекалих предните дни с лична работа
шефа пошушна, че утре може да не идвам въобще
Едно мъъъъъъъничко Делонгинце ми духа в краката. До преди малко бях с ръкавици, вчера също. Тази случка с климатика е от 26-ти. Днес се чакат някакви монтажисти на другия климатик, ма дали и кога точно ще стане тази работа, не е ясно:blink::?
Щях ти предлагам среща утре, ама ще съм много заета (аз кат не съм на работа съм по-заета, почти винаги:winkw:). Все пак, ку много си айляк......
По-добре не днес, че нещо е много крив, ето така:mad::evil:Semiramis написа:
ако ще излизаш и на мъж ти ще му е студено ... може да даше адреса
нали сме приятелки

много бързо може да се изправиfrisky lioness написа:По-добре не днес, че нещо е много крив, ето така:mad::evil:Semiramis написа:
ако ще излизаш и на мъж ти ще му е студено ... може да даше адреса
нали сме приятелкине за друго, ами да не съжаляваш после, пък и няма си разваляме приятелството за един мъж сега......
вчера бяхме така /е, без шалове, ние сме тренираниfrisky lioness написа:Аз съм така![]()
![]()
![]()
Горкичката! Квато си зиморничава... представям сиfrisky lioness написа: Духането е налицеЕдно мъъъъъъъничко Делонгинце ми духа в краката. До преди малко бях с ръкавици, вчера също. Тази случка с климатика е от 26-ти. Днес се чакат някакви монтажисти на другия климатик, ма дали и кога точно ще стане тази работа, не е ясно:blink::?
Щях ти предлагам среща утре, ама ще съм много заета (аз кат не съм на работа съм по-заета, почти винаги:winkw:). Все пак, ку много си айляк......
ахъм, а две водки ще я оставят по т-шърт4avdar4e написа: Горкичката! Квато си зиморничава... представям си
ВзЕми си направи едно греяно вино с канела и карамфил, да видиш как ще зачервиш бузките
Стисла:mad:Semiramis написа: аз за това не водя моя по срещи
Старая се да го държа в течение на клубния животSemiramis написа: ти нали няма да кажеш какво си говорим по женски, че и твоя ще излипсва

Мен пък ме блокираха с едни справки, които трябва да чакам.Dark написа:имам предвид "закотвени" на бюро?
много празно ми се гледа
трябва да подреждам разни хартии, а това е скучно до смърт. в момента даже съм готова да гладя ризи до забравасамо да избегна класиране на документи и писание
Тва при липсващо парно ли?:shocked::blink::shocked:Dark написа:
големия се разхожда по къси гащи и бос, като отвори на някой вратата и съответния припада от мисли за студ

Тва хубу, ама атмосферата у офиса шъ стане много.....алкохолна ри'шли4avdar4e написа: ВзЕми си направи едно греяно вино с канела и карамфил, да видиш как ще зачервиш бузките