От офиса ми се вижда чисто, синьо небе. Облаци на ивици, светло сиво и тъмно сиво в преплетена смесица отдолу, а бели отгоре. Много рязка граница и изглеждат много обемни. Коя планина е на североизток от София? Из цялото небе са облаците и са високо, защото се вижда планината отдолу. Облаци на абсурда. Из цялото небе са, но небето се вижда, заемат голяма част от гледката но има и место за планина, небе, огряни от слънцето жълто-червени сгради и строителни кранове, долу вървят коли със запалени фарове, а един бял самолет набира височина под 45 градуса.
Къде сте, бе маймуни? Що ви няма?
П.П. Докато го изпиша това и стана още по- гот, понеже слънцето включи и червения спектър.
Айде да си ходя!
П.П. Абсурда на картината е пълен понеже сега виждам че и лампите по улицата светят напук на силното слънце. Ма красиво..
Картинка
Полупочивните дни се оказват твърде работни понякога. 
Да, странно изглеждаше небето точно в онази посока, но така и не успях да се загледам.
И не само там беше странно. В останалата част си беше режещо слънчево.
Ами аз днес... опитвам да преброя с леко притеснение:

Не, излъгах.
Стоя си тук и се чудя какво толкова свърших, че отлетя денят толкова бързо.
Да, странно изглеждаше небето точно в онази посока, но така и не успях да се загледам.
И не само там беше странно. В останалата част си беше режещо слънчево.
Ами аз днес... опитвам да преброя с леко притеснение:

Не, излъгах.
Стоя си тук и се чудя какво толкова свърших, че отлетя денят толкова бързо.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
да не са се родили котенцата на твоята хаймана, леле, чак на мен са ми сладкиМнемозина написа: Ами аз днес... опитвам да преброя с леко притеснение:
това всичкото коте е у вас ли
п.п., уф, видях, че не са твоите, сори
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.