Засега едничкия ефект е, че си опънах нервите, като никога.
Макар че за нерви е забранено да се говори така
Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще су счупя главата накрая.

според непомня кой "Успехът е целувка на Съдбата, смилила се най-сетне", та сигурно има нещо общо и с упорството да се опитва...Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.
обича ги, обича ги, докато им замаже очите и смелите тъкмо като си опружат краците и дръпна веднъж-дваж от мохитото и бам! тресне ги между челото като насрещен влак.Green Light написа:Как мислите?
Това е плана.bead_ написа:обича ги, обича ги, докато им замаже очите и смелите тъкмо като си опружат краците и дръпна веднъж-дваж от мохитото и бам! тресне ги между челото като насрещен влак.Green Light написа:Как мислите?
извод - докато те обича използвай максимално и в мига преди да те разлюби - шаааат - тегли й сиктира и го дай яваш-яваш
ей, започвам да се плаша, не питаш правилния човек, аз рискувам, но знам, че има кой да ме спасиGreen Light написа:ъхъм. Натам върви работата, към бой по тиквата. Не рискувам всичко, а по- скоро на всички фронтове. Партньори, клиенти... разбираш.
Ама какво мислиш за сентенцията? Игра на сигурно или риск? Така по принцип?

Не, не, звучи по- смело отколкото е. Нерви.snowprincess написа:ей, започвам да се плаша, не питаш правилния човек, аз рискувам, но знам, че има кой да ме спасиGreen Light написа:ъхъм. Натам върви работата, към бой по тиквата. Не рискувам всичко, а по- скоро на всички фронтове. Партньори, клиенти... разбираш.
Ама какво мислиш за сентенцията? Игра на сигурно или риск? Така по принцип?
случайният риск е много опасен, надявам се да имаш дългосрочен план, който включва и евентуални загуби
ако има еднакви изгледи на загуба и печалба, играта се води при равни шансове и трябва да имаш спасителни въжета ако тръгнеш да падаш
Грийне, каквото има да става-ще стане. Това е. Ти си рискувай, кво ти пречи:-)Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.

Че то ако не ти се опъват нервите, никакъв риск не е.Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.
Обича, да. И да потънеш, по- добре е да си се борил преди това, нали? Като вица за трите мухи, които цопнали в бурканче с мед (или прясно мляко беше? А може да бяха и мравки, а не мухи... Както и да е- идеята е важна...). Та, първата решила- Край, ще се мре! Отпуснала се и потънала. Втората си казала- Абе, че ще се мре е ясно, ама поне да се наям до насита. Яла, яла и после и тя умряла. Третата се запънала- Аз пък ще се боря! Драпала, драпала и изплувала... Та, така...Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.

ами... пресмятай риска... има си учебници за това...Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.
В бизнеса - умерени рискове (или поне такива, от които няма да си капо). В спорта - винаги даваш всичко от себе си и не рядко рискуваш до крайност (зависи де - в басеина няма как да се потрошиш, но на пистата - рискът е голям). В семейството или в някакви отношения - също зависи какво очакваш като краен резултат - там може да има или всичко или нищо, или пък да бутнеш нещата до краен предел, за да видиш какъв човек имаш до себе си.Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.
Биографията на Линкълн е поредица от провали. Карай, не бой се.Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.
Абе, щом пишеш и мърдаш, начи не си си чупил главата...Green Light написа:Как мислите? Рискувам напоследък здравата. Дали ще си счупя главата накрая.
Ланселоте, това, малко двусмислено, да ти кажа...lancelote написа: ЕДИТ И щом си с нас начи не си рискувал достатъчно...