знае ли някой как може да се блокират изходящи и входящи разговори на мобилен телефон с няколко изключения
какъв е казусът - дребосъкът отива на лагер за пръв път, връчвам му мобилен, инструктирам го как да набира номерата на семейството и той... мое ли да ми хрумне на мене?!?! не си познавам детето начи?!?! ... решава, че може да звъни и на разни други номера и кат му се отваря един лаф има от гумените нокии
п.п. знам, знам, като се върне от лагер първото нещо е да му издърпам ушите, тоя съвет не ми го пробутвайте.
Последно промяна от bead_ на 18.03.09, 10:27, променено общо 1 път.
bead_ написа:знае ли някой как може да се блокират изходящи и входящи разговори на мобилен телефон с няколко изключения
какъв е казусът - дребосъкът отива на лагер за пръв път, връчвам му мобилен, инструктирам го как да набира номерата на семейството и той... мое ли да ми хрумне на мене?!?! не си познавам детето начи?!?! ... решава, че може да звъни и на разни други номера и кат му се отваря един лаф има от гумените нокии
п.п. знам, знам, като се върне от лагер първото нещо е да му издърпам ушите, тоя съвет не ми го пробутвайте.
Може би трябва да се обърнеш с този въпрос към мобилния оператор...
Сори, идея си нямам
Много съм скарана с таквази техника
Сладурчо (не му се карай много:winkw:)
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
bead_ написа:знае ли някой как може да се блокират изходящи и входящи разговори на мобилен телефон с няколко изключения
* За изходящи повиквания: забрана на всички изходящи повиквания;
* забрана на изходящи международни повиквания;
* забрана на всички изходящи международни повиквания с изключение на повикванията до страната, в която се намира клиентът и България.
* за входящи повиквания: забрана на всички входящи повиквания;
* забрана на входящи повиквания, когато клиентът ползва Международен роуминг.
Ваш'та фирма има някой в мобививаглобул, който отговаря за нея. Намираш го и казваш че си много важен човек(измисляш си, искам да кажа) във фирмата и искаш да ти се реши следния казус... Аз така правя(само дето, нали...)
На Терминатора са му разрешени само разговорите в група. Засега. От лятото ще му гласувам доверие
П.П. Щото заслужава, това искам да кажа. Супер е Терминатора. Него ако го питаш, идея си няма, де, обаче едно че е отличник по всичко(без немски, голям чанч тоя немски, егати. Има един тъпанар, дето направо го тормози) И второ отговаря и за себе си, и за брат си, пък брат му, трябва да знаете не е от тия дето е лесно да отговаряш за тях...
Та големия ходи по въже непрекъснато, гОркия. (И ни манипулира най- безочливо, ама докарва нещата да са доволни всички. И неговото да е)