Кара ми се такава машина на такъв терен.

И на мен би ми било много интересноБоЕВ написа:...
Кара ми се такава машина на такъв терен.

Точно тая марка няматfrisky lioness написа:
А дали има такива с автоматични скоростни кутии?
Значи аз няма да мога да се справя:(:crying:БоЕВ написа:Точно тая марка няматfrisky lioness написа:
А дали има такива с автоматични скоростни кутии?, даже напротив имат с един лост повече
, за блокаж на диференциалите. Нямат даже и сервоусилвател на кормилото, но точно в това е тръпката - да връткаш геврека, да риташ "педалите" и да ръчкаш скоростите.

Обезателно - не е много по трудно от блъскащите се колички в лунапарка да речем.frisky lioness написа:
Ама трябва все пак да опитам:lol:
На това никога не съм се качвалаБоЕВ написа:Обезателно - не е много по трудно от блъскащите се колички в лунапарка да речем.frisky lioness написа:
Ама трябва все пак да опитам:lol:

Мерси, 10 години съм служил...Кара ми се такава машина на такъв терен.
Прекъсвачразпределителите им май са водонепромокаеми и единствената опасност при преодоляване на препятствия е да не шмъркне вода през въздушния филтър.Кент написа:... Астрата ...
За теб не знам, но повечето мъже обичат да лашкат на тясно.frisky lioness написа: Някак си ми изглежда много неприятно да ме лашкат по такъв начин...
И все ми се вижда тясно
служех, баси, пред нищо не се спираше...
ПростакБоЕВ написа:За теб не знам, но повечето мъже обичат да лашкат на тясно.frisky lioness написа: Някак си ми изглежда много неприятно да ме лашкат по такъв начин...
И все ми се вижда тясно

Глупости - естет!frisky lioness написа:ПростакБоЕВ написа:За теб не знам, но повечето мъже обичат да лашкат на тясно.frisky lioness написа: Някак си ми изглежда много неприятно да ме лашкат по такъв начин...
И все ми се вижда тясно![]()
![]()
Глупости - естет!lancelote написа:
Простак![]()
![]()

Нищо естетично не виждам в лашкането пад всичките му форми, за които мога да се присетяlancelote написа:Глупости - естет!frisky lioness написа:ПростакБоЕВ написа:За теб не знам, но повечето мъже обичат да лашкат на тясно.frisky lioness написа: Някак си ми изглежда много неприятно да ме лашкат по такъв начин...
![]()

ГЗ има на "въоръжение" от тях, даже създадоха няколко "нестинарки" на тяхна платформа за потушаване на горски пожари.[unknown] написа:На едно свързочно такова-служех, баси, пред нищо не се спираше...

Напротив - фантазия, лашкане в кола насред кално поле, лашкане на буркани в мазе... Въображение трябва... И много печени семки.frisky lioness написа:Нищо естетично не виждам в лашкането пад всичките му форми, за които мога да се присетяlancelote написа:Глупости - естет!frisky lioness написа:ПростакБоЕВ написа:За теб не знам, но повечето мъже обичат да лашкат на тясно.frisky lioness написа: Някак си ми изглежда много неприятно да ме лашкат по такъв начин...
![]()
Мда. Хубаво е, че ги оползотвориха вместо да гинарежат на скраб. За тая работа са идеални. Тва м/у другото и плува...БоЕВ написа:
ГЗ има на "въоръжение" от тях, даже създадоха няколко "нестинарки" на тяхна платформа за потушаване на горски пожари.

Да ти имам естетското въображение аз на тебе:lol::lol::lol:lancelote написа: Напротив - фантазия, лашкане в кола насред кално поле, лашкане на буркани в мазе... Въображение трябва... И много печени семки.

А аз разклащане на бурканче арамеева чорба... И после сръб-сръб...frisky lioness написа:Да ти имам естетското въображение аз на тебе:lol::lol::lol:lancelote написа: Напротив - фантазия, лашкане в кола насред кално поле, лашкане на буркани в мазе... Въображение трябва... И много печени семки.
Естетическо лашкане на буркан
б@си
Най-естетичното, за което се сещам, ама и то не е точно естетично, нито пък е точно "лашкане", е разклащане/разбъркване/разджуркване на шейкър